-
Kamil P.
-
Anonim
Nienawidzę Bayernu Monachium i Chelsea Londyn. Kibicuje poza tym swojej drugiej miłości - AC Milan. Celowo pominąłem kluby polskie.... -
Kamil P.
moje typy:
na + :holendrzy w każdej formie:)
na -:juve, chelsea, inter, real, bayern (wogóle niemiecka piłka), więcej nie pamiętam... -
Kamil P.
-
-
Anonim
kuźwa..zapomniałem o Realu, ktoprego nie cierpie... i to nie dlatego ze kibicuje Barcelonie... -
Zwierek
Ja zdecydowanie Barca, Milan, Ajax, czasem Juve i strasznie nie lubie Chelsea, Realu, Schalke a lubie Athletic Bilbao i Betis. -
Anonim
ozcywiście jeśli mówiąc o drugiej miłosci miałem na myśli Barcelone a nie Milan. Juz mi sie myla te fora:)))) -
Kamil P.
też lubie Barcelonę.Serce mi się rozdzierało w finale ligi mistrzów w 1994 -
パウェウ
wiadomo ze milan to wszystkie naj.......klub......poza tym bardzo lubie atletico madryt....mam nadzieje ze nadejda czasy kiedy skopia tylek realowi........kiedys tez bardzo lubilem chelsea ale po przyjsciu abramowicza jakos ta sympatia mi przeszla...... -
Mati
-
Czocha
nie cierpie wiekszosci klubow angielskich i ich reprezentacji chyba tylko dlatego ze nasza reprezentacja zbyt czesto baty od anglii dostawala
niecierpie ManU i Realu po zakupie tego stworzonego przez media angielskiego niby pilkarza juventus tez jest u mnie skreslony
LUBIE :
mimo ze jestem zakochany w milanie to lubie inter
liverpool arsenal - jako jedyne z anglii
valencia
bayern
legia
jagiellonia
mazur i plomien elk -
azzurro jm ®
to ja pod prad
uwielbiam Man Utd
w ogole Angoli, Chelsea wliczona
lubie Real, Olympique Lyon i AS Monaco
nie lubie
Juve - antyfutbol
Lazio bo to faszysci
Bayernu
Barcelony
Interu nie da sie nie zalowac... -
Jul
lubię: Lazio, Fiorentinę, Livorno, Marsylię, Benficę, Ajax (w ogole większość holenderskich klubów) i Barcelonę.
nie lubię: Juventusu, Interu, Realu, Chelsea, Lyonu i niemieckich klubów. -
sabishi
kocham AC Milan, zawsze i wszedzie, dumna po zwyciestwie, wierna po porazce :)
poza tym zdzierze: Juve, Chealse (za to co zrobił z nią Murinho) i moze ewentualnie cos jeszcze, ale jakos weny nie mam
nie zdzierze: Man Unt :P -
Aphex
-
Anonim
powinnismy kibicowac Brescii, bo to jest oficjalna zgoda MILANU...Ale po Milanie to nie ma juz nic,,,:) hehehehehe MILAN DI CAMPIONE -
Piotrek
Najlepszy klub na świecie to Bayern nie ma lepszego z lepszym charakterem zawsze grają do końca i mają ofensywny styl....lubie też Barcelone....
a Nienawidze---Interu...Real.... MU...Chelsea...Schalke....Werd er.... -
Łasic
Milan! I długo nic. Potem dopiero Ajax, Bayern i Dynamo Kijów.
Nienawidzę:
REALU!! Nie znoszę, nietrawię, niecierpię. Nienawiść moja do nich jest niograniczona, wielka jak wszechświat. Nikt bardziej mnie na swiecie nie wkurza. Boca Juniors i River Plate. Ich tez nie lubię. -
Łasic
-
Eva .