-
Cymek
-
Zjem wakacje !
-
Krzychu
Kto będzie w Olsztynie na weekend? (pytam oczywiście studentów spoza naszego miasta) -
Zjem wakacje !
-
-
Krzychu
-
Kapitan Hak Arrr!
-
Zjem wakacje !
-
Gibbon
-
Krzychu
Padł pewien pomysł,żeby w wolne dni majowe zorganizować jakieś ognisko (Kortowo?Prokuratoria?) albo grilla. Mam nadzieję,żescie chętni na spotkanie. -
Zjem wakacje !
jestem chętny jak zwykle.
i jak zwykle wiele osób zamuli.
trudno, co robić :) -
Gibbon
a moze po prostu browszego w jakims przyzwoitym pubie o niewygorowanych cenach? moze wieczorem 1szego? -
Gibbon
slowo sie rzeklo i w sobote wieczorem wychylilismy kilka szklanek.
po czasie skladam przeprosiny na rece brzona, kuli i innych osob ktorym obiecalem ze bede mogl z nimi spotkac sie wczesniej, tj. pierwszego albo drugiego maja, na pilce albo przy alkoholu, a nie zrobilem tego. robie to chocby dlatego, zeby brzono zaraz nie wpisal mnie do ksiegi wychujan.
hejmo, gdzie byles jak Cie nie bylo?
celem zadoscuczynienia: http://pl.youtube.com/watch?v=73FPz... -
Cymek
nie płaczcie nad sobą płaczcie raczej nad sobą i nad swoimi dziećmi...a że w parafii ruch jak cholera, wizytacje z kurii się szykują i podsumowania sezonu w diecezji, zająłem się łataniem dziury budżetowej i pokrycia dachowego (prace remontowo konserwatorskie), szukałem pieniędzy na strzechę dachową wymieszaną z eternitem oraz gazobeton i bloczki keramzytowe(tu piłował tram heblował i wełenkę zwijał nosił wodę rąbał drzewo i gwoździe przybijał). Ogarnąłem kilku parafian, wyspowiadałem, zebrałem należną daninę...krótko mówiąc przełożeni mojego kurnika postarali się o robotę dla mnie w tzw majówkie...Wybaczamy ale i sami prosimy o wybaczenie wielki Oabaczajenie...wszakże byliśmy skorzy wziąć udział w meczu piłki nożnej ministrantów, aspirantów, i lektorów oraz ich rodziców z którego to dochód przeznczon miał być, na miał węgiel i koks...( ale chuj* wyszło z koksu bo rodzice dali pupki). Wiem od wiolinek z naszej scholki, że chciały ...jeno ich stare proubeckie ojce nie wyraźiły chęci...ale wybaczamy sami prosząc o wybaczenie...Pozdro i Błogo -
Kapitan Hak Arrr!
Ojcze, diecezja warszawska jest z Toba! U nas zawsze znajdziesz cieply kat a rodziny RM nie wierza w te klamstwa tefauenow i innych - tfu - zydowskich gazetek. Przyjedz, przyjedz albowiem czeka tu na ciebie praca wsrod ludu ci oddanego, ktory jak apostolowie wino z Panskiego kielicha tak i on bedzie czerpal z twej wiedzy. Wszak nauczasz od wielu lat, i to nic, ze mowia zes sie sprzedal. Ludzie znaja prawde, znaja. I wiedza co mowic! Nasz Dziennik to zaiste nasz dziennik. Vox populi - vox Dei. Nie ma ucieczki od prawdy, a wiemy, ze twa teczka zostala klamliwie spreparowana przez zydowski pomiot pracujacy na rzecz ubecji tylko w celu atakowania kosciola. Czekamy tu po staropolsku, mimo, ze to stolica, i powitamy cie drogi Ojcze chlebem i sola.