-
Anonim
Pamietacie wyjazd do Niemiec i kaczuszki kiedy pani Jagodka sie nawalila,hhaha:>?co tam sie dzialo....Tesknie za tamtymi czasami;( -
Monika M.
-
Anonim
buhahaha, trzeba sobie radzic w zyciu nie Monia??a pamietasz Tschus?:>czy jak to sie tam pisze??:Pbuhahah, albo to piwo po ktorym odrazu po lyku pare dziewczyn sie porzygalo, fuj fujj...:P -
Monika M.
ja jako jedyna wzielam inne piwo niz WY!! i nie rzygalam :P oj,tak pamietam twoja wpadke jezykowa :P ale oni sie na nas spojrzeli!! a ty jeszcze pogarszalas sprawe:"COME BACK!!COME BACK!!!" -
-
Anonim
To byl tylko zart z tym come back....i tak ten koles byl wstretny wiec nie ma czego zalowac;)hahha, ale fajnie bylo juz w ostatni dzionek, przed wyjazdem...kiedy siedzielismy zNiemcami i sobie milo gawedzilysmy.....Ja tam pojechalam tylko po to zeby zobaczcy slicznegho Alexa, ktory byl rok wczesniej u nas na zawodach, ale niestety go nie spotkalam;(( -
Monika M.
-
Anonim
-
Monika M.
-
Anonim
muahahahahahahaha!!!!!!
nie no...na tym turnieju bylo o wiele lepiej niz wtedy, gdy mieszkalysmy u niemek...bo wtedy bylysmy wszystkie razem i jazdy byly przez cala dobe :P -
Monika M.
-
Anonim
:>>Ja chce do Niemiec!!!moze pojedziemy tam jeszcze kiedys wszystkie razem...i pobijemy te glupie panienki cio???:>>>trzeba im oddac za to co zrobily...
-
Monika M.
-
Asia
eeeee..... a co zrobiły ??; ]
...ja byłam tylko za drugim razem, to może ja o czymś nie wiem... :> -
Anonim
-
Monika M.
aaaaaaaaaaa...tego bym sie nie domyslila...a przecie my duzo razy skopalysmy tylku szwabkom :) co prawda nam oddaly nastepnego dnia ale taki jest sport... -
K.
hejo moj rocznik czyli 91 a no i 90 bylysmy w niemczech i naprawde dla samych tych wyjazdow do neuss mozna grac w reke :D disco sa najlepsze... pozdro -
Monika M.
-
Anonim