-
Maciek
wiem ze zaraz ktoś mnie zjedzie za zakładanie takiego tematu...
nie jest zbyt kreatywny ale jestem ciekaw co najbardziej przypadło wam do gustu z nowego krążka...
mnie podoba się War Machine i Money Made -
Gorszkof
-
TTL
Mi tam sie podobają te bardziej melodyjne typu Rock N Roll Dream i Anything goes, ale np. Stormy May Day i Black Ice też są niczego sobie :) -
Maciek
-
-
A
Ja takze jestem za Rock 'n' roll dream..a cala płyta jak dla mnie jest średnia-piosenki nie są zle ale bez większej rewelacji. -
Dżimi Pejcz
-
Maciek
-
Unfortunate Son
Rock'n'Roll train - czemu nikt nie pisze?
War Machine
Big Jack (Chyba tak brzmi ten tytuł???)
Black Ice -
Maciek
bo tak szczerze to rock'n roll train jest najsłabszy z całości - wg mnie -
Dżimi Pejcz
-
Maciek
-
Kaaamil
Anything Goes, Big Jack, She likes Rock 'n Roll, Smash 'n' Grab, Decibel, Stormy May Day i Spoilin' for a Fight - żadna z nich nie jest najlepsza, wszystkie są mega wyjebane! -
Anonim
Zgadzam się, prawie się popłakałem ze szczęścia jak przesłuchałem Black Ice. :D -
Gorszkof
-
Maciek
-
Maciek
gdyby zagrali to mając tyle lat co pocżatkiem 80 to niektóre kawałki jeszcze bardziej wyjebane niż są -
Maciek
-
Anonim
Wg mnie ta balladka jest właśnie wynikiem starości, ale nie narzekam. Patrząc po tym, jakie płyty ostatnio są najbardziej popularne naprawdę spodziewałem się czegoś ZDECYDOWANIE gorszego, a tu nagle Jamniorek wpadł w ekstazę. :D
Gdyby przyjechali do Polski, do końca życia nie zlazłby mi uśmiech z paskudnego pyska. :D -
Gorszkof
-
TTL