Administracja UKSW ostatni rok 2008/11 [211]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

Proponuję tu pisać pytania i informacje dotyczące wszelkich czekających nas zaliczeń :)
  • Anonim

jak należy sie ubrać na czwartkowe zaliczenie??? Na galowo czy normalnie ?
  • michaelpolak

o ktorej wogole to bedzie w czwartek <co jest>?
  • wiki

zaczynamy zgodnie z planem... tyle, że mamy być podzieleni na 2 grupy, więc kiedy wejdziesz, wtedy zaczniesz.
  • Anonim

ma być w tym czasie co mamy socjologie. czyli 11.30-14.45 bo ma być podział na grupy, kto do jakiej trafi to nie wiadomo.

a teraz moje pytanie:
    Jean Piaget - stadia rozwoju poznawczego. jakie są? bo mam zapisane o co w nich chodzi ale nie mam konkretnych nazw. to było na wykładzie 20.11 na samym początku.
  • Aśka

a jak przyszedles na kolokwium z prawoznastwa? to raczej nie egzamin i jeszcze nie mamy sesji wiec normalnie, tak mi sie wydaje
  • ☆Madzia☆

>Pati napisała:
    >ma być w tym czasie co mamy socjologie. czyli 11.30-14.45
    >bo ma być podział na grupy, kto do jakiej trafi to nie
    >wiadomo.
    >
    >a teraz moje pytanie:
    >Jean Piaget - stadia rozwoju poznawczego. jakie są? bo mam
    >zapisane o co w nich chodzi ale nie mam konkretnych nazw. to
    >było na wykładzie 20.11 na samym początku.

rozwój sensomotoryczny (0-2)
    myślenie przedoperacyjne (2-7)
    operacje konkretne (7-11)
    operacje formalne (11 i więcej)
  • Anonim

...

no wlasnie to jest egzamin

• G .

jak beda wygladaly egzaminy z rzymu i nauki admin? Zerówki? Kiedy sa?
  • Smęt

nie, to jest zaliczenie przedmiotu. Egzaminy mamy 4: ze wstępu do prawoznawstwa, nauki administracji, publicznego prawa rzymskiego i historii administracji.
    Z logiki i socjologii mamy ZALICZENIE.
  • wiki

noo, ale to zaliczenie jest na ocenę :]
  • ☆Madzia☆

Czy będą te typy rodzin w końcu, bo nie wiem czy tego szukać po necie...
    Ej,a ubieracie się elegancko?
  • Anonim

ja ubieram sie tak pół na pół, zeby nie było zbytnich dylematów. mysle ze z elegancja nie ma co przesadzac.
  • El Marjano

zreszta co za różnica...
    jak sie normalnie ubierzecie to was wyrzucą?? chociaż z X. nigdy nic nie wiadomo...
  • ☆Madzia☆

Powie że przedszkole obok, ja się dowiemy jak się ubrać to mamy wrócić; )
  • Sall

ładnie to się na egzaminy ubiera... na takie zaliczenia to normalnie się przychodzi w dresiku :P
  • Anonim

...

Z Socjologii i Logiki mamy zaliczenie na bazie egzaminu czyli wydaje mi się że to się równa egzaminowi. Nie bedziemy mieli na sesji socjologii i logiki. Innymi słowy jeżeli drogi studencie/studentko dostaniesz w czwartek 3 to mozesz swoje notatki w piecu spalić.

Nie wiem jakie są tradycje na tej uczelni ale słyszałem historie jak ludzie którzy przyszli nie stosownie ubrani na egzamin nie zostali wpuszczeni
  • Kaś

gdyby mi ktoś powiedział, czy w tych etapach formułowania osobowości Freuda chodzi o te stadia oralne itd.
  • Damian

>Kaś napisała:
    >gdyby mi ktoś powiedział, czy w tych etapach formułowania
    >osobowości Freuda chodzi o te stadia oralne itd.

tak, dokladnie o to chodzi.
  • ☆Madzia☆

Ale to ja mam mu rozrysować tak jak jest w Wikipedii??? To może ja mu po prostu link do tego napiszę :D
| |

Administracja - cudowne narzędzie do sprawiania by rozwiązywanie kwestii prostych i oczywistych gr...

Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie, Wydział Prawa i Administracji-Administracja

Zapisz się do klasy

Strona 1/17

Anonim

Madziarse.

VoIvOdE

Monika

Ann

Agnieszka :)

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)