-
Gibbon
Teraz bedzie maly szkolny quiz :P
Zasady:
- zadajesz pytanie. osoba, ktora odpowie zadaje nastepne.
- reszta ma 24 godziny na odpowiedz, jesli w tym czasie nie zgadnie zadajacy pytanie musi podac odpowiedz. mozliwe sa podpowiedzi w miedzyczasie jesli zanosi sie na to ze nikt nie zgadnie.
- tematyka szkolna i klasowa. bedzie zajebiscie :P
1sze pytanie:
Kto miał ksywkę Smetana? :P -
Kapitan Hak Arrr!
Podejrzewam ze Kefir. Dopse?
W razie gdyby okazalo sie ze dobrze - zadaje pytanie:
Co miescilo sie przy ulicy armii krajowej, przed wiaduktem prowadzacym na dajtki (jadac w tamtym kierunku), po prawej stronie? -
Gibbon
Tak, to Kefas - Piotr. Jak nikt nie zgadnie pytania to zadajacy odpowiada i zadaje kolejne.
Na to pytanie nie kojarze odpowiedzi. -
Anonim
-
-
Gibbon
-
skandalis
-
Maciek
no właśnie bo ja czekam bo mam pytanie o szanowanym Kwadratuchu z neseserem -
Kapitan Hak Arrr!
CHUJ KURWA. JAK NIE MOGLEM TO I NIE BYLO ODPOWIEDZI.
To byl swiat pieluch. Kinga wygrywa Talon na Balon.
Nastpne pytanie:
Kto byl zwany "czajnikiem"? -
Gibbon
-
Anonim
-
Maciek
-
Krzychu
-
Anonim
Czekamy na pytanie Kingi zwanej Enigmą !
Zasady nie są chyba najlepsze - jeśli ktoś udzieli złą odpowiedź i zada pytanie to powstanie niezły burdel, który i tak możemy zaobserwować.
A przy okazji to proponuje poszerzyć kategorię pytań o tematykę Gim 2 -
krasus28
jak parzę na ten tu burdel to przewiduję Wam walkę z wiatrakami-regułami jaka miała miejsce w sprawie moderatora...seseses...powodze nia; ]
-
skandalis
zatem zadaje pytanie: (łatwe) gdzie mlodzież z gim 2 chodzila pic pod chmurka? -
skandalis
-
Anonim
-
Anonim
jeżeli dobrze, to mam pytanko: o kim jacuś stopa mówił wykrzykując "mam siedzieć z tym... czymś?!" wymagane pełne imię nazwisko i najlepiej jakiś pseudonim :] -
Anonim
-
Anonim
Jakie pseudonimy nosi Remigiusz Tunowski (wymienić co najmniej 10, choć więcej nie zaszkodzi, ja pamiętam jakieś 14)
|
|
Zapraszamy szacownych absolwentów elitarnego liceum każdy ze swego studenckiego miasta nadaje :) a...