AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciek

wiem ze zaraz ktoś mnie zjedzie za zakładanie takiego tematu...
    nie jest zbyt kreatywny ale jestem ciekaw co najbardziej przypadło wam do gustu z nowego krążka...
    mnie podoba się War Machine i Money Made
  • Gorszkof

Big Jack i Stormy my Day. Wyjebioza. No w każdym razie całkiem fajne
  • TTL

Mi tam sie podobają te bardziej melodyjne typu Rock N Roll Dream i Anything goes, ale np. Stormy May Day i Black Ice też są niczego sobie :)
  • Maciek

joł Rock'n Roll Dream jest świetny
  • A

Ja takze jestem za Rock 'n' roll dream..a cala płyta jak dla mnie jest średnia-piosenki nie są zle ale bez większej rewelacji.
  • Dżimi Pejcz

Chyba Stormy May Day
  • Maciek

też dobre
  • Unfortunate Son

Rock'n'Roll train - czemu nikt nie pisze?
    War Machine
    Big Jack (Chyba tak brzmi ten tytuł???)
    Black Ice
  • Maciek

bo tak szczerze to rock'n roll train jest najsłabszy z całości - wg mnie
  • Dżimi Pejcz

Mi to się ogólnie cała płyta podoba w sumie
  • Maciek

przyjemna
  • Kaaamil

Anything Goes, Big Jack, She likes Rock 'n Roll, Smash 'n' Grab, Decibel, Stormy May Day i Spoilin' for a Fight - żadna z nich nie jest najlepsza, wszystkie są mega wyjebane!
  • Anonim

Zgadzam się, prawie się popłakałem ze szczęścia jak przesłuchałem Black Ice. :D
  • Gorszkof

War Machine też niczego sobie
  • Maciek

no Decibel wymiata
  • Maciek

gdyby zagrali to mając tyle lat co pocżatkiem 80 to niektóre kawałki jeszcze bardziej wyjebane niż są
  • Maciek

w sensie brakuje troche w albumie tego power-u z 80'
  • Anonim

Wg mnie ta balladka jest właśnie wynikiem starości, ale nie narzekam. Patrząc po tym, jakie płyty ostatnio są najbardziej popularne naprawdę spodziewałem się czegoś ZDECYDOWANIE gorszego, a tu nagle Jamniorek wpadł w ekstazę. :D

Gdyby przyjechali do Polski, do końca życia nie zlazłby mi uśmiech z paskudnego pyska. :D
  • Gorszkof

wszysycy byśmy chodzili jak naćpani chyba :p
  • TTL

Oj by się działo :)
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)