Absolwenci II Liceum Ogólnokształcącego [120]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kapitan Hak Arrr!

Czy drodzy szanowni absolwenci maja ochote na jakas libacje alkoholowa najlepij w olsztynie w czasie ferii?
  • Marcin Palmowski

kolego, jakich ferii... ja to czas wolny bede mial pewnie w polowie lutego...A ze Ty jestes na jakis smiesznych studiach, to masz fart. na powaznych uczelniach sie czlowiek uczy w styczniu i lutym:D

pozdro
  • Франческа

taaaaaa
    chcialbys:D
  • Krzychu

my już gadaliśmy o tym. Po sesji zapraszam do Toro na niezłą bibkę. Zobaczycie jak bawią się koazcy w mieście o. Rydzyka.
    A w Olsztynie będzie ciężko,ale może i tu da radę ogarnąć temat.
  • Франческа

ty i ogarniecie tematu
    dobre sobie:D
  • Krzychu

Nie znasz moich możliwości :D
  • Gibbon

po sesji mozemy ogarnac łajdakę
  • Kapitan Hak Arrr!

nawet ogarnąć łazarę.

franka my cwiczymy!
  • Франческа

co wy mozecie cwiczyc?
    marszczenie freda chyba:DDDD
  • Anonim

zajebiście identyfikuję się z tokiem rozumowania ostatniej wypowiedzi Frani. A poza tym to się opatulam
  • Maciek

właśnie panowie i panie wpadajcie do Toronto, skujemy się i nawet ja nie będe wtedy łazażował :-) jakoś wszytkich ogarniemy z Brzonem
  • Maciek

właśnie panowie i panie wpadajcie do Toronto, skujemy się i nawet ja nie będe wtedy łazażował :-) jakoś wszytkich ogarniemy z Brzonem
  • Gibbon

tylko, zeby nie bylo teczowych imprez tego rodzaju
    http://grono.net/gallery/626879/0/

kocham to foto :)
  • Krzychu

Toronto przyjmie wszystkich ułanów z Warszawy,Olsztyna,Gdańska etc. Będzie grubo.
  • Manisław

wyręcze Cie Bżoński (optuje za taką pisownią ze względu na źródłosłów): To jest kurwa oczywistix
  • Krzychu

oczywistym jest także to,że połączymy siły ulic Krasińskiego i Fasolowej :) najprawdopodobniej ustawimy się na czytanie na głos kilku interesujących książek.
    PS. Jako,że niektórzy optują za pisownią mojego pseudonimu przez "rz",a inni przez "ż" ninejszym uznaję obie formy za prawidłowe.
| |

Zapraszamy szacownych absolwentów elitarnego liceum każdy ze swego studenckiego miasta nadaje :) a...

II Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Stefana Batorego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)