Abstynenci i Abstynencja [318]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Emtebe

Hmm... w sumie to jakoś nie przepadam za alkoholem... odstrasza mnie już zapach pospolitych trunków, a poza tym mnie alkohol do szczęścia nie jest potrzebny i dobrze bawić można się i bez niego.
  • Ala

Zgadzam się z Tobą w 100%!!!! I ciesze się, że jest ktoś kto uważa podobnie jak ja; ) :D Choć coś malutko nas na tym gronie; /
  • Emtebe

trzeba je bardziej rozreklamować; -)
  • Uzytkownik usuniety

jestem z wami: alkohol, faje, trawa...po co nam to?! jest jeden pozytywny narkotyk - muzyka. bez muzyki nie ma zabawy, zycia - nie ma niczego. bez trunkow mozna sie bawic, ale bez muzyki...nie. poza tym szkoda zdrowia na to gowno. pozdrawiam abstynentow
  • Moniś

Ja też nie piję, nie palę... jedym moim nałogiem jest mój chłopak... nie umiem bez niego żyć...

Kiedyś mogłam usiąść z koleżankami, i wypiłyśmy pifko, ale teraz na sam widok mnie odrzuca, odzwyczaiłam się (mimo, że duzo nie piłam-jedno raz na jakiś czas, ale bardzo rzadko) bo mój facet nie lubi jak dziewczyna pije... więc ja juz nie piję :)

Zbliża się moja 18stka i też nic nie wypiję...
    jak jestem na imprezie to potrafię się dobrze bawić bez alkoholu...
  • *P*

Monia Ty nie żartuj sobie!!! Na własnej 18-tce nie wypijesz ani kropli alkoholu?? :(
  • Moniś

no może kieliszek Wyborowej...z wami... to wszystko...
    po pierwsze: nie chcę wyglądać jak Ty :P u Ciebie :P
    po drugie: nie lubie już alkoholu
    po trzecie mam "zakaz" i o tym wiesz.... i się do niego stosuję
  • *P*

Monia... a jak ja wyglądałam ?? :> Bo mi się wydaje że dobrze :P:P:P
  • Moniś

Nie będę o tym tu pisać, bo to Twoja priv sprawa... nie jestem do tego upoważniona :p
  • *P*

No i dobrze :) hehe
  • Moniś

My tu nie o Tobie mieliśmy pisać .. :p

Coś mało nas abstynentów.... czemu wszyscy (prawie wszyscy) bawią się zawsze z alkoholem ??
    przecież można się dobrze bawić bez tego...
  • *P*

Bo człowiek się upije i nic potem nie pamięta:/
  • Moniś

właśnie... a można się dobrze bawić.. nie pić... i pamiętać wszystko!!
  • Kropka nad ypsylonem

No, to jest masakra.. Ja nigdy niczego nie piję, a potrafię się bawić lepiej niż wielu moich wstawionych znajomych :)
    Bez alkoholu życie też jest piękne!!
  • Lady Rebel

ja pije jednego malego drinkusia na cala imprezke...bo mi smakuje i tyle...nie taczam sie na podlodze , wszystko pamietam i nie mam problemow z prostym chodzeniem !!! i chyba o to chodzi...piwo i inne uzywki odpadaja
    jeden maly drink i koniec; ))
  • Kropka nad ypsylonem

Noo! I prawidłowo, Monia! :))
  • Agata

Ja jestem zwolenniczką nie picia,bo sama nie pijam:)
  • Anonim

Czemu nie piję?
    1) alkohol mi nie smakuje (może poza miodziem pitnym;)
    2) nie lubię braku samokontroli u ludzi - a do tego właśnie prowadzi alkohol
    3) żeby się wyróżniać :]
  • Beata

z powodów chyba czysto moralnych, oraz dla zdrowia, poprostu taki styl bycia; ) dobra zabawa przy muzyce bez dopalaczy to moje rozwiazanie =) pozdro dla wszystkich abstynentow!
  • BAFM at Birkbeck!!!

powód jest jeden-ja najzwyczajniej w świecie nie chce pić. Jesli wszystko co we mnie siedzi, mówi mi ze to nie dla mnie...to nie zamierzałam toczyć ze sobą boju w tym względzie:)przecież nie o brak odwagi tu idzie...pozdrowionka dla Was :)))
| |

Grono dla abstynentów. Pokażmy innym, że bez alkoholu można żyć... Że równie dobrze można s...

Miejsca grona (0)