-
Anonim
no własnie... ac/dc w filmach... w jakich ekranizacjach słyszeliscie ich piosenki?
jako pierwszy przykład podaje the nights tale(jakis chuj to przetłumaczył jako : obłedny rycerz)
pod koniec filmu leci you shock me all night long -
自分大好き
a Big gun to piosenka do jakiegos filmu akcji ze swarcenegerem z tego co wiem :D -
Anonim
Weź mnie nie strasz. Już myślalem że film o nich będzie. W szkole rocka podobno ac/dc było :D -
Anonim
-
-
Anonim
Brachu nie oglądałem ale qmpel z podwórka mi mówił bo on jest zagorzałym ich fanem a ja poznaje dopiero :D -
自分大好き
-
Anonim
pod koniec filmu kiedy Jack black ma wystep z dzieciakami grają it's a long way to the top. a w piosence napisanej specjalnie do filmy, jak ja na scenie graja występ łudządzo przypomina thunderstruch z live at donington... (mundurek i gitarowy wstęp) -
m b
hehe to byl jakis dziwny film o amerykanskich nastolatkach... ok racja nie ma normlanych filmow o amerykanskich nastolatkach, ale to the point... nazwy filmu nie pamietam ale 2 kolesi pojecahlo autostopem z jakimis zakonnicami i spiewali z nimi highway to hell, no i pozniej oczywisc puscili orygianala tej piosenki.
ta sama piosenke chociaz tylko na chwile puszczono w osuzkac przeznaczenie 2, tuz przed wypadkiem.
w ajkims starym filmie gdzie dziecaik ucieka z gorylem ktorym sie opiekuje ( wiem przynaje sie za mlodu piorabane filmy ogladalem) i tam leci kawalek born to be wild (ale w wykonaniu kogos innego niz acdc)
i ostani film.. moj ulubiony w sumie:D 'the longest yard' z adamem sandlerem, na koniec filmy jak odbywa sie wielki mecz leci kawalek thunderstuck, ktory IDEALNIE pasuje do chwili.
jak cos mi sie przypomni to jeszcze dopisze. -
Anonim
nie highway to hell tylko running with the devil Van Halen ogladałem ten film. a born to be wild TO NIE JEST PIOSENKA AC/DC!!!!!! -
m b
2 rzeczy
primo- mozlwie, ale bylem swiecie przekonany ze to bylo highway to hell bo tez pasowalo do motywu tamtej sceny.
secundo- ale wtopa... mam nadzije ze inni wielcy fani acdc przebacza mi to pomowienie. Zawsze daje plame jesli podaje tytul jakis piosenek i pozniej sie okazuje ze tak naprawde to nie sa ich utowory ehh....
wiec przepraszam.
a i ps... w school of rock leci kawalek its a long way to the top. -
Anonim
i nie tylko... jest cytat "we roll tonight to the guitar bite" z for those about to rock i jest tez kawałek back in black :D -
Anonim
-
自分大好き
>† KoЯniszon † napisał
>xD
>
Kurde... Nie ma to ja DŁUDA wypowiedz... xD
-
Anonim
Moje wypowiedzi są deluxe, są super extra. Co ty możesz wiedzieć o wypowiadaniu; ] -
自分大好き
-
Anonim
-
#Scarface#
1. Mały Nicky - na jońcu filmu podczas napisów leci Highway to Hell
2 Maximum Owerdrive - czy jakoś tak, cała ścieżka dzwiękowa to tylko i wyłącznie utwory AC/DC (choć film strasznie denny i kiczowaty fabuła jak z kiepskiego filmu klasy C)
jeszcze pare filmów widziałem ale nie pamiętam tytułów. -
自分大好き
Nie znam zadnego filmu z tych, które wymieniliscie :P Taa... no wiem, ze super... Kurcze, oglądam za mało telewizji... -
Anonim
-
Anonim