-
Gibbon
Ja & Matt Czarnecki z pobliskiego wrocławia (a moze jeszcze ktos bedzie z nami jechal) przyjezdzamy do tej miesciny w piatek 16stego. Wracamy do siebie w niedziele 18stego. Szykujcie kluby, chlodzcie wode, zamawiajcie kebab (tylko bez...) i zerujcie konta. Moze byc cierpko. -
Krzychu
-
Kapitan Hak Arrr!
-
Zjem wakacje !
-
-
Kapitan Hak Arrr!
18tego to jest BRYLFEST w Warszawie!
IZRAEL - Magnetosfera, UNDER THE GUN (UK), ALIANS i POWER of TRINITY.
MALO?! -
Gibbon
-
Cymek
-
Zjem wakacje !
-
Krzychu
-
Gibbon
najnowsze wiesci sa takie, ze oprocz Mateusza i Poniata ma jechac z nami Lech Roch Pawlak (tak mowil).
a, i sluchaj Krzysztof, w piatek mozemy przyimprezowac, ale w sobote trzeba obejrzec mecz, wiec znajdz jakies dobre miejsce i zarezerwuj stolik, zeby lipy nie bylo. oczywiscie po meczu dalej mozemy sie bawic, wszak to dopiero 22 bedzie. tylko zeby znowu jakiegos spotkania masoństwa nie bylo na starym miescie jak ostatnio:) -
Zjem wakacje !
słuchaj jeno masonie
ja jeszcze nie potwierdziłem przyjazdu, staram się, dam znac dziś wieczorem Bangu -
Gibbon
-
Krzychu
Plan jest następujący: w piątek najpierw wóda u Suchego i Andrzeja,potem idziemy do KADRU (Gabzon już tam był). U chłopkaków stacjonuje Gib i Matt,u mnie reszta (czyli Pavlaco,Poniatt i Habolski z Doną,którzy również wówczas będą). A sobotni mecz najprawdopodobniej oglądamy u Suchego i Andrusa,ze względu na oszczędność kasy.Ale wszystko jest do ustalenia.Pazdro. -
Maciek
Kurde ja już w konmarku załatwiałem miejscówe dla ludzi,aż tak strasznie tam drogo nie jest a i ekranik na 100% wystawią i znając prezesa to pewnie kilka dzbanków postawi. i jak coś to Bonzo dawaj jakieś info na koma o piątku -
Krzychu
Jutro wstępnie koło 21 widzimy się w Kadrze panie Orzoł. A jeśli chodzi o sobotę to fakt - Konmark może być - zapomniałem o tym. -
Anonim
a pro po Torunia, to przypadkiem w gdańsku w domu studenckim polibudy (nr 2) nie mieszka absolwentka lo2 z rocznika '87? -
Anonim