-
Anonim
hmm jakies propozycje? ja stawiam na wielka dmuchana lale do 'whole lotta rosie':D -
Very Important Person
-
Anonim
-
darek
oczywiście me wejscie na scene i przybicie piątki całemu zespołowi :DD to był wyczyn; ) -
-
darek
-
Anonim
hah może to nie koncert, ale polecam obaczyć co się dzieje na teledysku "baby please don`t go":) -
darek
-
Anonim
Najlepsze jest jak Angus dostaje ataku padaczki i zaczyna na leżąco kręcic się wokół własnej osi (oczywiście nie przestawając grac); ) -
Grażyna
Wyczyny kochanego Angus'a, który na koncercie w Donington pokazał swoje majtasy z flagą i to co pod nimi ma:P Rodziłam się w tym samym dniu kiedy on pokazał światu tyłek:P (17.08.91:D) -
Anonim
-
Scott Weiland
To co robił na live w Paryżu w 1980 Angus
Rodziłem się w tym roku i jak sie okazało, to było moje przeznaczenie...grac rockendrolla !!! -
Anonim
Przedmówca dobrze prawi. To co AC/DCrobiło na "Let Thete Be Rock" w 1980 było genialne. Donington Castle trochę słabszy był, ale Angus wciąż trzyma formę.
BTW ja się urodziłem kiedy upadł Mur Berliński, a jednak też Rock'n Roll jest moim przeznaczeniem :D -
Anonim
-
kuropatwa
jak ja sie rodzilem to znosili kartki na czekolade i wyroby czekoladowe... -
Pan Patafian
-
Scott Weiland
Fajnie czytać takie wątki ile nam dało od początku AC/DC...
MArzy mi się, jak moja żona będzie w ciąży, jak będę puszczał do brzucha mu takty z Let There... lub High Voltage i urodzi się z pięknym rytmem prawdziwego rockendrolla w głowie...
Ach...Fajnie jak będzie taki mały ludek tupał w rytm It's A Long Way... -
Anonim
Taa...Ac/Dc ma swój jedyny i niepowtarzalny klimat...i dziecko musi się tego uczyc już od najmłodzysch lat; ) -
Anonim
Taa jak dzieciak się spyta "Tato co to znaczy 'Big Balls' czy 'The Jack'?" Zacznie rozpowiadać w przedszkolu i będzie :P -
Anonim
To takim berbeciom puszcza się tylko wybrane utwory, coś typu "Its longway to top"; ) -
Scott Weiland
Mój dzieciak to będzie urodzony rockendrollowiec
Mnie nie miał kto tego zaszczepić i na ulicy ukąsiło mnie kiedyś. I wtedy poczułem, co to prawdziwy R'N'R.
A swojemu dziecku od początku to pokażę.
Przecież do brzucha mojej żony nie będę puszczał jakiś pieprzonych melancholii, bo jakaś ciota się urodzi...he,he.
To będzie R'N'R na pełnej kurwie !!!