-
Stężyk
AC/DC - Anything Goes jest na 12 miejscu w Trójce, a w Radiu Złote Przeboje na 29 . W RZP jest jeszcze Rock N Roll Train na 23...więc głosować...
http://www.zloteprzeboje.pl/#/sp_li...
http://www.zloteprzeboje.pl/#/sp_li...
-
Stężyk
Lista Przebojów Trójki
7. AC/DC - Anything Goes (5 do góry)
Lista Przebojów Radia Złote Przeboje
27. AC/DC - Anything Goes (3 do góry)
brawo fani...^^ -
Mihau
Tak jak było założone, Anything Goes jest komercyjną piosenką i trafia na listy przebojów :) -
Stężyk
trafia jak każdy singiel podany do radia...O_o...podobnie jak wcześniej Rock N Roll Train, Big Jack i War Machine... -
-
Mihau
Słuchałeś ostatnio eski rock? Ostatnio "Anything Goes" słyszałem tam 5 razy jednego dnia.
Rock N Roll Train nie wszedł tak wysoko, bo nie jest komercją, to samo tyczy się Big Jacka. War Machine nie istniał na listach jakoś długo. -
Stężyk
Rock N Roll Train był wysoko na Liscie Trójki...na 4 i 3 razy na 5...zresztą ja tylko Trójki słucham, a Anything Goes tez czesto leciało, no ale chyba to normalne, że jak nowa piosenka jakas wchodzi to ją czesto puszczają... -
Stężyk
-
Stężyk
LP3
8. Anything Goes...głosowac, bo spadło!!...
LPRZP
17. Anything Goes...a tu idzie w góre -
Mihau
>NIHOOYA! napisał
>Rock N Roll Train był wysoko na Liscie Trójki...na 4 i 3
>razy na 5...zresztą ja tylko Trójki słucham, a Anything
>Goes tez czesto leciało, no ale chyba to normalne, że jak
>nowa piosenka jakas wchodzi to ją czesto puszczają...
Tak, wysoko, przez ile...2 miesiące?
Widzisz, ja słucham ESKI Rock, Trójki, Radia Dla Ciebie i czasami tych innych syfów, RMF FM, Anty Radia itp. i tam Anything Goes leci cały czas, a Rock 'N' Roll Train usłyszałem w radiu...hmm...ogólnie jakieś 5 razy -
Stężyk
LP3
Anything Goes na 9...znowu spadlo
LPRZP
Anything Goes na 10, tu znowu idzie w górę -
Mihau
ja osobiście wysyłam SMSy. Zachęcam do słania - nas to mało kosztuje, a każdy głos się liczy. -
Stężyk
-
Mihau
Np. na esce trzeba eski wysyłać, aby podbijać listę :/ przynajmniej ostatnio jak głosowałem tak było. -
Stężyk
LP3
Anything Goes na miejscu 7...awans o 2...brawo!!...xD
LPRZP
Anything Goes 22...spadek z 10...:( -
Stężyk
LP3
Anything Goes na miejscu 6...o 2 do góry xD
LPRZP
Anything Goes na 30...z 15 :( -
Stężyk
LP3
10. Anything Goes ..niestety spadek z 6, ale ważne, że nadal w Top10
LPRZP
24. Anything Goes...skok z 30...^^ -
Maciek
-
Stężyk
nom, nieźle, tylko szkoda, że to w Top3 się tak nie trzyma...xD...ale i tak Rock N Roll Train jest lepszą piosenka...:]
-
Maciek
-
Stężyk
trzeba głosować... gdzie te 60 tys. fanów, którzy czekali na koncert?? O_o