AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no własnie... ac/dc w filmach... w jakich ekranizacjach słyszeliscie ich piosenki?

jako pierwszy przykład podaje the nights tale(jakis chuj to przetłumaczył jako : obłedny rycerz)

pod koniec filmu leci you shock me all night long
  • 自分大好き

a Big gun to piosenka do jakiegos filmu akcji ze swarcenegerem z tego co wiem :D
  • Anonim

Weź mnie nie strasz. Już myślalem że film o nich będzie. W szkole rocka podobno ac/dc było :D
  • Anonim

fakt... newet w kilku scenach... nawet w głównej
  • Anonim

Brachu nie oglądałem ale qmpel z podwórka mi mówił bo on jest zagorzałym ich fanem a ja poznaje dopiero :D
  • 自分大好き

nie no.... musze to obejrzec xD
  • Anonim

pod koniec filmu kiedy Jack black ma wystep z dzieciakami grają it's a long way to the top. a w piosence napisanej specjalnie do filmy, jak ja na scenie graja występ łudządzo przypomina thunderstruch z live at donington... (mundurek i gitarowy wstęp)
  • m b

hehe to byl jakis dziwny film o amerykanskich nastolatkach... ok racja nie ma normlanych filmow o amerykanskich nastolatkach, ale to the point... nazwy filmu nie pamietam ale 2 kolesi pojecahlo autostopem z jakimis zakonnicami i spiewali z nimi highway to hell, no i pozniej oczywisc puscili orygianala tej piosenki.

ta sama piosenke chociaz tylko na chwile puszczono w osuzkac przeznaczenie 2, tuz przed wypadkiem.

w ajkims starym filmie gdzie dziecaik ucieka z gorylem ktorym sie opiekuje ( wiem przynaje sie za mlodu piorabane filmy ogladalem) i tam leci kawalek born to be wild (ale w wykonaniu kogos innego niz acdc)

i ostani film.. moj ulubiony w sumie:D 'the longest yard' z adamem sandlerem, na koniec filmy jak odbywa sie wielki mecz leci kawalek thunderstuck, ktory IDEALNIE pasuje do chwili.

jak cos mi sie przypomni to jeszcze dopisze.
  • Anonim

nie highway to hell tylko running with the devil Van Halen ogladałem ten film. a born to be wild TO NIE JEST PIOSENKA AC/DC!!!!!!
  • m b

2 rzeczy

primo- mozlwie, ale bylem swiecie przekonany ze to bylo highway to hell bo tez pasowalo do motywu tamtej sceny.

secundo- ale wtopa... mam nadzije ze inni wielcy fani acdc przebacza mi to pomowienie. Zawsze daje plame jesli podaje tytul jakis piosenek i pozniej sie okazuje ze tak naprawde to nie sa ich utowory ehh....

wiec przepraszam.

a i ps... w school of rock leci kawalek its a long way to the top.
  • Anonim

i nie tylko... jest cytat "we roll tonight to the guitar bite" z for those about to rock i jest tez kawałek back in black :D
  • Anonim

xD
  • 自分大好き

>† KoЯniszon † napisał
    >xD
    >

Kurde... Nie ma to ja DŁUDA wypowiedz... xD

• Anonim

Moje wypowiedzi są deluxe, są super extra. Co ty możesz wiedzieć o wypowiadaniu; ]
  • 自分大好き

No tak, racja... przeciez jestem głupia... zapomniałam jak zwykle...
  • Anonim

Oj no żart :/ ty też jesteś wporzo :(
  • #Scarface#

1. Mały Nicky - na jońcu filmu podczas napisów leci Highway to Hell
    2 Maximum Owerdrive - czy jakoś tak, cała ścieżka dzwiękowa to tylko i wyłącznie utwory AC/DC (choć film strasznie denny i kiczowaty fabuła jak z kiepskiego filmu klasy C)
    jeszcze pare filmów widziałem ale nie pamiętam tytułów.
  • 自分大好き

Nie znam zadnego filmu z tych, które wymieniliscie :P Taa... no wiem, ze super... Kurcze, oglądam za mało telewizji...
  • Anonim

heh
  • Anonim

heh
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)