-
HOOVER28
Kto waszym zdaniem byl/jest leprzym wokalista AC/DC BONN SCOTT czy BRIAN JOHNSON?? wiem ze to wyswiechatne pytanie, ale od czegos trzeba zaczac!!!!
Ja odrazu odpowiadam za siebie!!! OBAJ sa sobie rowni, lubie PIORUNY i z BONE i Z BRIANEM!!! -
BluesHarp
Nie sa rowni, tylko Bon Scott mial charyzme i byl szczery w tym swoim byciu na autostradzie do piekla. Co zreszta potwierdzily fakty.... -
HOOVER28
Prawda jest taka ze AC/DC z BONEM a AC/DC z BRIANEM to 2 rozne bajki!!! I ne mow ze BRIAN nie ma charyzmy bo to nieprawda, a i ngdy nie mial aspuiracji do extremalno rock,n,rollowej jazdy w prywatnym zyciu jak BON!!! -
BluesHarp
-
-
Anonim
Zgadzam się z Hooverem, Brian jest świetnym wokalistą. Słyszałem, że Bon ma lepszy wokal, ale według mnie Brian Johnson ma bardziej charakterystyczny. Mi osobiście wokal bardziej się podoba Briana, słysząc ten charakterystyczny bełkot, każdy pozna, że to AC/DC.
-
Radziu
hmm a mi i jednego i drugiego popisy wokalne bardzo sie podobaja. to jedna z moich ulubionych kapel. natomiast dla mnie najlepsza ich plyta to "Back in Black". zeby tak jeszcze nadazyla sie mozliwosc posluchania Briana i braci Young na zywo ehh:-) -
Gąsior
-
El Pollo Loco
nie to samo, co nie oznacza, że gorszy :) oboje stawiam na równi choć gdyby przyjechal brian to zmienilbym zdanie; ) -
Gąsior
Po ostatnim numerze z kasą, to chyba nie bardzo sie zanosi na to, że przyjadą. chociaz jak będzie nowy krążek to moze nowa trasa koncertowa?? -
Anonim
nie rozumiem po co to porównywać...
to dwaj zupełnie inni goście...
ja uwielbiam ich obu!; ]
pozdrawiam -
Anonim
jak to juz ktos napisał AC/DC z Bonem i Brianem to dwie różne bajki..dwa zupełnie inne głosy..ale prawda jest taka że i "stare" i "nowe" AC/DC jest najzajebistszym rockowym zespołem na świecie:)
A mieli mnóstwo genialnych ,kultowych piosenek i z Bonem i z Brianem..i trudno mówić która jest lepsza a która gorsza..no bo jak tu np porównać Highway to Hell z back in Black??
pewnie połowa powie że lepsze jest Back in Black a połowa że Highway to Hell..
POZDRO dla wszystkich wyznawców AC/DC:) -
Gąsior
jasne że highway to hell jest lepsze. Jest lepsze bo z BONEM :):):):): -
Radziu
-
Anonim
no własnie:) więc co tu porównywać:)
Ciekaw jestem kiedy wydadzą kolejną(obawiam sie że ostatnią) płytę ..ponoc materiał na nią jest juz od dawna...
Tak czy siak mam nadzieję że może przyjadą jeszcze do Polski... -
Radziu
o to to bardziej nawet niz na plyte czakam na koncert w Polsce i mam nadzieje ze sie doczekam. -
Anonim
hehe no tak tyle że w ich wypadku nie ma szans na trasę bez nowej płyty:) -
Gąsior
Cóż miejmy nadzieje że przyjadą do polandowa po numerze jaki odstawiła im pewna firma fonograficzna ostatnim razem.... -
Anonim
-
margoth
. . . i w związku z tym odbyła się mała imprezka w jednym z pubów w wawie z udziałem wokalisty czterech szmerów! A przy okazji dowiedziałam się i w tajemnicy wam powtórzę, że ponoć AC/DC zrobiło 36 nowych kawałków . . . czyli zanosi się na płytkę :D -
Anonim