AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hmm jakies propozycje? ja stawiam na wielka dmuchana lale do 'whole lotta rosie':D
  • Very Important Person

"Hey hey hey hey........"
  • Anonim

oczywiście show Angusa, czyli goły tyłek !!!!
    <hahaha>
  • darek

oczywiście me wejscie na scene i przybicie piątki całemu zespołowi :DD to był wyczyn; )
  • darek

ale cóż w końcu nie każdy ma szanse przybić mi piątkę :DD
  • Anonim

hah może to nie koncert, ale polecam obaczyć co się dzieje na teledysku "baby please don`t go":)
  • darek

już sciągam :DD
  • Anonim

Najlepsze jest jak Angus dostaje ataku padaczki i zaczyna na leżąco kręcic się wokół własnej osi (oczywiście nie przestawając grac); )
  • Grażyna

Wyczyny kochanego Angus'a, który na koncercie w Donington pokazał swoje majtasy z flagą i to co pod nimi ma:P Rodziłam się w tym samym dniu kiedy on pokazał światu tyłek:P (17.08.91:D)
  • Anonim

Ogólnie z Jailbreak'a zrobił jeden wielki striptiz; )
  • Scott Weiland

To co robił na live w Paryżu w 1980 Angus
    Rodziłem się w tym roku i jak sie okazało, to było moje przeznaczenie...grac rockendrolla !!!
  • Anonim

Przedmówca dobrze prawi. To co AC/DCrobiło na "Let Thete Be Rock" w 1980 było genialne. Donington Castle trochę słabszy był, ale Angus wciąż trzyma formę.

BTW ja się urodziłem kiedy upadł Mur Berliński, a jednak też Rock'n Roll jest moim przeznaczeniem :D
  • Anonim

Hehe...a ja się urodziłem rok po Czarnobylu i też uwielbiam Ac/Dc; )
  • kuropatwa

jak ja sie rodzilem to znosili kartki na czekolade i wyroby czekoladowe...
  • Pan Patafian

Born in PRL!!
  • Scott Weiland

Fajnie czytać takie wątki ile nam dało od początku AC/DC...
    MArzy mi się, jak moja żona będzie w ciąży, jak będę puszczał do brzucha mu takty z Let There... lub High Voltage i urodzi się z pięknym rytmem prawdziwego rockendrolla w głowie...
    Ach...Fajnie jak będzie taki mały ludek tupał w rytm It's A Long Way...
  • Anonim

Taa...Ac/Dc ma swój jedyny i niepowtarzalny klimat...i dziecko musi się tego uczyc już od najmłodzysch lat; )
  • Anonim

Taa jak dzieciak się spyta "Tato co to znaczy 'Big Balls' czy 'The Jack'?" Zacznie rozpowiadać w przedszkolu i będzie :P
  • Anonim

To takim berbeciom puszcza się tylko wybrane utwory, coś typu "Its longway to top"; )
  • Scott Weiland

Mój dzieciak to będzie urodzony rockendrollowiec
    Mnie nie miał kto tego zaszczepić i na ulicy ukąsiło mnie kiedyś. I wtedy poczułem, co to prawdziwy R'N'R.
    A swojemu dziecku od początku to pokażę.
    Przecież do brzucha mojej żony nie będę puszczał jakiś pieprzonych melancholii, bo jakaś ciota się urodzi...he,he.
    To będzie R'N'R na pełnej kurwie !!!
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)