- 1
- 2
-
D.
Ejj....ja nie wiem gdzie ja mam sie teraz podpisac, hm? 2 Lo ma coraz wiecej gron, jak tak dalej bedziemy sie rozdrabniac, to niedlugo zaczna powstawac grona "kobiety 2 LO", "Zdajacy hist w 2 Lo", "Alkoholicy 2 Lo", absolwenci Polibudy po 2 Lo" itd itd...:)
Nio nie wiem, nie wiem:):):)
Nio ale w sumie z 2 strony, Kidys grono 2 Lo wymrze, wiec byc moze to przejmie jego role, bo "grono nowego pokolenia 2Lo" zyje juz własnym zyciem, i tak naprawde nic nam do tego...
Sa miejsca w ktorych powracaja wspomnienia...
Moze to bedzie takie miejsce...a moze nie?
Zobaczymy zobaczymy... -
maciekban
trzeba pomyslec nad gronem alkoholicy 2lo i absolwenci 2lo 10 lat pozniej :P:D -
gosik
no tak Dorotko. wszystko pieknie, ale zapomnialas o najwazniejszym gronie - menel sqadu:))) -
D.
-
-
D.
-
o7.maciek
ej to słuchajcie, wezmy sie zdecydujmy na jedno, gdzie bedziemy pisac o bibach i wszystkim. dla mnie to moze byc. absolwent to absolwent i jeszcze dobrze sie kojarzy : > -
maciekban
-
gosik
-
maciekban
wez wez zaraz obiados jem ..a Ty mi tu o wodzie w plastiku ..fuu to nie humanitarne:P -
D.
heheh <pooojaaaazd...czuje sie pojechana...>
ale to byl prezent:P
Ej nad Bajkalem mialo byc cos czego sie nikt nie spodziewa, nie bylo nad Bajkalem, wiec bylo u Sivego<pzdr>..:P
ej, ale zobaczycie...jeszce bedziecie prosic...blagac....:P -
gosik
ja tam uważam, że taka finlandia nie jest zła:) a że po niej kwiatki (same) wylatują z balkonu i ludzie widzą pana na koniu na chodniku, to już inna sprawa:)
dorotko, obiecaj mi, że jeszcze kiedyś się jej napijemy:) -
maciekban
:| przesada...chociaz po czyms takim moj znajomy widzial rano na plazy samorajow:P -
D.
Ej, drogi mgr Bananie, to byly fakty autentyczne:D Po takiej Finlandii kwiatki poddaly sie sile grawitacjii, kashanka rowniez, czasem tez ladowala we wlosach dziewczyny...
A pan na koniu byl rownie autentyczny..:)
I autko dalo sie zaparkowac w druga strone:P -
D.
-
gosik
autko w drugą stronę kolega Ren ustawił chyba jeszcze przed finlandią, aczkolwiek był już czymś innym znietrzeźwiony:))) -
D.
-
Anonim
cięzka rozkmina panie i panowie ale nie jestem zwolennikiem igłów z widłów jak to sie mówi; ) -
D.
-
gosik
panie, widze, ze odkad pan ma neta robi pan rozpierduche na wszelkich gronach:))) ladnie to tak? -
Anonim
no a co mam robić myślałem że coś ciekawego sie tu dzieje ale chyba mam przesyt już tymi całymi wakacjami - ide do ziemianki medytować :P
- 1
- 2