AC/DC [1688]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Scott Weiland

Jesteśmy Zła Obsesja i gramy rock n'rolla!!
    Jesteśmy zespołem koncertowym, co oznacza iż największą frajdę sprawia nam granie koncertów i jeśli ktoś chce nas poznać od różnych stron: zapraszamy na nasze koncerty.
    A okazja nadarza się już w niedzielę 30.11 w klubie Proxima w Warszawie !!!
    godz.19:00

Na przestrzeni lat zespół występował na wielu imprezach cyklicznych tj. „Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy”, „Wolni od Zła”, „Juwenalia Warszawskie” itp.
    Regularne koncerty w warszawskich klubach wyrobiły mu markę na warszawskiej scenie rockowej oraz opinie najbardziej głośnego i nieokiełznanego bandu.
    Bandu, jakiego od dawna w polskim świecie muzycznym nie było.

Serdecznie zapraszam !!!

http://www.zlaobsesja.com
    http://www.myspace.com/zlaobsesjali...
  • TTL

W porządku :)
  • Kaaamil

Przypominacie mi AC/DC w 5%.
  • Scott Weiland

nawet nie mamy zamiaru porównywać się z AC/DC, aczkolwiek po koncercie naszym na żywca możemu komuś przypominać AC/DC w 15%...
    pozdro i zapraszam
  • TTL

To po cholerę piszecie w gronie AC/DC?
  • Kaktus

ja pierdole :P

Nie mozna bylo jakiejs ambitniejszej nazwy tematu wymyslic? :) zmieniam ja. Jak ktos zalozy inny temat o takiej tematyce ban na kilka dni :)
  • TTL

Popieram.Nawet fajny pomysł :)
  • Scott Weiland

mówię ci to co mówi na zdjęciu Scott Weiland !!!
    jeśli jestes zdrowy to zastanów się o co ci chodzi, bo to ma jakis minimalny związek z AC/DC, bo tak się składa, że inspirację ich mamy bez znaczenia czy to się komus podoba raz czy nie
    Moderatorze wielki
  • Kaktus

kurwa. masz prawie 29 lat a zachowujesz się jak gówniarz. Kultury i szacunku trochę. I używaj interpunkcji, bo ciężko zrozumieć to, co piszesz. Chyba kolejny "muzyk" który uważa ze jest świetny i jego żadne zasady nie dotyczą. Ale świetni nie jesteście, bardzo dużo Wam brakuje do tego, żeby to było dobre, a co dopiero świetne.
  • Scott Weiland

zachowujący się jak pajac- i małolat -- TY kaktusie
    nie pisałem jacy jesteśmy zajebiści, tylko co prezentujemy,/..';'[][./. zaprosiłem na koncert i nie musisz tego w ten sposób komentować
    bo kultury dzieciaku nie masz ty !!!
    zamknij się lepiej i pisz o AC/DC albo wcale
    a to że jesteś moderatorem nie daje ci prawa, żeby kogokolwiek obrażać, a tak sie składa, że to robisz piotrusiu czy jakoś tak...
    ja ciebie nie obrażam, tylko pouczam jak sie zachowujesz...więc:
    zamknij się w tym temacie, chyba że chcesz żeby twoje było na wierzchu, więc zrób sobie co chcesz, mało mnie to obchodzi
  • Kaktus

więc wypierdalaj :)
  • Anonim

Panowie, dajcie spokój. OBAJ. E-napinaczy jest wystarczająco wielu, by zdążyli się już znudzić.
  • TTL

Łał ale gościu!Kaktus ależ on Cię zjechał!
  • Gorszkof

dobra to może spokój? i po prostu zjedźmy wszyscy razem kogoś jak nam wjedzie z koncertem dody co?;p
  • TTL

W sumie racja, z drugiej strony nawet w porządku chłopaki grają tylko po co te nerwy...
  • Gorszkof

no bo ty np. wyskoczyłeś z tekstem to po cholere piszesz w gronie AC/DC?; p ogólnie, według mnie, i kaktus przesadził i scott.
  • Kaktus

Dobra, KONIEC! :)
  • Scott Weiland

poniosło NAS, to fakt
    Kaktus - lat 18
    Scott - lat 28

Zaproszenie aktualne - dla wszystkich na chwałę AC/DC !!!
    koniec w dyskusji.
    YO !!!
  • Szuler

A może byście wpadli do Wyszkowa zagrać jakiś chociaż niewielki koncercik?; ]
  • Scott Weiland

gramy wszędzie, więc pewnie po nowym roku zawitamy do Wyszkowa.
    Jakiś fajny klubik tam jest ?
    Gdzie R'N'R jest, tam i my jesteśmy.
    pozdrawiam
  • 1
  • 2
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)