Absolwenci Gim.Sportowego nr1 [244]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magi:)

Co o Niej sądzicie??
  • Anonim

Super kobieta! Po prostu...
  • Anonim

co to za beznadziejne tematy... nie macie juz o czym gadac...; /
  • Anonim

Też uwielbiałam i nadal uwielbiam tą kobietę!! :)))) Świetny nauczyciel. :)))))
  • Anonim

Spoko kobitka :)
  • Anonim

niesamowita; ]
    zawsze ja bardzo lubilam...
    szkoda, ze w lo nie jest moja polonistka...
  • ..::O_o:o_O::..

była fajna.. choć kiedys do mnei przyszla i prosiła bym na kogos doniosla... znaczy wyspowiadala sie czy ktos tam pije pali itp... to nie było fajne :/

ale tak pozatym ok :]
  • ZetOSiA

oooooo...:] ja widze że nam sie tu Kordi włamał:) Co do J.Lee- kto mnie zna, wie co o niej sądzę.
  • ol!

Dla mnie spox kobitka! czasami śmieszna ... i wogóle okej... :)
  • bad. girl.

Ta kobieta to najlepszy nauczyciel jakiego znalam kiedykolwiek:) Jest i była zajebista!Fajnie rzucała swoim telefonem po klasie w czasie lekcji,bo nie umiała odebrac i rzucała komuś by ktoś odczytał jej sms-a:)Pięeeeekneee:)
  • "*Agusia*"

To byla jedna z najlepszych nauczycielek w 300 i naprawde potrafila cos przekazac...zgadzam sie z Karolina i zaluje, ze mnie nie uczy w LO;/
  • Anonim

cos z glowa :F
    nie rozumialem jej, a ona myslala, ze rozumie mnie. n/c
    ciekawe ilu chlopakow tak pozytywnie sie o niej wypowie
  • Magi:)

oj Podik wogolr nie wiem o czym Ty mowisz :))
  • Anonim

P. Lewicka uczy mnie polaka..jest swietna..taka na luzie i wogole...jak sie wkurzy to lepiej nie mowic..ale ogolnie jest spoko:)
  • Anonim

Mnie Lewicka nie uczyła, ale nie podobały mi się jej okulary :P Białek była zajebista!
  • Anonim

oj podikk, jak ja cie lubie, nieliczny, ktory nie plecie bzdur...
  • Anonim

jescze to zalezy od dnia. czasem byla [xxx], a czasem wrecz odwrotnie. + i - daje 0, czyli neutralny. w sumie nic do mnie nie miala to ja tez do niej nic nie mam. no chyba ze to znecanie sie nad niektorymi uczniami :P :P ^^
  • ANDRZEJ

haha lewicka =]
    nadal namawia was do czytania viktora?; p
  • Martyna

o bez kitu ona na każdym kroku powtarzała o VICTORZE jaki on wspaniały i jak oczywiscie pomocny. spoko można powiedzieć to raz...dwa....nio może i trzy ale helllllllllooooo nie non stop przy byle jakiej okazji...czasem sie i przydawał ale nie wiem tu już było jak z przedmiotem uwielbienia p.Lewickiej.a ogólnie nie jest złą nauczycielką heh gorzej jak sie do kogoś przyczepi taaaaa biedna Kasia Ryniak=p albo jak wygłaszała swoje poglądy jednocześnie wmawiając kochanej Tysi, żeby się z nią nie kłóciła....ale w soomie spoko babka:)
  • mb

P. Lewicka co drugie zdanie powtarzała swoje twierdzenie, że jest niewierzaca... Więcej nie pamiętam, bo tylko kilka razy miałem z nią zastępstwa.
    A w Victorze nadal piszą o gwałconych nastolatkach?
    Muszę kiedy sobie kupić...
    Polecam jeszcze Twisty, Bravo Girl'y i inne pisma "na czasie" -> żal płakać :-\
| |

Grono absolwentów Gimnazjum Sportowego nr 1 w Warszawie przy ul. Gubinowskiej

Fotki

Miejsca grona (0)