-
Mihau
Ma ktoś tę książkę? Jest niesamowita... jestem dopiero w połowię (tzn. na "Highway to Hell") i wyszło, jakim jestem tumanem, jeśli chodzi o znajomość historii AC/DC. Naprawdę polecam każdemu fanowi! -
Anonim
-
Mihau
Terapii wstrząsowej nie czytałem niestety :/ Skończę czytać to, to zacznę się rozglądać za inną biografią. Ale przede mną cała era Briana! Yeeeah -
Anonim
Według mnie "Maksimum Rock'N'Rolla" jest lepsza, bo jest tam więcej informacji (jest o wiele dłuższa od "Terapii Wstrząsowej". Ale zawsze warto przeczytać obie; ] -
-
Maciek
nie czytałem żadnej biografii, poza rzeczami z neta :/ musze to nadrobić.
Ale moge powiedziec że warto dla zapoznania się z ac/dc posłuchać wywiadów, są ciekawe. trudno coprawda czasami zrozumiec co mówia :P -
Danek
Co do bibliografii o AC/DC polecam kwietniowy dodatek do Teraz Rock. Mnóstwo ciekawostek, omówienia płyt i piosenek. Łącznie z 50 stron tego wszystkiego. Jeszcze chyba jest w kioskach -
Anonim
Już pisaliśmy na temat wydania specjalnego "Teraz rock" w Hydeparku... -
Gorszkof
-
Danek
>Dhampir napisała:
>Już pisaliśmy na temat wydania specjalnego "Teraz rock" w
>Hydeparku...
Przepraszam,ale jak wbijam do nowego grona to pierwszą rzeczą jaką robię to nie jest przeglądnie 300 postów w HydeParku :/ -
Maciek
fajna jest taka seria na youtube widziałem, omówienie kazdego albumu z osobna i kilka jakis gostków to komentuje. takie tam. ale podobało mi sie. nazywa sie to AC/DC Bon Scott Years. polecam. -
Anonim
>Gorszkof napisał
>I co z tego?
I to z tego, bo jeszcze wcześniej usunęłam założony wątek na temat wydania specjalnego "Teraz rock". Ja wam tylko przypominam, że o tym wspominaliśmy, bo potem będzie bałagan na Gronie i tyle.
>Przepraszam,ale jak wbijam do nowego grona to pierwszą
>rzeczą jaką robię to nie jest przeglądnie 300 postów w
>HydeParku :/
W Hydeparku jakoś nie poruszaliśmy tego tematu na samym początku, tylko niedawno. Ale spoko, mogłeś nie zauważyć, to normalne, nie mam o to pretensji. -
Danek
-
Mihau
To może zmienić nazwę tematu na: "AC/DC W Źródłach Wszelakich"? Będzie spokój. -
Anonim
-
Mihau
Nie no, żeby nie było niepotrzebnych spin. Temat zbiorczy wystarczy, nie ma potrzeby zakładania kolejnych dla jednej książki czy wydania gazety. N'est pas?