-
Sebek111
Witajcie,
Dzisiaj dodaliśmy możliwość zobaczenia podglądu naszego profilu w 3 stanach widoczności:
- Jak widzą go Wszyscy (także poza serwisem).
- Jak widzą go Wszyscy (tylko w serwisie).
- Jak widzą go tylko nasi znajomi.
Jak Wam się podoba? :)
Pozdrawiam,
S. -
Łuki Łuki
Niedawno ktoś o to prosił. Przyda się. Każdy chce zobaczyć siebie
'z zewnątrz'. Kolejna funkcja oceniana przeze mnie in plus. :) -
Królowa Nocy
Super!
Bardzo przydatna funkcja!
Gdyby była wcześniej, uniknęłabym tłumów idiotów dobijających się do mnie na Tlenie, bo przez nieuwagę nie zmieniłam widoczności tego tylko dla znajomych.
Dzięki! -
A dlaczego galerię, którą ustawiłam widoczną tylko dla mnie, widać na wszystkich wersjach?:O
-
-
Królowa Nocy
Ale chociaż przy jednej z galerii mam zaznaczoną widoczność "tylko dla mnie", gdy mam podgląd "Tak widzą Twój profil - Wszyscy w Gronie" ta galeria jest widoczna :( -
Anonim
Mam ten sam problem. Galerie mam ustawioną tylko dla znajomych, a jest widoczna dla wszystkich w gronie. Jakiś bug? :) -
Łuki Łuki
Mam nadzieję, że to zwykłe niedopracowanie ficzera i będzie poprawione :) -
Królowa Nocy
tak, wszystkie galerie się pokazują, niezaleznie od wybranej opcji podglądu, jak to jest?
-
Anonim
-
Sebek111
Na razie z galeriami tak musi być. Zobaczymy czy da się zrobić by było zależne od danego stopnia widoczności. -
Anonim
bardzo fajnie, od dawna było o tym mówione, ciesze się że nareście to weszło :)
bardzo fajna przydatna i użyteczna funkcja :) -
Magda
Dobra funkcja... Tylko te galerie... Niektóre muszą być naprawdę tylko dla mnie. :P -
Anonim
-
Galerie są tylko dla Ciebie - po prostu podgląd ich jest lekko zabugowany. Niemniej jednak, skoro Sebek napisał, że będzie poprawione, to nie musimy się bać, że będzie inaczej.; )
-
ميوسز
-
Paulina
-
Madźźź
-
-
Basia™
-
Anonim
tez mam wszystkie galerie dla znajomych a nawet Ci z poza grona mogą je oglądać! ej ej zmiencie to proszę..