-
Nie mam dykcji narazie, opisujcie swoje przeżycia związane no, wiadomo z jakim wydarzeniem
-
ruda
wrażenia są już opisywane w wątku z koncertem, nie wiem, po co kolejny .. mamy to teraz stamtąd kopiować ? :P może zostańmy już przy jednym :) -
gotuwa
tamten wątek już zamknięty:/
Byłem na płycie I i przyznam się, że nie krzyczałem o bis. To znaczy próbowałem ale miałem już tak zdarte gardło, że stać mnie było tylko na ciche "ave satan" :P
Każdy się bawi tak jak chce. Ekipa obok mnie skakała, krzyczała i chciała się wymienić ze mną koszulką:P a np. koleś przede mną (potem już za mną) ruszał się tylko wtedy jak go ktoś trącił, ale pewnie też bawił się świetnie.
I również chciałbym pozdrowić blondynkę w czarnym staniku, która stała 2 metry ode mnie:) Grunt to umieć się bawić.
Ale wam wszystkim i sobie zazdroszczę, że byliśmy na tym koncercie:) -
Paranoid
Ja tam nie patrzyłam na ludziska. Skakalam, darlam morde, czasem zwyczajenie postalam ruszajac sie w rytm muzyki. Mogloby nie byc wokol mnie nikogo bo dla mnie najwazniejsze bylo to ze ja sie kurwa bawie dobrze :D.
Bylo bosko, nieziemsko, cudownie, fantastycznie i nie wiem jak to jeszcze opisac.
Po prostu obłęd!!!! -
-
dziki kot.
-
Anonim
Jeśli ktoś postrzega to za autoreklamę, to przepraszam.
http://www.youtube.com/user/Mesqun#...
Filmiki spod sceny, I płyta.
I nie, nie stałem cały koncert tylko kręcąc. Wciąż nie odzyskałem w pełni mowy i słuchu :D
Pozdrawiam wszystkich, obyśmy widzieli się na następnym koncercie AC/DC :D -
MAGDA
było zajebiście w opór, boli mnie gardło ale zdecydowanie to warte wczorajszego koncertu.
i pomyślec że chciałam sprzedac bilet, żałowałabym do końca życia; ) -
Anonim
Kosmos został rozkurwiony, nie ma słów, które oddałyby zajebistość tego show :D -
Edvard Hagerup Grieg
Strach, Cierpienie, Rozpacz....wielka powódź odbiera ludziom nadzieje, pomóż im ją odzyskać, wyślij sms o treści POMAGAM....kurwa dziś miałem koszmar z udziałem tej reklamy ^^ -
Anonim
>Piotr. napisał
>Strach, Cierpienie, Rozpacz....wielka powódź odbiera
>ludziom nadzieje, pomóż im ją odzyskać, wyślij sms o
>treści POMAGAM....kurwa dziś miałem koszmar z udziałem
>tej reklamy ^^
Przeginali z tym klipem. Ale w sumie lepiej rozgrzał publikę niż Dżem :D -
Edvard Hagerup Grieg
>
>Przeginali z tym klipem. Ale w sumie lepiej rozgrzał
>publikę niż Dżem :D
uważam tak samo :O
-
Kaaamil
>MiHaU napisał
>Jeśli ktoś postrzega to za autoreklamę, to przepraszam.
>
> http://www.youtube.com/user/Mesqun#...
>Filmiki spod sceny, I płyta.
>I nie, nie stałem cały koncert tylko kręcąc. Wciąż nie
>odzyskałem w pełni mowy i słuchu :D
>Pozdrawiam wszystkich, obyśmy widzieli się na następnym
>koncercie AC/DC :D
Wow, zajebista jakość dźwięku, czym ty to nagrywałeś?! :D na większości nagrań z koncertów słychać tylko pierdy bo mikrofonik nie wyrabia z basem, przemyciłeś jakiś większy mikrofon czy jak? :D -
Vicky.
-
Anonim
Zwykłym Sony Ericssonem (C702), szczerze mówiąc sam jestem zdziwiony :D -
♪..::Gucek::..♪
-
♪..::Gucek::..♪
-
Kaaamil
O stary niemożliwe!! Też mam C702 i nic nie nagrywałem bo byłem przekonany że będzie chujowa jakość ! :D
Swoją drogą czekam na ujawnienie się pani w czarnym staniku!! -
Giersu
haha szkoda ze jej nie widzialem xd ale za to bylem tuz przy barierce
nie ma slow by moc opisac to co sie wczoraj stalo na bemowie, w-wa legla w gruzach -
Przem
>Kaaamil napisał
>O stary niemożliwe!! Też mam C702 i nic nie nagrywałem bo
>byłem przekonany że będzie chujowa jakość ! :D
>
>Swoją drogą czekam na ujawnienie się pani w czarnym
>staniku!!
ale się wszystkim spodobał jej "wyczyn" hehe; ) -
krzak