AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piciu

a dla mnie AC/DC to w duzej mierze zajebiste teksty, od ktorych po prostu umieram ze smiechu... Moj ulubiony to chyba big balls. Jakies inne propozycje?
  • Anonim

Wiesz, naprawde lubie Ac/Dc ale niejaki Leo musi mnie jeszcze podszkolić. A jak dla mnie to Highway to Hell albo Whole lotta Rossie :D
  • Anonim

for those about to rock - moze nie smiesny, ale duzo mówi
    i oczywiscie big balls
  • Anonim

Stawiam na The Jack; ]
  • 自分大好き

You shock me all night long i Let me put my love into you :D Jako smi sie te teksty podobają starsznie... xD
  • Anonim

You shock me all night long mam klip nagrany z Vivy :D ale tekst jest fajny...
  • 自分大好き

No... :D
  • Anonim

:D heh
  • Anonim

jeszcze R.I.P.(rock in peace) jest niezły
  • m b

tylo mnie najbardizej rozbraja tnt?
    so lock up ur daugher lock up ur wife, lock up ur backdoor and run for ur life.

nie ma lepszego tekstu!
  • 自分大好き

A ja widziałam przeróbke tnt na youtubie xD I zamiast TNT było KFC :D I ogółem to była piosenka o złym odzywianiu. Macie linka:

http://www.youtube.com/watch?v=jMWn...
  • m b

heh tak samo jak przerobka weird al yankowica
    dirty deeds done with sheep... swietokradztwo... ale trzeba przyznac ze tekst wymiata:)

linka nie posiadam ale polecam szukac w necie.
  • Bartok

big balls :P
  • 自分大好き

>Rider Of Theli napisał
    >big balls :P

Niom, fajne :D
  • Anonim

Maciuś się tym zachwycał :]
  • 自分大好き

Ten z klanu...? ja nie w temacie chyba...
  • Anonim

Nie :] Mój best friend maciuś :]
  • Anonim

Z przeróbek TNT szłyszałem jeszcze PMS (?) :P

Fajowe teksty jak dla mnie to The Jack, Whole Lotta Rosie, BIG Balls, She's Got The Balls, Highway to Hell .... no dużo tego :D
    Jeszcze Ride On ale słyszałem że to nie ich tekst.
  • Anonim

:]
  • Anonim

Big Balls i The Jack zdecydowanie; ] I jeszcze Night Prowler z płyty Highway To Hell, nikt nigdy nie wspomina o tym utworze, a jest prześwietny, mogę go słuchać nieskończoność, ktoś kojarzy??; ]
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)