-
...
Proponuję tu pisać pytania i informacje dotyczące wszelkich czekających nas zaliczeń :) -
Anonim
jak należy sie ubrać na czwartkowe zaliczenie??? Na galowo czy normalnie ? -
michaelpolak
-
wiki
zaczynamy zgodnie z planem... tyle, że mamy być podzieleni na 2 grupy, więc kiedy wejdziesz, wtedy zaczniesz. -
-
Anonim
ma być w tym czasie co mamy socjologie. czyli 11.30-14.45 bo ma być podział na grupy, kto do jakiej trafi to nie wiadomo.
a teraz moje pytanie:
Jean Piaget - stadia rozwoju poznawczego. jakie są? bo mam zapisane o co w nich chodzi ale nie mam konkretnych nazw. to było na wykładzie 20.11 na samym początku. -
Aśka
a jak przyszedles na kolokwium z prawoznastwa? to raczej nie egzamin i jeszcze nie mamy sesji wiec normalnie, tak mi sie wydaje -
☆Madzia☆
>Pati napisała:
>ma być w tym czasie co mamy socjologie. czyli 11.30-14.45
>bo ma być podział na grupy, kto do jakiej trafi to nie
>wiadomo.
>
>a teraz moje pytanie:
>Jean Piaget - stadia rozwoju poznawczego. jakie są? bo mam
>zapisane o co w nich chodzi ale nie mam konkretnych nazw. to
>było na wykładzie 20.11 na samym początku.
rozwój sensomotoryczny (0-2)
myślenie przedoperacyjne (2-7)
operacje konkretne (7-11)
operacje formalne (11 i więcej) -
Anonim
-
G .
jak beda wygladaly egzaminy z rzymu i nauki admin? Zerówki? Kiedy sa? -
Smęt
nie, to jest zaliczenie przedmiotu. Egzaminy mamy 4: ze wstępu do prawoznawstwa, nauki administracji, publicznego prawa rzymskiego i historii administracji.
Z logiki i socjologii mamy ZALICZENIE. -
wiki
-
☆Madzia☆
Czy będą te typy rodzin w końcu, bo nie wiem czy tego szukać po necie...
Ej,a ubieracie się elegancko? -
Anonim
ja ubieram sie tak pół na pół, zeby nie było zbytnich dylematów. mysle ze z elegancja nie ma co przesadzac. -
El Marjano
zreszta co za różnica...
jak sie normalnie ubierzecie to was wyrzucą?? chociaż z X. nigdy nic nie wiadomo... -
☆Madzia☆
Powie że przedszkole obok, ja się dowiemy jak się ubrać to mamy wrócić; ) -
Sall
ładnie to się na egzaminy ubiera... na takie zaliczenia to normalnie się przychodzi w dresiku :P -
Anonim
...
Z Socjologii i Logiki mamy zaliczenie na bazie egzaminu czyli wydaje mi się że to się równa egzaminowi. Nie bedziemy mieli na sesji socjologii i logiki. Innymi słowy jeżeli drogi studencie/studentko dostaniesz w czwartek 3 to mozesz swoje notatki w piecu spalić.
Nie wiem jakie są tradycje na tej uczelni ale słyszałem historie jak ludzie którzy przyszli nie stosownie ubrani na egzamin nie zostali wpuszczeni -
Kaś
gdyby mi ktoś powiedział, czy w tych etapach formułowania osobowości Freuda chodzi o te stadia oralne itd. -
Damian
>Kaś napisała:
>gdyby mi ktoś powiedział, czy w tych etapach formułowania
>osobowości Freuda chodzi o te stadia oralne itd.
tak, dokladnie o to chodzi. -
☆Madzia☆
Ale to ja mam mu rozrysować tak jak jest w Wikipedii??? To może ja mu po prostu link do tego napiszę :D