• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bulldog

Słyszeliście płytę z remixami?? Jej tytuł to aMOTION. Naprawdę dobre! Polecam! Nie wiem, czy dostępna w Polsce, ale ja już mam :)
  • Anonim

a nie chodzi ci przypadkiem o płytkę emotive? :/
    patrz temat: nowa płyta
  • queen of u-turn

nie slyszelismy ale chcielibysmy uslyszec.
    :)
  • Anonim

a sorry :/ rzeczywiście jest taka płytka. mój błąd :/ ostatnio nie śledziłem nowości :/
  • Bulldog

Tak, ta płytka istnieje naprawdę :) I nie jest to EMOTIVE :) To jest krótka płytka (40 minut) z remixami. Ale wokal do niektórych jest według mnie nagrany specjalnie. Dobra rzecz, fajny klimat! Pozdrawiam!
  • melancthe

to fajnie ze fajna :)
  • Bulldog

Nikt z Was jej nie ma?!
  • Grono.Net

jeszcze nie..
  • Sebastian

udostępnij...ziom..a i my zasmakujemy...
  • Maciek

Ja sobie zakupilem wczoraj obie plytki. Cd i DVD w media markecie. Plytka z remiksami to sa kawalki ktore wczesniej wyszly tez na siglach. Tylko one byly nie sprzedawane w naszym pieknym kraju. Szczegoolnie piekny jest The Hallow w wykonaniu basistki.
  • Anonim

posłuchałem w końcu aMotion i muszę przyznać, że większość remixów mi się bardzo podoba. słowo remix mi się dość źle kojarzy, ale w tym wypadku to na szczęście nie ma zastosowania :) aktualnie katuję na przemian z faithless "no roots"

np. the outsider (apocalypse mix)
  • Grono.Net

rzeczywiście, bardzo smaczne. :)
  • Grono.Net

tez niedawno nabylem amotiona.
    remiksy robia na mnie pozytywne wrazenie i rowniez uchyle sie ku the hollow w wykonaniu paz, ktore mnie, krotko mowiac. urzeklo:)

czesc wizualna ciekawa, aczkolwiek troche mnie zawiodla. przede wszystkim mikro-ilosc nagran live. jedynie the noose, chociaz moze nie jedynie, bo przyznam ze robi wrazenie (troche te wrazenie psuje wada wymowy maynarda:/)

a i moment z maynardem w gatkach i kulistych cynglach w nagraniu "save christmas and sauvent le monde" powalil mnie na kolana; )
  • NoktowizoR

ja jestem nieco zawiedziony... jednak prawdą jest, że APC kończy przygodę z Virgin (a może to już wogóle koniec APC?). Materiał zawiera kilka perełek, ale generalnie sprawia wrażenie zrobionego na odwal się... spodziewałem się czegoś znacznie ciekawszego.
  • Anonim

posłuchajcie imagine !!! zresztą teledysk też daje czadu !!
  • Jimmy

czadu moze nie daje ,ale jest piekny! :)
  • hollow

ej nie macie jakiegos netowego dojscia do plyty ze tak powiem? bo bardzo bardzo chcialbym uslyszec aMOTION
  • Anonim

o matko straszna kupa...
    emotive byl nijaki... to jest żenujące po prostu...
    fajny hollow w wykonaniu basistki? żarty se robisz? kupa kupa kupa

odradzam
    odradzam

czekamy na nowego TOOLa

pozdro
  • Arkadiusz ZED

Kupe to ty masz na twarzy... i chyba w glowie też bo gówno wiesz; PPP

Płytka zarąbista (zresztą jak wszystko spod szyldu A Perfect Circle:))

Ale pamiętajmy że o gustach się nie rozmawia;)))

pozdro!
  • Anonim

Swietna płyta...po prostu, tak jak wszystko A.P.C i wszystko czego tyka sie Maynard...
  • 1
  • 2