-
MM
Temat dla tych, którzy chcą wklejać linki ze swoimi propozycjami i uważają, że znają dobre dla bety rozwiązania. Panowie:
http://w8.grono.net/users/739138/de...
http://w8.grono.net/users/429436/de...
i inni : zapraszamy. -
gas
Witam!
Moje propozycje jakos przeszły niezauważone.
Mam następujące:
1. Wprowadzić własne arkusze stylów - definicja kolora tła, tekstu, linków itp.
2. Stworzyć wyszukiwanie na forach zarówno po tematach jak i w poszczególnych postach.
3. Przyłączam się do kolegów wyżej i chciałbym móc swoje posty edytować/usuwać.
4. W przyszłości możnaby umożliwić użytkownikom zdefiniowanie własnej strony profilu
5. Znowu przyłączam się do apelu o lepsze wyszukiwanie znajomych, bardziej rozbudowane i z dobrym opisem - niektórzy nie wiedzą, że aby znaleźć wszystkich Janów Kowalskich trzeba wpiasać Jan AND Kowalski.
6. Umożliwić zrobienie porządku na gronach tematycznych - możnaby zrobić kategorie.
Z mojej strony to wszystko, będę wdzięczny za rozpatrzenie tych propozycji.. -
Anonim
>gas : cpt. Yossarian napisał:
>3. Przyłączam się do kolegów wyżej i chciałbym móc swoje posty >edytować/usuwać.
usuwac mozna przeciez;P
no i zmiana laya tez by sie przydala. tylko na jakis porzadny, a nie..
-
gas
>el.culete ώ napisała:
>usuwac mozna przeciez;P
>
>no i zmiana laya tez by sie przydala. tylko na jakis
>porzadny, a nie..
>
>
tak, ale tylko ostatni...
-
-
Anonim
>gas : cpt. Yossarian napisał
>Witam!
>Moje propozycje jakos przeszły niezauważone.
>Mam następujące:
>1. Wprowadzić własne arkusze stylów -
>definicja kolora tła, tekstu, linków itp.
>2. Stworzyć wyszukiwanie na forach zarówno po
>tematach jak i w poszczególnych postach.
>3. Przyłączam się do kolegów wyżej
>i chciałbym móc swoje posty
>edytować/usuwać.
>4. W przyszłości możnaby umożliwić
>użytkownikom zdefiniowanie własnej strony profilu
>5. Znowu przyłączam się do apelu o lepsze
>wyszukiwanie znajomych, bardziej rozbudowane i z dobrym
>opisem - niektórzy nie wiedzą, że aby
>znaleźć wszystkich Janów Kowalskich trzeba
>wpiasać Jan AND Kowalski.
>6. Umożliwić zrobienie porządku na gronach
>tematycznych - możnaby zrobić kategorie.
>
>Z mojej strony to wszystko, będę wdzięczny za
>rozpatrzenie tych propozycji..
Ja bym dołożyła jeszcze opcję wyłączenia całkowicie reklam i popracowałabym jeszcze nad galeriami bo wciąż są problemy, nawet gronzo szwankuje :///
A i szybkośc bo miąło być szybsze a działa dużo wolniej niż zwykłe grono net i często się zacina :(((
-
Martyna
>Lila ♥ żona i ♥ mama napisała:
>>gas : cpt. Yossarian napisał
>>Witam!
>>Moje propozycje jakos przeszły niezauważone.
>>Mam następujące:
>>1. Wprowadzić własne arkusze stylów -
>>definicja kolora tła, tekstu, linków itp.
>>2. Stworzyć wyszukiwanie na forach zarówno po
>>tematach jak i w poszczególnych postach.
>>3. Przyłączam się do kolegów
>wyżej
>>i chciałbym móc swoje posty
>>edytować/usuwać.
>>4. W przyszłości możnaby
>umożliwić
>>użytkownikom zdefiniowanie własnej strony
>profilu
>>5. Znowu przyłączam się do apelu o lepsze
>>wyszukiwanie znajomych, bardziej rozbudowane i z dobrym
>>opisem - niektórzy nie wiedzą, że aby
>>znaleźć wszystkich Janów Kowalskich trzeba
>>wpiasać Jan AND Kowalski.
>>6. Umożliwić zrobienie porządku na gronach
>>tematycznych - możnaby zrobić kategorie.
>>
>>Z mojej strony to wszystko, będę wdzięczny
>za
>>rozpatrzenie tych propozycji..
>
>Ja bym dołożyła jeszcze opcję
>wyłączenia całkowicie reklam
>popracowałabym jeszcze nad galeriami bo wciąż
>są problemy, nawet gronzo szwankuje :///
>A i szybkośc bo miąło być szybsze a
>działa dużo wolniej niż zwykłe grono net
>i często się zacina :(((
całkowite wyłączenie reklam? niee. bo przecież za rekamy dostają pieniądze, a przecież za coś trzeba 'utrzymywać' grono :)
>
-
Adam
Moje:
1) Wyszukiwarka. Aby można było wyszukać wszystkie wypowiedzi danej osoby w danym temacie, na danym gronie. Za mało wyszukiwarek. Wiem, że to obciąża serwer, ale postarajcie się; )
2) Może jakieś skórki DO WYBORU ?? Bardzo ładna jest ta, ale może macie coś doroślejszego??
3) W profilu powinno być osobne miejsce na komunikatory
4) Może coś takiego, jak "notki użytkownika"?? Każdy mógł by napisać notkę o drugim użyszkodniku
5) Możliwość edytowania i kasowanie postów. Na innych forach dyskusyjnych, można tak robić, i jest z tego duży pożytek. Moszna poprafić blenty oltograwićne; )
6) Formatowanie tekstu. Nie siądzicie, że aby ożywić trochę grono przydało by śie dodać trochę koloru i bolda do postów??
7) Wydaje mi się, że jeśli grono będzie starać się upodabniać do popularnych for dyskusyjnych, nie stanie mu się krzywda. Wiem, że w pierwotnym założeniu grono miało przypominać grupy dyskusyjne, ale według mnie ich czas już mija, i jeśli chcecie zachęcić młodsze pokolenia do korzystania z waszej witryny potrzeba tu zmian, w stronę for.
Pozdrawniam,
Adam.exe -
cannabinol
na Boga, tylko nie kolor i bold, bo w ślad za nim pójda emotikonki i całe to badziewie...
a jeśli chodzi o konkretne propozycje - mam jedną
zostać przy aktualnym wyglądzie -
Anonim
grono jakie jest jest dobre. masz racje, cannabinol boldy i inne są po porstu obrzydliwe. najprostrza forma jest najlepsza i najbardziej czytelna. -
Piotrek
1. "Twoje grona tematyczne" powinny być pod "nowości"
2. Zmiana górnego menu: Każdy link oddzielony pionową kreską.
3. Uważam, że podkreślenie i zmiana koloru hiperlinka na czerwony to też zły pomysł.
4. Inne, ale napiszę gdy trochę więcej w tym posiedzę,
pozdrawiam -
Adam
>cannabinol napisał
>na Boga, tylko nie kolor i bold, bo w ślad za nim
>pójda emotikonki i całe to badziewie...
>
Ok, racja. Ale notki, kasowanie i edycja są ciągle dobymi pomysłami.
-
Anonim
Gdy przychodzi nowa wiadomość to dobrze by było to jakoś hmmm 'zaakcentować' :)
Np. w panelu: Wiadomość [1], podkreślić lub zmienić kolorek na czerwony etc.
albo pop-up (minus taki, że wyskakuje okienko :), dwa, że przeglądarki blokują). -
Anonim
1. Zrobić aby strona dopasowywała się do rozdzielczości, teraz ciągle mam sporo miejsca po bokach; )
No i tyle w zasadzie -
Anonim
koniec krytykowania, czas na konkretne propozycje.
1. Panel z opcjami po lewej stronie (tak jak w starym gronie, nie musi wygladac tak samo, niech bedzie tak samo rozplanowany).
2. Wyrzucenie reklam google i innych tym podobnych (pewnie i tak tego nie zrobicie wiec chociaz schowajcie je pod zielona linie na samym dole strony- bedzie duzo estetyczniej i nie bedzie trzeba ich ogladac pod przymusem).
3. Lista gron tematycznech pod ulubionymi linkami.
4. Mianiatury zdjęc z galerii gronowych lepiej wygladalyby w ramce.
5. Przydaloby sie nadac jakas konkretna forme stronie glownej i calej reszcie bo wyglada to troche chaotycznie.
Tyle z mojej strony. -
Anonim
no i wedlug mnie karta kontaktowa, czy jak to sie tam nazywa i linki do serwisow randkowych to kompletnie poronione pomysly...
Grono jest w koncu spolecznoscia przyjaciol a nie internetowa randka w ciemno... -
Anonim
-
MAK™
Popieram koncepcję przesunięcia menu głównego na lewą stronę, w pionie, tak jak było do tej pory. Reklamy z prawej lepiej będą się prezentowały da samym dole, no i możnaby trochę poprawić czytelność niektórych działów, bo sprawiają wrażenie chaotycznych....
Aha, a co do forum - edycja postów przydałaby się bardzo, i niech ktoś przesunie datę nadania postu w górę, powyżej pierwszej linijki textu... -
Anonim
przedmówca dobrze mówi, dać mu wódki
poza tym postuluję o zastapienie słowa 'fotki' słowem 'zdjęcia'
zdrobnienia mnie odrzucają -
[BARTEK]
tak zwane dyskretne linie przydały by się do oddzielenie części wyświetlanych profilów użytkownika. poza tym przypominam przycisku na dole strony "idź do początku strony" ze starego grona. Bodajże dwie strzałki w górę. -
Anonim
co do reklam, to najlepiej, zebyscie zrobili w menu link "reklamy" i jak ktos bedzie chcial, to wejdzie i pooglada xD