AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no ale AC/DC nigdy nie cieszylo sie slawa na MTV itp wiec nieliczyl bym na to ze beda czesto puszczali ten teledysk
  • Gorszkof

Są inne stacje Vh1 tak koło 21 miał (tak parę miesiecy temu) zawsze przez 3 godziny chyba takie teledyski puszczane starych zespołów.
  • Anonim

nie wiem a tam wole slucham z komputera a nie czekac az cos poleci ale moZliwe :)
  • Gorszkof

A mi po prostu przyjemnie jest jak widze dobrą muzykę w telewizji. A i czasem możesz poznać coś nowego słuchając radia i oglądając telewizję.
  • Anonim

mi tez
  • Maciek

no ja tak poznałem poker face, under my umbrella, hips don't lie normalnie same najlepsze kawałki xD
    nie ale słuchac to można pinu dla piątej kolumny i antyradia. no i płyt, kaset i wałków do fonografów jak kto lubi :P
  • Anonim

co do Anty Radia to nie jest juz takie dobre jak na poczatku
  • afro

kozacki teledysk
  • AŚ/KA

ekhem.. ja nie wiem co wy macie konkretnie do tego teledysku. Trochę świateł, płomieni i pokrętełek. Zwykły teledysk. Wcale nie taki zły jak piszecie xD .. Ale zgodzę się z tym, że są lepsze.; D Podoba mi się np. teledysk do Thunderstruck.
  • AŚ/KA

Ale nie... co ja pierniczę.. Teledysk do Who made who rządzi; D
  • Daaaaaaaaa

AC/DC nigdy nie stawiało na teledyski xD
  • AŚ/KA

w sumie to dobrze, bo są bardziej skoncentrowani na muzyce. xd
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)