-
Zjem wakacje !
-
Gibbon
-
Zjem wakacje !
-
Cymek
-
-
Kapitan Hak Arrr!
Kurwa panowie nie zasmiecajcie tematu. Gibon grasz?
Czar zalatw swojego syna, moze niech on kogos wezmie. Ja zalatwilem juz co najmniej 1 osobe wiecej, a jutro jeszcze pare telefonow wykonam. Zbierzmy sie wreszie i zagrajmy do kuryw nedzy. -
Krzychu
Gdybym był to bym zagrał...ale zagrajcie mi to pięknie i życzcie powodzenia na Mistrzostwach w Łodzi. Pozdrawiam! -
Zjem wakacje !
-
Cymek
-
Kapitan Hak Arrr!
czyli na dany moment graja:
Cymo + 1,
Gibczon,
Poniacki + 1,
Ja + 1
________
w sumie = 7
Czyli tragedii nie ma, potrzeba jeszcze ok 3 osob.
Jak macie numer do Liska to moze warto do niego sie ozwac? Ja jeszcze swoich popytam :) -
Kapitan Hak Arrr!
ewentualnie dochodzi jeszcze co najmniej 1 osoba (na 75%) mlody Czepan chce grac i ma zalatwic kumpli. -
Gibbon
chyba moze byc, dam jeszcze znac Liskowi i komus jeszcze. ja zagram, chociaz nie mam ciuchow. ojooooooj. -
Cymek
-
Gibbon
o 12 na popularnej "bydzi".
John Rambo nie mogl znalezc nog swojego kolegi. -
Cymek
-
Kapitan Hak Arrr!
-
Zjem wakacje !
-
Kapitan Hak Arrr!
-
Cymek
ok jako pierwszy wymienię ludzi co by łatwiej było:
Poniat I
Poniat II
Szymuś (koszulka Chelsea)
Borys (niebieski strój, ale nie OKS)
kolega Smolarek (czarna bluza)
Przemas
Filemon
kolega długowłosy
kolega długowłosego
Gibbon
Cyms
Kamil (oks 1945) -
Cymek
-
Gibbon
moja ocena jest taka:
mialem buty pelne wody,
za duze spadajace gacie (sprzet zostawilem w wawie)
i kostke po niedawnym skreceniu ktora bolala przy kazdym mocniejszym uderzeniu pilki :P
usprawiedliwienie juz mam :P w zwiazku z czym ocen sie nie podejme, bo sam gralem jak ostatnia kutwa dotykajac pilki raz na 3 minuty.
ale lubie wykonywac rozne i wolne; ) i calkiem podobala mi sie gra na duzym, jak jest wiecej miejsca jest ciekawiej.
proponuje zeby nastepnym razem w troche lepsza pogode ustawic sie na powaznie, bez zmieniania skladow, na konkretny czas gry, ustalic ze potem wystawiamy oceny i porzadnie pograc. koncepcja jest dobra :) ale dobrze ze w ogole pogralismy, pomijajac ze pod koniec na malym gralo sie na zmiane, raz jedni stoja, a drudzy graja i strzelaja im bramy, a potem zmiana; ) pozdro pieruny
|
|
Zapraszamy szacownych absolwentów elitarnego liceum każdy ze swego studenckiego miasta nadaje :) a...