-
ROCK'N'ROLL PATROL!!!
Chodzą plotki, iż Najlepsza Ekipa Rockowa Na Świecie ma odwiedzić nasz kraj. Macie jakieś informacje na ten temat??? O czymś podobnym już było, ale teraz wiecie... Świeższe informacje:) -
Anonim
A skąd masz to info??na ich stronie nic o tym nie ma....a jak będzie pewne ze ich koncert w PL się odbędzie to pierwszego dnia lece kupic bilety ma jak najlepsze miejsca,ilekolwiek by to nie kosztowało:D AC/DC rulezzzzzz:D
-
ROCK'N'ROLL PATROL!!!
Ale na ich stronie internetowej nic nie ma-_-. Tylko nowości wydawnicze w stylu: "KUP NOWE, LEPSZE WYDANIE BACK IN BLACK". A info - "Teraz Rock", numer z wkładką o AC/DC. Było napisane, że AC/DC, uwaga, BYĆ MOŻE zagra znowu w Polsce. A poza tym krążą od dawna takie ploty, odkąd wiadomo, że mają mieć długą trasę koncertową po wydaniu nowej płyty. -
Anonim
No własnie-ta ich strona to totalna porażka...nic tam nie ma ciekawego...mam nadzieję że BYĆ MOŻE zamieni się w ZAGRAJĄ:)
pozdrawiam! -
-
ROCK'N'ROLL PATROL!!!
-
Scott Weiland
Już od dwóch lat słyszę o ich nowej płycie i o trasie i jak dotąd chuj po nich zaginął
Choć łezka się kręci jak wróce do momentu jak ich widziałem w Pradze w 2001 roku... ach... -
Anonim
-
Scott Weiland
Za to Ty się na maxa lansujesz i podoba mi się to, gdyż lansowanie się jest sexy i rockendrollowe
Pozdrawiam -
Xenah ♀
-
Scott Weiland
Przecież lans jest rockendollowy i lans jest sexy
tzn przeciez rockendroll to AC/DC -
ROCK'N'ROLL PATROL!!!
O cholera... Chciałem włączyć ten temat i przez przypadek włączyłem "oznacz jako spam"... :/ Upzz... -
Scott Weiland
-
ROCK'N'ROLL PATROL!!!
-
Scott Weiland
-
Anonim
-
Anonim
-
Xenah ♀
-