- 1
- 2
-
♂ Kiilnia -> Mac.ID
Najbardziej podobają mi sie openair-y, a co do miejsc cieżko uszeregować - kolejność przypadkowa:
- Cytadel (W-wa)
- Bar u Roberta (Lubiąż k/W-w)
- Rybaczówka (Kotowice k/W-w) -
sensymilia
dokładnie...openair-y :)
z miejscówek to:
* Neuron (Szczecin)
* Mojave; ) (Gdynia)
* Mandragora (Gdynia)
..... -
Anonim
ja lubie kluby.....nie wiem czemu...w Wagonie czuje sie swobodnie,Absurd w Krakowie tez godny uwagi -
www.djosmo.net
a ja ciemne, mroczne zadymione squaty i tu polecam Pilon oraz Bunkier, oba miejsca znajduja sie w Toruniu... -
-
♂ Kiilnia -> Mac.ID
Benderinho: kiedys w wagonach fuck-tycznie było fajnie.
osmo: squoty fajna sprawa, generalnie ciemne i mroczne miejscówki tworzą fajny klimat.
Co do squotów - na węglowej [loodz] mi sie podobalo
-
Athar scythe squadron/acid.pl
Najlepsza miejscowka jest secret party robione przez Red Orange na jurze krakowsko-czestochowskiej w rezerwacie narodowym...
Mala polanka otoczona dookola wysokimi na kilka metrow wapiennymi skalami a z boku mala wapienna jaskinia gdzie jest naturalnie uksztaltowany podest dla DJ-ki
WYPAS !!!!!!!
Lepszej miejscowki nigdy w zyciu nie widzialem na oczy :D
-
♂ Kiilnia -> Mac.ID
Pamietam tez jedna miejscowke dawno, dawno temu, bylem na jakims niemnieckim OpenAir, nazywalo sie toto "Nature One"- komercha na maxa, chociaz byla fajna scenka z drummami. Impra byla w bylej bazie rakietowej w miejscowsci Pydna. Fajna zajawka byla ze scenki byly w schronach do ktorych prowadzily ogromne 5 metrowe okragle drzwi o grubosci 2m.
Czech Tek w tym roku tez byl otoczony z trzech stron lasem; ) -
sensymilia
kiedyś znajomi robili nielegale na porosyjskim lotnisku koło Stargardu.....świetna miejscówka....dejotka ustawiona przy wejsciu do jednego z hangarów...dookoła pole......wielkie ognicho zawsze było.......najs klimat :) cudowne były poranki jak wstawało słonko :) -
www.djosmo.net
Jezeli chodzi o wspaniale poranki to ja przezylem jedem w lecie kiedy gral chyba liberator w sfinksie. Poszedlem na molo, usiadlem. Slonce powoli sie budzilo, zaczelo pokazywac swoje czerwonow-zolte ksztalty, promienie odbijaly sie w lustrze wody, cisza, spokoj. Po chwili przyszla Pani i zaczela pieknie spiewac opere, pozniej mi powiedziala ze jest bezrobotna diva i lubi przychodzic nad morze i dac upust swojemu talentowi. Bylo niesamowicie...szkoda ze nie mialem aparatu... -
Techniczek :)
wiadomo; ] open-air; ] sulejow, ogrodzieniec, teqnival pod wolowem i w ogole kazdy open-air jest sam w sobie konkretny :)
wspomnienia: zerkowice k/boleslawca :)
klaby:
Absurd/ Krakow
Neuron/ Szczecin - zamykaja ... :/
Wagon/ Wroclaw
Pilon/ Torun
Bar Robert/ Lubiaz (dawno nie ma imprez, ale pamiec zostala, jako miejsce kultowe na DS).
Samo Zycie/ Wroclaw - srednie; ] moze ma klimat; )
Jak dla mnie to obecnie Absurd rzadzi !! :P
To jest jedna z bardziej klimatycznych miejsowek jaka mialem okazje odwiedzic :)
Polecam :)
-
Techniczek :)
A i ostanio Mandragora/ Gdynia, tez super miejsce; ] mialem okazje odwiedzic :D
-
♂ Kiilnia -> Mac.ID
-
sensymilia
hmm....tak się zastanawiam jak mogłam zapomnieć o berlińskim Tresorze....idealny, ciemny i surowy klimat podziemnego skarbca... a na zewnątrz mini park z fontanną i ławeczkami :) miodzio.... -
Anonim
-
pepo ciufakers-ki
-
Pitu
-
Anonim
squat Fabryka - warszawa, bardzo dobrze wspominam tam kilka imprez,szkoda ze caly teren wykupili i chca go niedlugo burzyc.. :|
-
... S B T ...
najlepsze imprezy sa tam gdzie laki pachnace sloneczko gorace, powietrze swierze i pod krzakiem jeze -> czyli nic innego jak open airy zwane plenerami... -
Rafał
Zdecydowanie plenery
Dobre miejsce - Skarbimierz obok Brzegu pod Wrocławiem. Stare radzieckie lotnisko, duże hangary. Po prostu cudnie. -
UMKa
sork, ze z opoznieniem,ale temat wolny, wiec pisze.
podaliscie juz troche miejsc pod chmurka, chyba wymieniliscie wszystkie fajne. zostaje jeszcze dziki las (jjBparty w tym roku) i dziura pod PT, gdzie w ubiegly weekend bylo "zakonczenie sezonu". cisza, spokoj =) zero zwiedzania przez miejscowych, zero przypadkowych mord. laka, lasek, krzaczki, kawalek dziury z woda, idealne miejsce na niedzielnego lenia =)
a z klubow ja bym wspomniala jeszcze o krowoderskiej52 i bunkrze na hoffmana w krakowie.
krowoderska52 juz niestety nie istnieje (byla to ponoc stara fabryka czekolady). odbywaly sie tam wszelakiej masci imprezy, ale zawsze niezwykle i oryginalne. duza sala do siedzenia z barem, oddzielona kotarami z glowna. mala piwniczka plus mieszkanie typu squot na pietrze. minusem bylo bliskie sasiedztwo. dodatkowy bonus za wyjebiste naglosnienie.
pozdro23U
- 1
- 2