-
Magi:)
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Też uwielbiałam i nadal uwielbiam tą kobietę!! :)))) Świetny nauczyciel. :))))) -
-
Anonim
-
Anonim
niesamowita; ]
zawsze ja bardzo lubilam...
szkoda, ze w lo nie jest moja polonistka... -
..::O_o:o_O::..
była fajna.. choć kiedys do mnei przyszla i prosiła bym na kogos doniosla... znaczy wyspowiadala sie czy ktos tam pije pali itp... to nie było fajne :/
ale tak pozatym ok :] -
ZetOSiA
oooooo...:] ja widze że nam sie tu Kordi włamał:) Co do J.Lee- kto mnie zna, wie co o niej sądzę. -
ol!
-
bad. girl.
Ta kobieta to najlepszy nauczyciel jakiego znalam kiedykolwiek:) Jest i była zajebista!Fajnie rzucała swoim telefonem po klasie w czasie lekcji,bo nie umiała odebrac i rzucała komuś by ktoś odczytał jej sms-a:)Pięeeeekneee:) -
"*Agusia*"
To byla jedna z najlepszych nauczycielek w 300 i naprawde potrafila cos przekazac...zgadzam sie z Karolina i zaluje, ze mnie nie uczy w LO;/ -
Anonim
cos z glowa :F
nie rozumialem jej, a ona myslala, ze rozumie mnie. n/c
ciekawe ilu chlopakow tak pozytywnie sie o niej wypowie -
Magi:)
-
Anonim
P. Lewicka uczy mnie polaka..jest swietna..taka na luzie i wogole...jak sie wkurzy to lepiej nie mowic..ale ogolnie jest spoko:) -
Anonim
Mnie Lewicka nie uczyła, ale nie podobały mi się jej okulary :P Białek była zajebista! -
Anonim
-
Anonim
jescze to zalezy od dnia. czasem byla [xxx], a czasem wrecz odwrotnie. + i - daje 0, czyli neutralny. w sumie nic do mnie nie miala to ja tez do niej nic nie mam. no chyba ze to znecanie sie nad niektorymi uczniami :P :P ^^ -
ANDRZEJ
-
Martyna
o bez kitu ona na każdym kroku powtarzała o VICTORZE jaki on wspaniały i jak oczywiscie pomocny. spoko można powiedzieć to raz...dwa....nio może i trzy ale helllllllllooooo nie non stop przy byle jakiej okazji...czasem sie i przydawał ale nie wiem tu już było jak z przedmiotem uwielbienia p.Lewickiej.a ogólnie nie jest złą nauczycielką heh gorzej jak sie do kogoś przyczepi taaaaa biedna Kasia Ryniak=p albo jak wygłaszała swoje poglądy jednocześnie wmawiając kochanej Tysi, żeby się z nią nie kłóciła....ale w soomie spoko babka:) -
mb
P. Lewicka co drugie zdanie powtarzała swoje twierdzenie, że jest niewierzaca... Więcej nie pamiętam, bo tylko kilka razy miałem z nią zastępstwa.
A w Victorze nadal piszą o gwałconych nastolatkach?
Muszę kiedy sobie kupić...
Polecam jeszcze Twisty, Bravo Girl'y i inne pisma "na czasie" -> żal płakać :-\