AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • matiz

eszcze raz bilet na płytę jeden teraz został... cena do dogadania ... nie chcę żeby przeleżał czas koncertu na półce, więc nr mój 666-86-86-89
  • m♪

mam 1 bilet na II plyte! pilne! 505 181 097
  • Aśko

Mam bilet do sprzedania na II płytę informacje pod numerem 502573014
  • Malibu Open Miles

Sprzedam 1 bilet na II płytę, cena 130zł. Odbiór najlepiej w Centrum ok.17.00 lub jeśli ktoś chce to wcześniej
  • Malibu Open Miles

Już nieaktualne
  • susia

Mam bilet do sprzedania na I płyte- 300 zł.
    nr 608 672 806
  • susia

i juz nieaktualne; )
  • cuillère

ktos chce na 2 plyte?
  • Anonim

za 2 dychy kupie; p
  • cuillère

haha :D jasne :)
  • In-Sideo - DiscoBrothers ®

Mam bilet do sprzedania na I płyte- 300 zł.
    nr 608 672 806

CENA DO UZGODNIENIA!!

szkoda ze juz wszyscy na bemowie...ale moze; )
  • Antoine

hmmm może ma ktoś na koncert w berlinie ?
  • Anonim

szukam Gitarzysty/Gitarzystki x2!!!!! do zespołu rockowego(Otowck) potrzebujemy osób kreatywnych z pomysłami na riffy, zagrywki, piosenki, kompozycje instrumentalne. klimaty ogólnie znane czyli rockowy mix z dosypką punku, metalu, jazzu i wszelkich innych rzeczy, chcemy zacząć tworzyć, lecz brak stałego gitarzysty nieco nas powstrzymywał przed rozwojem. potrzebujemy zarówno gitary solowej jak i rytmika sekcja i wokal jest, po więcej szczegółów zapraszam na prv(jeżeli ktoś umie grać na instrumentach Klawiszowych również zapraszam zależy nam na szerszym spektrum brzmieniowym i nowych możliwościach które niosą za sobą klawisze)próby raz w tyg. w MDK Otwock- pełne wyposażenie sali, wzmaki, mikser, nagłośnienie, perka, klawisze
  • jestem fajny, mocno rdzeniowy.

Gitara Angusa do kupienia!

http://www.allegro.pl/item106393640...

jeszcze 10 min. aukcji; )
  • Dariusz Włodarczyk

Mam do sprzedania 5 płyt AC/DC mających ponad 15 lat. Są to "For those about to rock" (nie rozpakowywana), "Back in Black" (rozpakowana), "the razers edge" (rozpakowana), "AC/DC live" (rozpakowana), "Let there be rock" (nierozpakowana). Jak mówiłem mają już ponad 15 lat jednak są w dobrym stanie żadnych uszkodzeń. Ktoś chętny?
  • Dominika S.

Sprzedam NOWE trampki Converse AC/DC ! rozm 37 (23.5 cm)

http://allegro.pl/nowe-trampki-conv...
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)