AC/DC [1688]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ludzie z forum AC/DC wysyłają petycję na temat koncertu AC/DC w Polsce. Proszę Gronowiczów o pomoc; ] Jakbyście mogli, wyślijcie maila o treści którą podam. Niżej zamieszczę adresy, na które można wysłać maila. Im więcej osób weźmie w tym udział, tym lepiej! Fani AC/DC łączmy się!

W związku z wydaniem przez zespół AC/DC płyty Black Ice, została zorganizowana trasa koncertowa promująca to wielkie wydarzenie. Światowe tournee obejmuje także Europę Wschodnią w tym Czechy, Serbię i Węgry. Od dwóch lat słyszano o ewentualnym występie zespołu w Polsce i pomimo tego, że nowy longplay uzyskał nad Wisłą platynę, a single nie schodzą z czołówki list przebojów, wygląda na to, że występ grupy w 1991r. był ostatnim. W związku z brakiem podejmowanych działań w tej sprawie lub ich nieskutecznością, fani AC/DC nie mogą być bezczynni. Dlatego przesyłamy Wam tą petycję, pod którą podpisuje się każdy pragnący zobaczyć zespół w naszym kraju. Liczymy na to, że zrobicie coś w tej sprawie, ponieważ nie można pozwolić, żeby 60tys. osób, czekających z niecierpliwością na koncert tego legendarnego zespołu w Polsce się zawiodło.

Z poważaniem (podajcie swoje imię, nazwisko, miasto )oficjalne forum zespołu http://www.acdcforum.info

Adresy:
    proponuję rozesłać do:
    poczta@biurofestiwalowe.pl
    info@livenation.pl
    agencja@go-ahead.pl
    radio@eskarock.pl
    trojka@polskieradio.pl
    rafal.janowski@ticketpro.pl
    office@ticketpro.pl
    info@ticketonline.pl
    marketing@ticketportal.pl
    info@eventim.pl
    kontakt.@tvn24.pl
    marek@zloteprzeboje.pl

Jeśli macie propozycje, gdzie jeszcze można to wysłać, to piszcie :)
  • Archaon

lol
  • Anonim

A, wałśnie, podkreślam, że tekst jest autorstwa jednego z forumowiczów, nie mój. Pomysł też jest forumowiczów.
  • Szuler

Czy to tak trudno wysłać? Może to coś pomoże a może nie, nikt was nie pobije za to że wyślecie kilka maili; ]
  • Kaaamil

Wysłałem, ale wątpię że coś zdziałamy.
  • Anonim

jak w polsce nie bedzie koncertu AC DC to cos sobie zrobie
  • Kuba

to już się przygotowuj do zrobienia sobie czegoś
  • Szuler

Herbaty? a może kawy; ]
  • Anonim

kontakt@tvn24.pl - taki jest e-mail do KontaktTVN24
  • Stężyk

można to wysyłać do znajomych, żeby spełnili obywatelski obowiazek i dalej przesyłali...^^
  • Szuler

Można a nawet trzeba; ]
  • Maciek

trzeba wysyłać - nic nie zdziałamy ale spróbować mozna
  • Mat

Włśnie dziś spełniłem swój obywatelski obowiązek jako fana AC/DC. Wysłałem te petycje tam gdzie trzeba było. I niech się uda.
  • Szuler

Jesteśmy z Was dumni obywatelu towarzyszu.
  • Majczel

wg strefy biletów ac/dc nie przyjedzie w tym roku do Polski
  • Kuba

też mi nowość :)
  • ///////co?

>Majczel napisał
    >wg strefy biletów ac/dc nie przyjedzie w tym roku do Polski

Nie tylko w tym roku. To była ostatnia szansa, więc już nigdy nie przyjadą. Chyba że rekreacyjnie, aby zwiedzić Polskę;>
  • Stężyk

Więc to prawda, że to ich ostatnia płyta i konczą swoją działalnośc??

• Anonim

przyjadą! jak Stones'i! : )
  • Anonim

>Czterdzieści i Cztery napisał
    >Więc to prawda, że to ich ostatnia płyta i konczą swoją
    >działalnośc??

Niby są takie informacje, ale różnie bywa... Ile zespołów mówiło, że już nic nie nagrają, albo że nie zorganizuja kolejnej trasy koncertowej, a jednak po kilku latach okazuje się, że zmienili zdanie. Oczywiście, można wierzyć, że Black Ice to ich ostatnia płyta, a Black Ice Tour to ostatnia trasa. Ale nie sądzę, żeby prawdziwy fan tak myślał; ]
  • 1
  • 2
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)