Absolwenci II LO im Piastów Śląskich [73]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • D.

Ejj....ja nie wiem gdzie ja mam sie teraz podpisac, hm? 2 Lo ma coraz wiecej gron, jak tak dalej bedziemy sie rozdrabniac, to niedlugo zaczna powstawac grona "kobiety 2 LO", "Zdajacy hist w 2 Lo", "Alkoholicy 2 Lo", absolwenci Polibudy po 2 Lo" itd itd...:)

Nio nie wiem, nie wiem:):):)

Nio ale w sumie z 2 strony, Kidys grono 2 Lo wymrze, wiec byc moze to przejmie jego role, bo "grono nowego pokolenia 2Lo" zyje juz własnym zyciem, i tak naprawde nic nam do tego...

Sa miejsca w ktorych powracaja wspomnienia...

Moze to bedzie takie miejsce...a moze nie?

Zobaczymy zobaczymy...
  • maciekban

trzeba pomyslec nad gronem alkoholicy 2lo i absolwenci 2lo 10 lat pozniej :P:D
  • gosik

no tak Dorotko. wszystko pieknie, ale zapomnialas o najwazniejszym gronie - menel sqadu:)))
  • D.

OOOOOO
    przepraszam....zaraz nadrobie ......ooobiecuuujeeeeeee
  • D.

http://grono.net/user/forum-show.js...

Z pozdrowieniami:D:D:D:D
  • o7.maciek

ej to słuchajcie, wezmy sie zdecydujmy na jedno, gdzie bedziemy pisac o bibach i wszystkim. dla mnie to moze byc. absolwent to absolwent i jeszcze dobrze sie kojarzy : >
  • maciekban

no wlasnie absolwent dobra marka :P:>
  • gosik

osobiscie wole finlandie (ale koniecznie w plastikowej butelce:)))
  • maciekban

wez wez zaraz obiados jem ..a Ty mi tu o wodzie w plastiku ..fuu to nie humanitarne:P
  • D.

heheh <pooojaaaazd...czuje sie pojechana...>
    ale to byl prezent:P

Ej nad Bajkalem mialo byc cos czego sie nikt nie spodziewa, nie bylo nad Bajkalem, wiec bylo u Sivego<pzdr>..:P

ej, ale zobaczycie...jeszce bedziecie prosic...blagac....:P
  • gosik

ja tam uważam, że taka finlandia nie jest zła:) a że po niej kwiatki (same) wylatują z balkonu i ludzie widzą pana na koniu na chodniku, to już inna sprawa:)
    dorotko, obiecaj mi, że jeszcze kiedyś się jej napijemy:)
  • maciekban

:| przesada...chociaz po czyms takim moj znajomy widzial rano na plazy samorajow:P
  • D.

Ej, drogi mgr Bananie, to byly fakty autentyczne:D Po takiej Finlandii kwiatki poddaly sie sile grawitacjii, kashanka rowniez, czasem tez ladowala we wlosach dziewczyny...
    A pan na koniu byl rownie autentyczny..:)

I autko dalo sie zaparkowac w druga strone:P
  • D.

Gosiu- jaq Złoto:D
  • gosik

autko w drugą stronę kolega Ren ustawił chyba jeszcze przed finlandią, aczkolwiek był już czymś innym znietrzeźwiony:)))
  • D.

ciii...myslalam ze nikt nie zauwazy:P
  • Anonim

cięzka rozkmina panie i panowie ale nie jestem zwolennikiem igłów z widłów jak to sie mówi; )
  • D.

oja oja..
  • gosik

panie, widze, ze odkad pan ma neta robi pan rozpierduche na wszelkich gronach:))) ladnie to tak?
  • Anonim

no a co mam robić myślałem że coś ciekawego sie tu dzieje ale chyba mam przesyt już tymi całymi wakacjami - ide do ziemianki medytować :P
  • 1
  • 2
| |

strona bylych uczniow 2LO - Wroclaw

Liceum Ogólnokształcące nr II

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)