-
Anonim
Mam do sprzedania najnowszą płytę AC/DC "Black Ice". Kupiłam płytę w dniu premiery, ale dostałam dodatkowy egzeplarz i nie mam z nim co zrobić. Chętni mogą pisać na priv, albo na GG:12731143 -
elwis
-
Kaaamil
-
elwis
-
-
Kaktus
stary, kupiłeś płyte po to, zeby ja zgrać na komputer, przy okazji zajeżdzając jakośc a potem sprzedac? :D
kolega pyta sie o kolor okładki :) -
TTL
-
Gorszkof
Nie no. Jeśli jest kopiowana to kto to kupi? Przecież nie problem znaleźć kumpla, który sam to zgra i tyle co zwykła płyta będzie to kosztowało. Na serio skopiowana? -
Kaktus
ale napisał, ze nienaruszona, wiec chyba oryginal ale nie uszkodzony w procesie kopiowania :D a jak ktos chce za 15 zł sprzedać przegrywaną płyte w dobie internetu to musi mieć nasrane w glowie xD -
Kaaamil
Jeśli rzeczywiście to kopia toooo... Hahaha, co za idiota! :D Nie wiedziałem że ktoś kurwa wpadnie na pomysł żeby sprzedawać piraty na gronie i to jeszcze po 15 zł! :) -
-
Maciek
nie no deal zycia... kupic pirata za 15pln zamiast za darmo sciagnac z neta... albo od kumpla przegrac z plyty tez za darmo.... -
skullska
Iks de, kolego.;> Pisz nastepnym razem chociaż od początku, że to pirat, hahaha. -
Anonim
Może się chłopak napracował przy okładce; ] Dlatego sprzedaje zgraną płytę za 15 zł. Ale gdyby orginał sprzedawał w takiej cenie to byłoby coś! -
Maciek
nom :D ja kupilem na allegro oruginal nowy za chyba 50 :/ w empiku 60 za 15 to by bylo coś xD -
Głupia Józka
-
Kaaamil
Ja nie jestem pewny ale może będę miał do sprzedania 1 z moich 2 biletów :) Chodzi oczywiście o koncert w Pradze. -
Głupia Józka
moj posto odnosi sie do oferty sprzedania 2 biletow na ac/dc w pradze- plyta :) -
Kaaamil
Do sprzedania jeden bilet na koncert AC/DC w Pradze!!!! (płyta)
Więcej na priv lub gg: 1677499 -
AŚ/KA
-
Wąsu
Witam!!CHciałbym kupić czapkę z A na przodzie.
Jakby ktoś miał,albo wiedział gdzie kupić to prosze o kontakt
np. taka http://www.youtube.com/watch?v=1VlR...
gg: 8728637