AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jaśó & the Wailers

>Dhampir napisała:
    >To tylko niepotwierdzone informacje. Trzeba czekać na
    >oficjalne wiadomości, bo ja już z kilku źródeł
    >słyszłam, że mają przyjechać, a to po prostu domysły.

są różne informacje, data 27 maja, cena 170 zł druga płyta, 310 1 płyta, siedzące nie wiem
    podobno bilety będą od 11 stycznia (poniedziałek) (to oficjalna zapowiedź ze strony acdc.com)
  • Kaaamil

NO CO TY?! STARY! SKĄD MASZ TO INFO?! :O
  • Jaśó & the Wailers

to był sarkazm? xd
  • Jaśó & the Wailers

a jeśli nie, to:
    http://www.acdc.com/news/news.php?u...
    >>tickets go on sale(...) and on January 11th at 10AM (local time) for the Warsaw, Poland show<<
  • Kaaamil

>Jaśó & the Wailers napisał
    >to był sarkazm? xd

brawo mistrzu :D
  • Gorszkof

Jakby to powiedzieć. Jest już taki temat. I jest w nim więcej postów.
  • skullska

Gorszkof, zanim znowu się zaczniesz czepiać, sprawdź np. datę założenia tematu. :P
  • Mihau

Ja pierdziele, ja rozumiem euforie, że AC/DC przyjedzie do Polski, ale żeby zakładać 4 TEMATY?! Też się ucieszyłem, ale to nie jest jeszcze powód, aby tu robić burdel :( modzie, przybądź.
  • Maciek

dobra ten temat jest założony wczesniej ale tamten lepiej prosperuje... pisanie w 100 miejscach o tym samym na tym samym gronie jest troche bez sensu...
  • Gorszkof

Ja wiem doskonale, że ten jest wcześniejszy. Czepiam się, bo znalazł temat z dołu strony, a na samej górze ma nowszy w którym więcej piszemy. Dlatego sie czepiam.
  • Anonim

Na koncert bilety będą dostępne od 11 stycznia (na ten 27 maja, na lotnisku na Bemowie)...
  • Anonim

ceny od 170 do 210 trzeba isc!
  • Dziabeł

>Michael napisał
    >ceny od 170 do 210 trzeba isc!

chyba raczej do 310
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)