Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szuler

Zakładam nowy Hyde Park bo ponieważ w poprzednim zapanował chaos i zamieszanie.

Piszcie, rozmawiajcie, dyskutujcie, ale na poziomie, bez wyzwisk, hamstwa i rozpusty.
  • Gorszkof

Ale nie rozumiem, po co nowy? Nie lepiej było po prostu ostrzec kogo trzeba i już? Ewentualnie skasować pare postów? No ale dobra, co sie stało to isę nie odstanie, a poza tym nowy moderator?
  • Szuler

Poza tym tak, nie wiem jak długo. Skończyły się dotacje na ostrzeżenia i trzeba było skasować poprzedni hyde.
  • Gorszkof

Dobra walić. :D
    A poza tym szybko nam się moderatorzy zmieniają. Ja chcę byc następnym :P
  • Szuler

Ja chcę być prezydentem, ale no niestety musiałbym się cofnąć w rozwoju lub też zostać na którejś z wcześniejszych gałęzi ewolucji.
  • Gorszkof

No do polityki to się inteligentni nie nadają. Sprytni tak, ale nie inteligentni. To długo zamierzasz być moderatorem?; p
  • Szuler

Aż do końca
  • Anonim

hahaha ty nastepnym moderatorem to sie chyba stanie j wogole usuna grono ac dc i sam w nim kurwa bedziesz
  • Gorszkof

No trudno. Tak więc poczekam. :P
    Malcolm proszę Cię przestań. Nie pogrążaj się.
  • Szuler

I co źle? Najwyżej sam sobie będę odpowiadał. Llepsze to niż hamskie odzywki, wieśniackie teksty i żałosne żarty.
  • Gorszkof

Ale ja nie mówię, że to źle. Cieszę się, że jesteś Ty, a nie na przykład Malcolm.
  • Szuler

AVE!
  • Gorszkof

Morituri te salutant.
  • Anonim

Do Malcolma: Vae Victis
    A po avatarze wnoszę, że mod równy gość. :D
  • Gorszkof

Na pewno równy. Byleby nie był równiejszy. :P
    A wiesz Jamniorze, ja bym się tak szybko jeszcze za zwycięzcę nie uważał. Juz na priv zostałem zjechany, że za dużo zespołów mam w profilu wpisanych. Tak więc Malcolm powróci; p
  • Anonim

A jego zemsta będzie straszna. :D

Ok, ale skończmy temat, bo zaraz nowego moda wkurzymy. xD
  • Gorszkof

A tam. To Hyde Park. Do tego służy :P No, ale rozumiem. Jak już widział tamten to może nie jest do nas nastawiony jakoś specjalnie przyjaźnie czy może raczej nie ma o nas dobrego mniemania :P
  • Szuler

Że niby kto nie ma dobrego mniemania? Że niby o kim? A tak ogólnie mówiąc to zawsze i wszędzie są równi i równiejsi.
  • Gorszkof

Oczywiście. Bo nie rodzimy się równi co było pierwszym błędnym założeniem Marksa czy innego debila.
    A Ty nas. Zależy czy ocenisz nas przez pryzmat Malcolma; p
  • Szuler

Każdy ma swoje lepsze czy gorsze dni, ja tez czasem lubię komuś lub czemuś nawrzucać, ale nie robię z tego powodu jakiejś sensacji. Czasem jakiś sąsiad stwierdzi iż za głośno muzyka leci u mnie w domu, wkraczam do akcji. Wtedy dopiero poznaje on co znaczy słuchać głośno o 1 czy 2 w nocy; D Mam takie samo zdanie o ludziach, jak ludzie mają o mnie.
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)