-
Kapitan Hak Arrr!
Czy drodzy szanowni absolwenci maja ochote na jakas libacje alkoholowa najlepij w olsztynie w czasie ferii? -
Marcin Palmowski
kolego, jakich ferii... ja to czas wolny bede mial pewnie w polowie lutego...A ze Ty jestes na jakis smiesznych studiach, to masz fart. na powaznych uczelniach sie czlowiek uczy w styczniu i lutym:D
pozdro -
Франческа
-
Krzychu
my już gadaliśmy o tym. Po sesji zapraszam do Toro na niezłą bibkę. Zobaczycie jak bawią się koazcy w mieście o. Rydzyka.
A w Olsztynie będzie ciężko,ale może i tu da radę ogarnąć temat. -
-
Франческа
-
Krzychu
-
Gibbon
-
Kapitan Hak Arrr!
-
Франческа
-
Anonim
zajebiście identyfikuję się z tokiem rozumowania ostatniej wypowiedzi Frani. A poza tym to się opatulam -
Maciek
właśnie panowie i panie wpadajcie do Toronto, skujemy się i nawet ja nie będe wtedy łazażował :-) jakoś wszytkich ogarniemy z Brzonem -
Maciek
właśnie panowie i panie wpadajcie do Toronto, skujemy się i nawet ja nie będe wtedy łazażował :-) jakoś wszytkich ogarniemy z Brzonem -
Gibbon
tylko, zeby nie bylo teczowych imprez tego rodzaju
http://grono.net/gallery/626879/0/
kocham to foto :) -
Krzychu
Toronto przyjmie wszystkich ułanów z Warszawy,Olsztyna,Gdańska etc. Będzie grubo. -
Manisław
wyręcze Cie Bżoński (optuje za taką pisownią ze względu na źródłosłów): To jest kurwa oczywistix -
Krzychu
oczywistym jest także to,że połączymy siły ulic Krasińskiego i Fasolowej :) najprawdopodobniej ustawimy się na czytanie na głos kilku interesujących książek.
PS. Jako,że niektórzy optują za pisownią mojego pseudonimu przez "rz",a inni przez "ż" ninejszym uznaję obie formy za prawidłowe.