AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam do sprzedania najnowszą płytę AC/DC "Black Ice". Kupiłam płytę w dniu premiery, ale dostałam dodatkowy egzeplarz i nie mam z nim co zrobić. Chętni mogą pisać na priv, albo na GG:12731143
  • elwis

Tez mam płyte Black Ice do sprzedania za 15.00 pln
    gg:8617859
  • Kaaamil

Jaki kolor? :)
  • elwis

jest zgrywana,ale nie naruszona(Takto nie sprzedawal bym za 15 pln)
  • Kaktus

stary, kupiłeś płyte po to, zeby ja zgrać na komputer, przy okazji zajeżdzając jakośc a potem sprzedac? :D

kolega pyta sie o kolor okładki :)
  • TTL

Jemu chyba chodziło o to że jest kopiowana; )
  • Gorszkof

Nie no. Jeśli jest kopiowana to kto to kupi? Przecież nie problem znaleźć kumpla, który sam to zgra i tyle co zwykła płyta będzie to kosztowało. Na serio skopiowana?
  • Kaktus

ale napisał, ze nienaruszona, wiec chyba oryginal ale nie uszkodzony w procesie kopiowania :D a jak ktos chce za 15 zł sprzedać przegrywaną płyte w dobie internetu to musi mieć nasrane w glowie xD
  • Kaaamil

Jeśli rzeczywiście to kopia toooo... Hahaha, co za idiota! :D Nie wiedziałem że ktoś kurwa wpadnie na pomysł żeby sprzedawać piraty na gronie i to jeszcze po 15 zł! :)
  • Szuler

Haha, biznes jest biznes, może znajdzie kogoś ułomnego; ]
  • Maciek

nie no deal zycia... kupic pirata za 15pln zamiast za darmo sciagnac z neta... albo od kumpla przegrac z plyty tez za darmo....
  • skullska

Iks de, kolego.;> Pisz nastepnym razem chociaż od początku, że to pirat, hahaha.
  • Anonim

Może się chłopak napracował przy okładce; ] Dlatego sprzedaje zgraną płytę za 15 zł. Ale gdyby orginał sprzedawał w takiej cenie to byłoby coś!
  • Maciek

nom :D ja kupilem na allegro oruginal nowy za chyba 50 :/ w empiku 60 za 15 to by bylo coś xD
  • Głupia Józka

chetnych zapraszam na priv- czekam na najlepsza oferte :)
  • Kaaamil

Ja nie jestem pewny ale może będę miał do sprzedania 1 z moich 2 biletów :) Chodzi oczywiście o koncert w Pradze.
  • Głupia Józka

moj posto odnosi sie do oferty sprzedania 2 biletow na ac/dc w pradze- plyta :)
  • Kaaamil

Do sprzedania jeden bilet na koncert AC/DC w Pradze!!!! (płyta)

Więcej na priv lub gg: 1677499
  • AŚ/KA

pirata, to ja se za darmo mogę załatwic.; P
  • Wąsu

Witam!!CHciałbym kupić czapkę z A na przodzie.
    Jakby ktoś miał,albo wiedział gdzie kupić to prosze o kontakt
    np. taka http://www.youtube.com/watch?v=1VlR...
    gg: 8728637
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)