AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ROCK'N'ROLL PATROL!!!

Chodzą plotki, iż Najlepsza Ekipa Rockowa Na Świecie ma odwiedzić nasz kraj. Macie jakieś informacje na ten temat??? O czymś podobnym już było, ale teraz wiecie... Świeższe informacje:)
  • Anonim

A skąd masz to info??na ich stronie nic o tym nie ma....a jak będzie pewne ze ich koncert w PL się odbędzie to pierwszego dnia lece kupic bilety ma jak najlepsze miejsca,ilekolwiek by to nie kosztowało:D AC/DC rulezzzzzz:D
  • ROCK'N'ROLL PATROL!!!

Ale na ich stronie internetowej nic nie ma-_-. Tylko nowości wydawnicze w stylu: "KUP NOWE, LEPSZE WYDANIE BACK IN BLACK". A info - "Teraz Rock", numer z wkładką o AC/DC. Było napisane, że AC/DC, uwaga, BYĆ MOŻE zagra znowu w Polsce. A poza tym krążą od dawna takie ploty, odkąd wiadomo, że mają mieć długą trasę koncertową po wydaniu nowej płyty.
  • Anonim

No własnie-ta ich strona to totalna porażka...nic tam nie ma ciekawego...mam nadzieję że BYĆ MOŻE zamieni się w ZAGRAJĄ:)
    pozdrawiam!
  • ROCK'N'ROLL PATROL!!!

Też mam taką nadzieję...:) I chyba wszyscy na tym gronie, nie?;)
  • Scott Weiland

Już od dwóch lat słyszę o ich nowej płycie i o trasie i jak dotąd chuj po nich zaginął
    Choć łezka się kręci jak wróce do momentu jak ich widziałem w Pradze w 2001 roku... ach...
  • Anonim

nie lansuj się!
  • Scott Weiland

Za to Ty się na maxa lansujesz i podoba mi się to, gdyż lansowanie się jest sexy i rockendrollowe
    Pozdrawiam
  • Xenah ♀

Lans Is Lans!!
    a wy tu o czym???
    o AC/DC mialo być!
  • Scott Weiland

Przecież lans jest rockendollowy i lans jest sexy
    tzn przeciez rockendroll to AC/DC
  • ROCK'N'ROLL PATROL!!!

O cholera... Chciałem włączyć ten temat i przez przypadek włączyłem "oznacz jako spam"... :/ Upzz...
  • Scott Weiland

Lemmy
    Upiłeś się facecie ?
  • ROCK'N'ROLL PATROL!!!

LEMMY RZĄDZI!!!
  • Scott Weiland

Bo Lemmy jest Bogiem !!!
    A Scott jest Archaniołem !!!
  • Anonim

byle by zagrali w warszawie:P
  • Anonim

AC/DC rządzi
  • Xenah ♀

dla mnie to mogą zagrać i w TACIEWIE! byleby w Polsce!
  • ROCK'N'ROLL PATROL!!!

Właśnie;) BYLE W POLSCE!!!
  • Max

i to jak najszybcie chociaz czekalem tyle to se jeszcze poczekam
  • ROCK'N'ROLL PATROL!!!

Właśnie:D Czekać to se można, byle nie poszło na marne:D
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)