Absolwenci Gim.Sportowego nr1 [244]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Pamietacie wyjazd do Niemiec i kaczuszki kiedy pani Jagodka sie nawalila,hhaha:>?co tam sie dzialo....Tesknie za tamtymi czasami;(
  • Monika M.

a twoje buziaki za lyk smirnofa od holendrow??pamietasz to??
  • Anonim

buhahaha, trzeba sobie radzic w zyciu nie Monia??a pamietasz Tschus?:>czy jak to sie tam pisze??:Pbuhahah, albo to piwo po ktorym odrazu po lyku pare dziewczyn sie porzygalo, fuj fujj...:P
  • Monika M.

ja jako jedyna wzielam inne piwo niz WY!! i nie rzygalam :P oj,tak pamietam twoja wpadke jezykowa :P ale oni sie na nas spojrzeli!! a ty jeszcze pogarszalas sprawe:"COME BACK!!COME BACK!!!"
  • Anonim

To byl tylko zart z tym come back....i tak ten koles byl wstretny wiec nie ma czego zalowac;)hahha, ale fajnie bylo juz w ostatni dzionek, przed wyjazdem...kiedy siedzielismy zNiemcami i sobie milo gawedzilysmy.....Ja tam pojechalam tylko po to zeby zobaczcy slicznegho Alexa, ktory byl rok wczesniej u nas na zawodach, ale niestety go nie spotkalam;((
  • Monika M.

takie zycie slodka :)
  • Anonim

niemcy...prosze was; p
    ale w sumie to fajnie tam bylo; D
  • Monika M.

bo my tam bylysmy :)
  • Anonim

muahahahahahahaha!!!!!!
    nie no...na tym turnieju bylo o wiele lepiej niz wtedy, gdy mieszkalysmy u niemek...bo wtedy bylysmy wszystkie razem i jazdy byly przez cala dobe :P
  • Monika M.

hehe...to fakt :P
  • Anonim

:>>Ja chce do Niemiec!!!moze pojedziemy tam jeszcze kiedys wszystkie razem...i pobijemy te glupie panienki cio???:>>>trzeba im oddac za to co zrobily...
  • Monika M.

a zrobily cos??
  • Asia

eeeee..... a co zrobiły ??; ]

...ja byłam tylko za drugim razem, to może ja o czymś nie wiem... :>
  • Anonim

Nio oczywiscie za te mecze...:P
  • Monika M.

aaaaaaaaaaa...tego bym sie nie domyslila...a przecie my duzo razy skopalysmy tylku szwabkom :) co prawda nam oddaly nastepnego dnia ale taki jest sport...
  • K.

hejo moj rocznik czyli 91 a no i 90 bylysmy w niemczech i naprawde dla samych tych wyjazdow do neuss mozna grac w reke :D disco sa najlepsze... pozdro
  • Monika M.

to fakt :)
  • Anonim

ah to niemiecki disco polo; )
| |

Grono absolwentów Gimnazjum Sportowego nr 1 w Warszawie przy ul. Gubinowskiej

Fotki

Miejsca grona (0)