-
Piciu
a dla mnie AC/DC to w duzej mierze zajebiste teksty, od ktorych po prostu umieram ze smiechu... Moj ulubiony to chyba big balls. Jakies inne propozycje? -
Anonim
Wiesz, naprawde lubie Ac/Dc ale niejaki Leo musi mnie jeszcze podszkolić. A jak dla mnie to Highway to Hell albo Whole lotta Rossie :D -
Anonim
for those about to rock - moze nie smiesny, ale duzo mówi
i oczywiscie big balls -
Anonim
-
-
自分大好き
You shock me all night long i Let me put my love into you :D Jako smi sie te teksty podobają starsznie... xD -
Anonim
You shock me all night long mam klip nagrany z Vivy :D ale tekst jest fajny... -
自分大好き
-
Anonim
-
Anonim
-
m b
tylo mnie najbardizej rozbraja tnt?
so lock up ur daugher lock up ur wife, lock up ur backdoor and run for ur life.
nie ma lepszego tekstu! -
自分大好き
A ja widziałam przeróbke tnt na youtubie xD I zamiast TNT było KFC :D I ogółem to była piosenka o złym odzywianiu. Macie linka:
http://www.youtube.com/watch?v=jMWn... -
m b
heh tak samo jak przerobka weird al yankowica
dirty deeds done with sheep... swietokradztwo... ale trzeba przyznac ze tekst wymiata:)
linka nie posiadam ale polecam szukac w necie.
-
Bartok
-
自分大好き
-
Anonim
-
自分大好き
-
Anonim
-
Anonim
Z przeróbek TNT szłyszałem jeszcze PMS (?) :P
Fajowe teksty jak dla mnie to The Jack, Whole Lotta Rosie, BIG Balls, She's Got The Balls, Highway to Hell .... no dużo tego :D
Jeszcze Ride On ale słyszałem że to nie ich tekst. -
Anonim
-
Anonim
Big Balls i The Jack zdecydowanie; ] I jeszcze Night Prowler z płyty Highway To Hell, nikt nigdy nie wspomina o tym utworze, a jest prześwietny, mogę go słuchać nieskończoność, ktoś kojarzy??; ]