-
Anonim
witam mam takie pytanie do chłopaków :D i dziewczyn .czy jak szukacie sobie partnera czy starszego czy młodszego i czy wogule nadal szukacie :P -
Mia
Ja lubie starszych- sama nie wiem czemu :P i generalnie jak mam szukac to starszego :> hyhy -
Anonim
-
Anonim
ja też wolę straszych..:D
ale generalnie nie szukam i nie "swatam się" na siłę, bo wszyscy wkoło kogoś mają, bo taka moda itd...zdarzają się momenty kiedy jestem sama i jest mi z tym dobrze...dlatego wychodzę z założenie, że to facet ma mnie zdobyć a nie na odwrót...NIC NA SIŁĘ...może to nawine i staroświeckie, ale cóż taka jestemxP -
-
Anonim
tocto prawda znam taka sytuacje ze dziewczyna lata przez 2 lata za chlopakiem a chlopak sie wstydzi jej powiedziec ze ja kocha ehehehhe ale swir jakis i ma napewno kompleksy -
-
Anonim
>POPROSTU JACEK napisał
>tocto prawda znam taka sytuacje ze dziewczyna lata przez 2
>lata za chlopakiem a chlopak sie wstydzi jej powiedziec ze
>ja kocha ehehehhe ale swir jakis i ma napewno kompleksy
na miejscu te dziewczyny dawno dałabym sobie spokój..bo skoro koleś tak od początku postępuje, to nie nadaje się do związku..od razu widać...
rozumiem nieśmiałość, ale bez przesady....
a podobny przypadek znam z autobsji..na szczęscie jednak to było dawno i zmądrzałam...xD -
Anonim
kolezanka tylko oczko przymrorzyła hehhe szkoda jej słow na ten temat :D -
Anonim
ja to nie rozumiem takich ludzi jest z dziewczyna i sie jej wstydzi o boshe; / -
Anonim
>POPROSTU JACEK napisał
>ja to nie rozumiem takich ludzi jest z dziewczyna i sie jej
>wstydzi o boshe; /
cóż no różni ludzie chodzą po tym świecie..a tej dziewczynie to można tylko współczuć..:D -
Panienka Asieńka
ja generalnie z doswiadczenia wiem, że młodszy partner to porażka:] dlatego preferuje starszych.. i nie szukam, bo znalazłam.. a własciwie nawet nie szukalam.. tak jakos sie napatoczył :P hahaha -
Anonim
-
Anonim
>POPROSTU JACEK napisał
>a tamtemu typowi zazdroszcze; /
>
yy czego...:>?Nieśmiałości...:> -
Anonim
dziewczyny;/
ja zawsze mam niewarta; / zawsze ten drugi nigdy nie pierwszy
-
>POPROSTU JACEK napisał
>kolezanka tylko oczko przymrorzyła hehhe szkoda jej
>słow na ten temat :D
proste; ] -
Anonim
>POPROSTU JACEK napisał
>dziewczyny;/
>ja zawsze mam niewarta; / zawsze ten drugi nigdy nie
>pierwszy
cóż bywa itak....z czasem się to odmieni..zobaczysz..;)
ale to jest ciekawe pytanie czemu jedni zawsze mają szczęscie w miłości..a inni zawsze nie fart...??Zawsze się nad tym zastanawiałam...i jeszcze na to neistety nie wpadłam..:/ -
-
Anonim
-
Anonim
-