- 1
- 2
-
Scott Weiland
Jesteśmy Zła Obsesja i gramy rock n'rolla!!
Jesteśmy zespołem koncertowym, co oznacza iż największą frajdę sprawia nam granie koncertów i jeśli ktoś chce nas poznać od różnych stron: zapraszamy na nasze koncerty.
A okazja nadarza się już w niedzielę 30.11 w klubie Proxima w Warszawie !!!
godz.19:00
Na przestrzeni lat zespół występował na wielu imprezach cyklicznych tj. „Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy”, „Wolni od Zła”, „Juwenalia Warszawskie” itp.
Regularne koncerty w warszawskich klubach wyrobiły mu markę na warszawskiej scenie rockowej oraz opinie najbardziej głośnego i nieokiełznanego bandu.
Bandu, jakiego od dawna w polskim świecie muzycznym nie było.
Serdecznie zapraszam !!!
http://www.zlaobsesja.com
http://www.myspace.com/zlaobsesjali... -
TTL
-
Kaaamil
-
Scott Weiland
nawet nie mamy zamiaru porównywać się z AC/DC, aczkolwiek po koncercie naszym na żywca możemu komuś przypominać AC/DC w 15%...
pozdro i zapraszam -
-
TTL
-
Kaktus
ja pierdole :P
Nie mozna bylo jakiejs ambitniejszej nazwy tematu wymyslic? :) zmieniam ja. Jak ktos zalozy inny temat o takiej tematyce ban na kilka dni :) -
TTL
-
Scott Weiland
mówię ci to co mówi na zdjęciu Scott Weiland !!!
jeśli jestes zdrowy to zastanów się o co ci chodzi, bo to ma jakis minimalny związek z AC/DC, bo tak się składa, że inspirację ich mamy bez znaczenia czy to się komus podoba raz czy nie
Moderatorze wielki -
Kaktus
kurwa. masz prawie 29 lat a zachowujesz się jak gówniarz. Kultury i szacunku trochę. I używaj interpunkcji, bo ciężko zrozumieć to, co piszesz. Chyba kolejny "muzyk" który uważa ze jest świetny i jego żadne zasady nie dotyczą. Ale świetni nie jesteście, bardzo dużo Wam brakuje do tego, żeby to było dobre, a co dopiero świetne. -
Scott Weiland
zachowujący się jak pajac- i małolat -- TY kaktusie
nie pisałem jacy jesteśmy zajebiści, tylko co prezentujemy,/..';'[][./. zaprosiłem na koncert i nie musisz tego w ten sposób komentować
bo kultury dzieciaku nie masz ty !!!
zamknij się lepiej i pisz o AC/DC albo wcale
a to że jesteś moderatorem nie daje ci prawa, żeby kogokolwiek obrażać, a tak sie składa, że to robisz piotrusiu czy jakoś tak...
ja ciebie nie obrażam, tylko pouczam jak sie zachowujesz...więc:
zamknij się w tym temacie, chyba że chcesz żeby twoje było na wierzchu, więc zrób sobie co chcesz, mało mnie to obchodzi
-
Kaktus
-
Anonim
Panowie, dajcie spokój. OBAJ. E-napinaczy jest wystarczająco wielu, by zdążyli się już znudzić. -
TTL
-
Gorszkof
dobra to może spokój? i po prostu zjedźmy wszyscy razem kogoś jak nam wjedzie z koncertem dody co?;p -
TTL
W sumie racja, z drugiej strony nawet w porządku chłopaki grają tylko po co te nerwy... -
Gorszkof
no bo ty np. wyskoczyłeś z tekstem to po cholere piszesz w gronie AC/DC?; p ogólnie, według mnie, i kaktus przesadził i scott. -
Kaktus
-
Scott Weiland
poniosło NAS, to fakt
Kaktus - lat 18
Scott - lat 28
Zaproszenie aktualne - dla wszystkich na chwałę AC/DC !!!
koniec w dyskusji.
YO !!! -
A może byście wpadli do Wyszkowa zagrać jakiś chociaż niewielki koncercik?; ]
-
Scott Weiland
gramy wszędzie, więc pewnie po nowym roku zawitamy do Wyszkowa.
Jakiś fajny klubik tam jest ?
Gdzie R'N'R jest, tam i my jesteśmy.
pozdrawiam
- 1
- 2