-
matiz
eszcze raz bilet na płytę jeden teraz został... cena do dogadania ... nie chcę żeby przeleżał czas koncertu na półce, więc nr mój 666-86-86-89 -
m♪
-
Aśko
-
Malibu Open Miles
Sprzedam 1 bilet na II płytę, cena 130zł. Odbiór najlepiej w Centrum ok.17.00 lub jeśli ktoś chce to wcześniej -
-
Malibu Open Miles
-
susia
-
susia
-
cuillère
-
Anonim
-
cuillère
-
In-Sideo - DiscoBrothers ®
Mam bilet do sprzedania na I płyte- 300 zł.
nr 608 672 806
CENA DO UZGODNIENIA!!
szkoda ze juz wszyscy na bemowie...ale moze; ) -
Antoine
-
Anonim
szukam Gitarzysty/Gitarzystki x2!!!!! do zespołu rockowego(Otowck) potrzebujemy osób kreatywnych z pomysłami na riffy, zagrywki, piosenki, kompozycje instrumentalne. klimaty ogólnie znane czyli rockowy mix z dosypką punku, metalu, jazzu i wszelkich innych rzeczy, chcemy zacząć tworzyć, lecz brak stałego gitarzysty nieco nas powstrzymywał przed rozwojem. potrzebujemy zarówno gitary solowej jak i rytmika sekcja i wokal jest, po więcej szczegółów zapraszam na prv(jeżeli ktoś umie grać na instrumentach Klawiszowych również zapraszam zależy nam na szerszym spektrum brzmieniowym i nowych możliwościach które niosą za sobą klawisze)próby raz w tyg. w MDK Otwock- pełne wyposażenie sali, wzmaki, mikser, nagłośnienie, perka, klawisze -
jestem fajny, mocno rdzeniowy.
-
Dariusz Włodarczyk
Mam do sprzedania 5 płyt AC/DC mających ponad 15 lat. Są to "For those about to rock" (nie rozpakowywana), "Back in Black" (rozpakowana), "the razers edge" (rozpakowana), "AC/DC live" (rozpakowana), "Let there be rock" (nierozpakowana). Jak mówiłem mają już ponad 15 lat jednak są w dobrym stanie żadnych uszkodzeń. Ktoś chętny? -
Dominika S.