Acid Techno [442]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♂ Kiilnia -> Mac.ID

Najbardziej podobają mi sie openair-y, a co do miejsc cieżko uszeregować - kolejność przypadkowa:
    - Cytadel (W-wa)
    - Bar u Roberta (Lubiąż k/W-w)
    - Rybaczówka (Kotowice k/W-w)
  • sensymilia

dokładnie...openair-y :)
    z miejscówek to:
    * Neuron (Szczecin)
    * Mojave; ) (Gdynia)
    * Mandragora (Gdynia)
    .....
  • Anonim

ja lubie kluby.....nie wiem czemu...w Wagonie czuje sie swobodnie,Absurd w Krakowie tez godny uwagi
  • www.djosmo.net

a ja ciemne, mroczne zadymione squaty i tu polecam Pilon oraz Bunkier, oba miejsca znajduja sie w Toruniu...
  • ♂ Kiilnia -> Mac.ID

Benderinho: kiedys w wagonach fuck-tycznie było fajnie.
    osmo: squoty fajna sprawa, generalnie ciemne i mroczne miejscówki tworzą fajny klimat.
    Co do squotów - na węglowej [loodz] mi sie podobalo
  • Athar scythe squadron/acid.pl

Najlepsza miejscowka jest secret party robione przez Red Orange na jurze krakowsko-czestochowskiej w rezerwacie narodowym...

Mala polanka otoczona dookola wysokimi na kilka metrow wapiennymi skalami a z boku mala wapienna jaskinia gdzie jest naturalnie uksztaltowany podest dla DJ-ki

WYPAS !!!!!!!

Lepszej miejscowki nigdy w zyciu nie widzialem na oczy :D

• ♂ Kiilnia -> Mac.ID

Pamietam tez jedna miejscowke dawno, dawno temu, bylem na jakims niemnieckim OpenAir, nazywalo sie toto "Nature One"- komercha na maxa, chociaz byla fajna scenka z drummami. Impra byla w bylej bazie rakietowej w miejscowsci Pydna. Fajna zajawka byla ze scenki byly w schronach do ktorych prowadzily ogromne 5 metrowe okragle drzwi o grubosci 2m.

Czech Tek w tym roku tez byl otoczony z trzech stron lasem; )
  • sensymilia

kiedyś znajomi robili nielegale na porosyjskim lotnisku koło Stargardu.....świetna miejscówka....dejotka ustawiona przy wejsciu do jednego z hangarów...dookoła pole......wielkie ognicho zawsze było.......najs klimat :) cudowne były poranki jak wstawało słonko :)
  • www.djosmo.net

Jezeli chodzi o wspaniale poranki to ja przezylem jedem w lecie kiedy gral chyba liberator w sfinksie. Poszedlem na molo, usiadlem. Slonce powoli sie budzilo, zaczelo pokazywac swoje czerwonow-zolte ksztalty, promienie odbijaly sie w lustrze wody, cisza, spokoj. Po chwili przyszla Pani i zaczela pieknie spiewac opere, pozniej mi powiedziala ze jest bezrobotna diva i lubi przychodzic nad morze i dac upust swojemu talentowi. Bylo niesamowicie...szkoda ze nie mialem aparatu...
  • Techniczek :)

wiadomo; ] open-air; ] sulejow, ogrodzieniec, teqnival pod wolowem i w ogole kazdy open-air jest sam w sobie konkretny :)
    wspomnienia: zerkowice k/boleslawca :)

klaby:
    Absurd/ Krakow
    Neuron/ Szczecin - zamykaja ... :/
    Wagon/ Wroclaw
    Pilon/ Torun
    Bar Robert/ Lubiaz (dawno nie ma imprez, ale pamiec zostala, jako miejsce kultowe na DS).
    Samo Zycie/ Wroclaw - srednie; ] moze ma klimat; )

Jak dla mnie to obecnie Absurd rzadzi !! :P
    To jest jedna z bardziej klimatycznych miejsowek jaka mialem okazje odwiedzic :)
    Polecam :)
  • Techniczek :)

A i ostanio Mandragora/ Gdynia, tez super miejsce; ] mialem okazje odwiedzic :D
  • ♂ Kiilnia -> Mac.ID

@tecnic: sie juz nie kwal, co i gdzie mogles odwiedzic.; P
  • sensymilia

hmm....tak się zastanawiam jak mogłam zapomnieć o berlińskim Tresorze....idealny, ciemny i surowy klimat podziemnego skarbca... a na zewnątrz mini park z fontanną i ławeczkami :) miodzio....
  • Anonim

ABSURD/ Kraków
    PIENTRO/ Łódź
    LE MADAME/ Warszawa
  • pepo ciufakers-ki

GGOG/gdańsk :)
  • Pitu

stary czy nowy GGOG ? bo jest różnica; >
  • Anonim

squat Fabryka - warszawa, bardzo dobrze wspominam tam kilka imprez,szkoda ze caly teren wykupili i chca go niedlugo burzyc.. :|
  • ... S B T ...

najlepsze imprezy sa tam gdzie laki pachnace sloneczko gorace, powietrze swierze i pod krzakiem jeze -> czyli nic innego jak open airy zwane plenerami...
  • Rafał

Zdecydowanie plenery
    Dobre miejsce - Skarbimierz obok Brzegu pod Wrocławiem. Stare radzieckie lotnisko, duże hangary. Po prostu cudnie.
  • UMKa

sork, ze z opoznieniem,ale temat wolny, wiec pisze.

podaliscie juz troche miejsc pod chmurka, chyba wymieniliscie wszystkie fajne. zostaje jeszcze dziki las (jjBparty w tym roku) i dziura pod PT, gdzie w ubiegly weekend bylo "zakonczenie sezonu". cisza, spokoj =) zero zwiedzania przez miejscowych, zero przypadkowych mord. laka, lasek, krzaczki, kawalek dziury z woda, idealne miejsce na niedzielnego lenia =)

a z klubow ja bym wspomniala jeszcze o krowoderskiej52 i bunkrze na hoffmana w krakowie.
    krowoderska52 juz niestety nie istnieje (byla to ponoc stara fabryka czekolady). odbywaly sie tam wszelakiej masci imprezy, ale zawsze niezwykle i oryginalne. duza sala do siedzenia z barem, oddzielona kotarami z glowna. mala piwniczka plus mieszkanie typu squot na pietrze. minusem bylo bliskie sasiedztwo. dodatkowy bonus za wyjebiste naglosnienie.

pozdro23U
  • 1
  • 2
| |

Wszystko na temat i dla miłośników ACID TECHNO ... i nie tylko. Stowarzyszenie Freak-ów Pol...

Fotki

Miejsca grona (1)