Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciek

ja też... najwyżej sie zadławie rzygami. luzik :D
  • skullska

dla mnie prawdziwy facet musi palić, wiem, mam niepoukładane w głowie, ale to coś w stylu jak faceci mówią 'kobieta musi mieć duże cyce'. amen.
    a sama nie palę i nie ćpam. i raczej nie będę. lol.
  • Maciek

no ok kazdy ma jakies preferencje, upodobania i przmyslenia etc. kazdy inne.. i to jest zajebiste :d inaczje mielibysmy np. cąły swiat angusów - co nie bło by takie złe ale mogłby byc cąły swiat billów kaulitzów z tokio hotel i to by było tragyczne xD
  • skullska

cały świat Angusów, łojezu! podjarałam się.
  • Maciek

niezła opcja, nie? xD
  • Gorszkof

Chujowa. Pomyśl znudziliby się. Chuj by cię strzelił. I musi palić? O kurwa. Znaczy nie znam żadnego faceta co mówi, że dziewczyna musi mieć duże cyce. Bo dupa tez się liczy :P
  • Maciek

no dobra mogliby byc jeszcze brianowie johnsonowie a reszta hot laski xD tak zeby starczyło dla wszystkich
  • skullska

pff, mnie miałby się znudzić Angus? niet, no, nein, nie! życie i tak byłoby za krótkie żeby się nim nacieszyć. a jakby mnie zaczął jednak nudzić (to niemożliwe, ale jednak) to wystarczy żeby mi zagrał jakąś solówkę, riff z 'Hell Ain't a Bad Place to Be', cokolwiek... i już by było w porządku...
    aww, co do cycków to wiesz, 3/4 moich kolegów ma co jakiś czas 'POTRZEBUJĘ CYCKÓW!!!'. no i właśnie. xD
  • Anonim

| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)