AC MILAN [1346]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil P.

Jakim innym klubom kibicujecie, jakich nie lubicie?
  • Anonim

Nienawidzę Bayernu Monachium i Chelsea Londyn. Kibicuje poza tym swojej drugiej miłości - AC Milan. Celowo pominąłem kluby polskie....
  • Kamil P.

moje typy:
    na + :holendrzy w każdej formie:)
    na -:juve, chelsea, inter, real, bayern (wogóle niemiecka piłka), więcej nie pamiętam...
  • Kamil P.

też pominąłem polskie:)

• Anonim

kuźwa..zapomniałem o Realu, ktoprego nie cierpie... i to nie dlatego ze kibicuje Barcelonie...
  • Zwierek

Ja zdecydowanie Barca, Milan, Ajax, czasem Juve i strasznie nie lubie Chelsea, Realu, Schalke a lubie Athletic Bilbao i Betis.
  • Anonim

ozcywiście jeśli mówiąc o drugiej miłosci miałem na myśli Barcelone a nie Milan. Juz mi sie myla te fora:))))
  • Kamil P.

też lubie Barcelonę.Serce mi się rozdzierało w finale ligi mistrzów w 1994
  • パウェウ

wiadomo ze milan to wszystkie naj.......klub......poza tym bardzo lubie atletico madryt....mam nadzieje ze nadejda czasy kiedy skopia tylek realowi........kiedys tez bardzo lubilem chelsea ale po przyjsciu abramowicza jakos ta sympatia mi przeszla......
  • Mati

Eee tam.... tylko MILAN - i nikt wiecej!!! :)
  • Czocha

nie cierpie wiekszosci klubow angielskich i ich reprezentacji chyba tylko dlatego ze nasza reprezentacja zbyt czesto baty od anglii dostawala
    niecierpie ManU i Realu po zakupie tego stworzonego przez media angielskiego niby pilkarza juventus tez jest u mnie skreslony
    LUBIE :
    mimo ze jestem zakochany w milanie to lubie inter
    liverpool arsenal - jako jedyne z anglii
    valencia
    bayern
    legia
    jagiellonia
    mazur i plomien elk
  • azzurro jm ®

to ja pod prad

uwielbiam Man Utd

w ogole Angoli, Chelsea wliczona
    lubie Real, Olympique Lyon i AS Monaco

nie lubie
    Juve - antyfutbol
    Lazio bo to faszysci
    Bayernu
    Barcelony

Interu nie da sie nie zalowac...
  • Jul

lubię: Lazio, Fiorentinę, Livorno, Marsylię, Benficę, Ajax (w ogole większość holenderskich klubów) i Barcelonę.
    nie lubię: Juventusu, Interu, Realu, Chelsea, Lyonu i niemieckich klubów.
  • sabishi

kocham AC Milan, zawsze i wszedzie, dumna po zwyciestwie, wierna po porazce :)

poza tym zdzierze: Juve, Chealse (za to co zrobił z nią Murinho) i moze ewentualnie cos jeszcze, ale jakos weny nie mam

nie zdzierze: Man Unt :P
  • Aphex

A ja nienawidzę Mourinho. Wielkie Panisko....
  • Anonim

powinnismy kibicowac Brescii, bo to jest oficjalna zgoda MILANU...Ale po Milanie to nie ma juz nic,,,:) hehehehehe MILAN DI CAMPIONE
  • Piotrek

Najlepszy klub na świecie to Bayern nie ma lepszego z lepszym charakterem zawsze grają do końca i mają ofensywny styl....lubie też Barcelone....
    a Nienawidze---Interu...Real.... MU...Chelsea...Schalke....Werd er....
  • Łasic

Milan! I długo nic. Potem dopiero Ajax, Bayern i Dynamo Kijów.

Nienawidzę:
    REALU!! Nie znoszę, nietrawię, niecierpię. Nienawiść moja do nich jest niograniczona, wielka jak wszechświat. Nikt bardziej mnie na swiecie nie wkurza. Boca Juniors i River Plate. Ich tez nie lubię.
  • Łasic

Zapomniałem. Precz z Juventusem!
  • Eva .

Interu, nie lubię Interu..
| |

Associazione Calcio Milan   Klub został utworzony 16 grudnia 1899 przez Herberta Kilpina i Alfre...

Fotki

Miejsca grona (0)