Grono.net - Twój Serwis! [532025]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sebek111

Witajcie,

Dzisiaj dodaliśmy możliwość zobaczenia podglądu naszego profilu w 3 stanach widoczności:

- Jak widzą go Wszyscy (także poza serwisem).

- Jak widzą go Wszyscy (tylko w serwisie).

- Jak widzą go tylko nasi znajomi.

Jak Wam się podoba? :)

Pozdrawiam,
    S.
  • Łuki Łuki

Niedawno ktoś o to prosił. Przyda się. Każdy chce zobaczyć siebie
    'z zewnątrz'. Kolejna funkcja oceniana przeze mnie in plus. :)
  • Królowa Nocy

Super!
    Bardzo przydatna funkcja!
    Gdyby była wcześniej, uniknęłabym tłumów idiotów dobijających się do mnie na Tlenie, bo przez nieuwagę nie zmieniłam widoczności tego tylko dla znajomych.
    Dzięki!
  • GhostWoman

A dlaczego galerię, którą ustawiłam widoczną tylko dla mnie, widać na wszystkich wersjach?:O
  • Królowa Nocy

Ale chociaż przy jednej z galerii mam zaznaczoną widoczność "tylko dla mnie", gdy mam podgląd "Tak widzą Twój profil - Wszyscy w Gronie" ta galeria jest widoczna :(
  • Anonim

Mam ten sam problem. Galerie mam ustawioną tylko dla znajomych, a jest widoczna dla wszystkich w gronie. Jakiś bug? :)
  • Łuki Łuki

Mam nadzieję, że to zwykłe niedopracowanie ficzera i będzie poprawione :)
  • Królowa Nocy

tak, wszystkie galerie się pokazują, niezaleznie od wybranej opcji podglądu, jak to jest?
  • Anonim

Nareszcie.
    I mam ten sam Problem.
  • Sebek111

Na razie z galeriami tak musi być. Zobaczymy czy da się zrobić by było zależne od danego stopnia widoczności.
  • Anonim

bardzo fajnie, od dawna było o tym mówione, ciesze się że nareście to weszło :)
    bardzo fajna przydatna i użyteczna funkcja :)
  • Magda

Dobra funkcja... Tylko te galerie... Niektóre muszą być naprawdę tylko dla mnie. :P
  • Anonim

fajnie fajnie :)
  • Orlińsқy

Galerie są tylko dla Ciebie - po prostu podgląd ich jest lekko zabugowany. Niemniej jednak, skoro Sebek napisał, że będzie poprawione, to nie musimy się bać, że będzie inaczej.; )
  • ميوسز

wreszcie nareszcie! brawo!
  • Paulina

super :D, wielkie oklaski
  • Madźźź

super :)
  • Johny™

Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki. Brakowało mi tej funkcji...
  • Basia™

o tak, tego było trzeba.
  • Anonim

tez mam wszystkie galerie dla znajomych a nawet Ci z poza grona mogą je oglądać! ej ej zmiencie to proszę..
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)