A może by tak na spacerek... [739]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • j.w.

A, co powiecie o samotnych spacerkach? Ja czasem lubię przejść się totalnie sama jak palec, po moich ukochanych miejscach. Najczęściej jak jestem podłamana lub chcę coś przemyśleć, albo zwyczajnie mam ochote pobyć sama<zdaża się chyba każdemu:P) A jak jest z Wami spacerowicze? Pozdrówka:*
  • .:DRYLOWNICA:.

Nieeee:P ja spaceruje w samotności naprawde baaardzo zadko najczesciej wtedy gdy poprostu nie mam z kim wyjsc a nie chce mi sie kisić juz w domu;P albo jak naprawde potrzebuje pobyc sama:))
  • Anonim

ja lece na spacerek jak chce pobyc sama i cosik przemylec. zdaza sie to rzadko ale zdaza , bo najczesciej smigam na rower i tyle. :D
  • PaUlinA

ja na spacerki samotnie lubie chodzic...tez w ulubione miejsca...uwielbiam takie spacery....:D ale w towarzystwie tez lubie chodzic...:)
  • zu

w samotności-rewelacja, no chyba ,że spacerujesz z osóbką która potrafi milczeć, bo wyciszenie cenie sobie najbardziej na spacerach:P
  • Anonim

kiedy jest mi zle, smutno bo jestem sam... ide sam na spacer i chodze az znowu nie nagromadzi sie odrobinka spokoju w moim sercu... albo po prostu sie zmecze :]
  • Katarzyna

ja często spaceruję w samotności hmmm....ale własciwie to wychodze z pieskiem ale to tez jest tak jakby sama:/ zbieram sobie myśli , wyciszam się i mogę przemyślec poważnie ważne sprawy---najczęsciej kończy się to smutkiem/// a jak jest z wami?
  • Anonim

też jak wychodze na spacerki to sie doluje i to jeszcze gorzej niz jak bym nie wyszla :(
  • Anonim

a ja lubię wyjść nagle i nieoczekiwanie dla samej siebie. wędruję gdzie mnie nogi poniosą o różnych porach dnia.
    kiedy zerwałam z chłopakiem wybrałam się na spacerek o 4 nad ranem,bo nie mogłam usiedzieć na miejscu;)
  • Anonim

ohh spacerek nad ranem... piekne wschod slonca aaa super; ) w wakacje mialam okazje odbyc taki spacerek, cudowny...; )
  • Dlaczegóż?! Poniewóż!

Co, jak co ale nie ma jak spacer przy wschodzie słońca plażą z osobą, na której Ci zależy. A tak poza tym to Spacer Warszawską nocą przy światłach miasta też jest git. Ja jak idę sam to staram się nie myśleć, bo nie lubię się zamulać, po prostu idę w pizduj. Raz przeszedłem tak 24km (Miałem doła)
  • adisoladi _ legalize CRIME

spacery w samotnosci sa fajne...
    do tego lubie wziasc "citybike" ..umnie ostatnio sa zadarmo
    i przejechac si erowerem...do parku..lub lasu..bla bla...nad jeziorko
    i tam sobie pospacerowac
    na rowerek i do domciu
    czy tos tam
  • Jogurtt..

spacery w samotności.. zawsze..
    tylko ja i świat wokół
    lubie obserwować wtedy ludzi
    czasem się wyłączam i czuje jakby mnie wcale nie było
    ide przed siebie i patrze
    a zwłaszcza teraz, taka jesien nastała, jest ciepło...idę i obserwuję, jest super
    często spaceruje z kolezanka, ale dziś byłam na takim całkiem samotniutkim spacerku, mm!

polecam!!

a z moim P. Fidelkowskim(dla nielicznych wtajemniczonych) tez czasem chodze....
  • Anonim

teraz to już troche za zimno na takie lugie wieczorne spacerki, ale zawsze można sie troszke orzeźwić; )
  • Dlaczegóż?! Poniewóż!

Nom samotnie tak ale na zimno to fajnie się przytulić do kogoś miłego.
  • Anonim

ojj tak zgadzam sie z poprzednikiem odrazu cieplej... no niestety ja kogos takiego nie mam i musze sama marznac; (
  • Dlaczegóż?! Poniewóż!

No to tak jak ja. Ręce w kieszenie i po pęknym grochowie...

Ech cóż poradzić...
  • Anonim

niom...

nic sie nie poradzi... :(
  • adisoladi _ legalize CRIME

bylem dzis znowu na spacerku...
    calkiem niedawno...
    bardzo mila samotna podroz po miescie...
    wszedzie kolorowo... i ladnie
    ludzie usmiechniecy chodza po ulicach...
    i pozdrawiaja sie nawzajem
    a jak wracam do domu... caluje w czułko moja zuzie
  • Anonim

tiaa... ja dzisiaj bylam na mroźnym spacerku z kumpelką... dobrze mi zrobil;)
| |

Lubisz spacerować w nieskończoność... znasz dobre i spokojne miejscówki do spacerów. Niekoniec...

Fotki

Miejsca grona (1)