☆Anglistyka☆ [1291]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Drodzy Moi!
    Tutaj zamieszczamy wszelkie ogloszenia dotyczace pracy dla studentow anglistyki. Zapraszam zarowno ofertoDAWCOW, jak i ofertoBIORCOW.
    (Powod: ludzie, robicie straszny balagan, umieszczajac te wszystkie ogloszenia, a przypominam - JEST ODDZIELNY DZIAL NA OGLOSZENIA! Tak wiec, wychodzac naprzeciw protestom ludzi, ktorych ogloszenia z tego powodu jestem zmuszona usuwac, tworze ten oto piekny watek, ktory przyklejam).
    Pozdrawiam,
    Moderatorka
  • pirat drogowy <lol>

WItam,
    mam w pt egzamin i poszukuje korepetytora ktory nauczy mnie składni:)
    zainteresowanych prosze o kontakt:)
  • 1academy

dam pracę lektorom j.angielskiego,szczególnie takim,którzy chca uczyć dzieci (dorosłych i młodziez również)

praca w szkole językowej w Michałowicach (17min od centrum Warszawy kolejka wkd) ,Pruszkowie,Raszynie i w Warszawie

oferujemy umowe zlecenie i elastyczne godziny pracy

kontakt: 1academy@wp.pl tel: 022 723 80 05

• Karwa

Pilnie poszukuje nauczyciela!!
    Jestem uczniem 1 klasy liceum i poszukuje osoby ktora bedzie mogła mi udzielac domowych lekcji angielskiego(od podstaw)
    Znalazłem sie w klasie gdzie wszyscy mieli z tym jezykiem jakis kontakt i podstawy mają opanowane...ja jednak musze to nadrobic

Moja lokalizacja to Warszawa - Ursynow

prosze o szybki kontakt na priv lub na gg 8248458
  • Ala

studentka IV roku anglistyki UJ zaprasza na korepetycje z języka angielskiego

Kraków

wszystkie poziomy zaawansowania

równiez przygotowanie do matury:)
  • **

Witam potrzebuje 2 dziewczyny (hostessy) i 1 faceta (barmana) biegle znającą język angielski do pracy na dużej imprezie promocyjnej nemiroffa 30 października. dobra stawka! zainteresowane ososby proszę o kontak na priv lub pod numerem telefonu 500 245 086
  • czoh

witam poszukuje domowego korepetytora do języka angielskiego chodze do 2 klasy liceum i mam rozszerzony angielski . nauczeanie najlepiej od podstwa . lokalizacja raszyn tuz za okeciem . kontakt gg 3690439
  • Marcelina

Studentka Lingwistyki Stosowanej UW ( angielski i fancuski) udzieli korepetycji z j. angielskiego na wszystkich poziomach. Zapewniam materiały do lekcji. Zapraszam. Info na priv.
  • Sylwia

Szukam nauczyciela języka angielskiego dla mojej 2,5letniej córeczki. Zależałoby mi na tym, żeby to był ktoś kto uczy dzieci w szkole Berlitz, ponieważ tam uczą języka z ulicą sezamkową, a moja mała ma bzika na punkcie ulicy sezamkowej. Warszawa
  • Aurelen

Poznań.
    studentka pierwszego roku anglistyki (nowa matura zdana na 100%) na UAMie udzieli korepetycji z jęz. angielskiego - poziomy do matury włącznie. lokalizacja: Łazarz, po uzgodnieniu możliwe zajęcia w domu ucznia.
    kontakt: agrochowska@st.amu.edu.pl
  • Ergo Proxy

Cześć wszystkim!

Może zainteresuje was wolontariat/praktyka nauczycielska organizowana przez sieci hoteli w ramach programu Youth Carer Initiative (YCI)? Poniżej podaję więcej informacji na ten temat od przedstawicielki hotelu Sheraton
    ------------------------ ---------

Przesyłam w skrócie informacje dotyczące udzielania lekcji angielskiego dla młodzieży biorącej udział w programie Youth Career Initiative (YCI) to program skierowany do ludzi młodych, którzy ukończyli szkołę średnią lub zawodową.
    YCI to udział w stażu w hotelach Sheraton, The Westin, Le Royal Meridien Bristol, Radisson SAS oraz Mariott.
    Youth Career Initiative daje młodym ludziom szansę na poprawienie swojej niekorzystnej sytuacji socjalno-ekonomicznej, a także szansę na zatrudnienie na korzystniejszych warunkach w przyszłości. Dzięki programowi każdy z kandydatów ma szansę zdobyć więcej pewności siebie i rozwinąć zdolność podejmowania świadomych decyzji w swoim życiu. Celem programu jest pokazanie młodym praktykantom możliwości karier w sektorze hotelarskim a także w innych sektorach, używając zasobów tego przemysłu.

Osoby biorące udział w stażu są w wieku 20-23 lat, ich znajomość angielskiego jest na poziomie średnim u niektórych nawet słabym. Chodzi
    o ich metodyczne nauczanie, może pod kontem słownictwa z branży hotelowej. Była by to grupa do 10 osób może nawet mniejsza. Godziny tych lekcji zależałyby od nauczyciela, czyli od osoby, która prowadziłaby zajęcia, jednak ważne by odbywały się one regularnie np. 2, 3 razy w tygodniu. Oferujemy oczywiście salę, ksero, a nawet zaliczamy praktyki, jeśli była by taka potrzeba. Oferujemy rownież dla osoby prowadzącej
    takie lekcje darmowy obiad w stołówce hotelowej ale tylko w godzinach 11-13: 30, gdyż takie są godziny otwarcia stołówki :)

Czekam zatem na kontakty do osób które mogły by być zainteresowane takim rodzajem wolontariatu gdyż bardzo nam na tym zależy.

P.s
    To mój telefon kontaktowy: 667109081
    e-mail: iwona.wach@wp.pl

Hotel Sheraton
    Iwona Wach.
  • Anonim

poszukuje korepetytora;
    okolice radomia;)
    ktory przygotuje mmnie do FC i do matury rozszerzonej z angielskiego:) ksiazki mam intermediate- do FC . prosze o kontakt!!:)
  • .

poszukuje pilnie nativ'a :) poziom zaawansowany, business english :)
    warszawa :)
  • Kaśka

Poszukujemy lektora angielskiego (może być student ostatniego roku filologii lub lingwistyki) do współpracy z nowootwartą szkołą językową w centrum Warszawy.
    Szczegóły pod http://www.greenisland.pl
  • Anonim

Poszukuję SYMPATYCZNEGO korepetytora języka angielskiego uczącego w Warszawie. Interesują mnie lekcje na poziomie pre-CAE lub CAE. Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv. :)
  • BB

Witam,

zapraszam na korepetycje z angielskiego

(studentka trzeciego roku filologii angielskiej na Uniwersytecie Łódzkim)

Łódź
  • Olexy

szukam lektora języka angielskiego, który przygotowałby mnie do FCE/matury rozszerzonej.; )
    Warszawa.
    na priv.; >
  • Anonim

PILNIE poszukiwany lektor ang. do Szkoły Języków Obcych PROFI-LINGUA w W-wie. Muszę zrezygnować z pracy i stąd bardzo potrzebuję kogoś, kto przejąłby moje grupy. W przeciwnym razie będę musiała pracować jeszcze pół roku, co mocno pokrzyżowałoby moje aktualne plany. :/ Dlatego BŁAGAM! :-)
    Grupy w siedzibie na ul. Śniadeckich:
    - upper-intermediate
    - dwie osoby na lekcje indywidualne, poziom pre- i intermediate
    - prawdopodobnie również kurs w firmie Tchibo (3 przemiłe panie na poziomie elementary, za którymi szczerze będę tęsknić)
    Więcej szczegółów mogę podać na priv. Niemniej stawki są bardzo dobre, szkoła zapewnia dodatkowe możliwości zarobku np. w postaci konwersacji (samemu wybiera się termin i temat tych zajęć), co jakiś czas organizowane są imprezy firmowe w nie byle jakich warszawskich klubach, jest stała opieka metodyka i generalnie jeśli ktoś widzi siebie w zawodzie nauczyciela to tutaj na pewno sporo się nauczy.
    Zainteresowanych BARDZO PROSZĘ o kontakt na priva bądź mailem: mousie@vraim.com
  • Anonim

potrzebny nauczyciel języka angielskiego w szkole podstawowej (powiat pułtuski) na okres marzec - sierpień 2008. 513261420
  • Misiunia*Olg

Zatrudnię nauczycielkę/studentkę języka angielskiego.

Pragnę kontunuować naukę angielskiego.

- intensywna nauka od poziomu średnio zaawansowanego
    - wymagająca
    - cena za h/1,5h do 40 zł ( zawsze można negocjować :) )
    - mile widziane osiągnięcia i doświadczenie w skutecznym nauczaniu
    - dyspozycyjność ( możliwość dogadania się odnośnie terminów spotkań )
    - dojazd do mnie ewentualnie ja mogę dojeżdzać ( tak naprawdę na obszarze całej Warszawy, ale nie ukrywam, że zależy mi na dogodnym połączeniu ze względu na czas ).

Zainteresowane Panie proszę o kontakt poprzez Grono.
    Olga.
| |

grono dla anglistów - ze wszelkich uczelni, byłych, obecnych, a także tych, którzy na anglistyk...

Fotki

Miejsca grona (2)