Grono.net - Twój Serwis! [532094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bla.

Od dziś pod adresem: http://grono.net/iqtest/ możecie sprawdzić swój iloraz inteligencji a potem opublikować swój wynik w profilu i porównać go ze znajomymi.

Zapraszamy do zabawy i dzielenia się swoimi wynikami !
  • Anonim

A nie publikować można?

Lepiej nie robić sobie przypału :P
  • bla.

>L.I.L.Y. napisała:
    >A nie publikować można?
    >
    >Lepiej nie robić sobie przypału :P

można :)
  • Paranoid.

przydałaby się informacja na początku, że wyniki tylko dla gronowładnych, nie?
  • Kamiś

>Paranoid. napisał
    >przydałaby się informacja na początku, że wyniki tylko
    >dla gronowładnych, nie?

zgadzam się! to jakaś kpina... "Wynik testu widoczny jest tylko dla Gronowładnych." strata czasu i tyle.
  • Anonim

Jakoś usunąć to się da? Jeżeli jestem w edycji profilu to to widzę, a nie chcę.
  • La minette

>Marta napisała:
    >Jakoś usunąć to się da? Jeżeli jestem w edycji profilu
    >to to widzę, a nie chcę.

Możesz ukryć :)
  • Anonim

a opcja ukrywania jest również, że mogę ukryc widocznosc dla znajomych? zanim zrobie wole sie upewnić :P
  • michał

fajnie, ze mogę ukryć, ale wolałbym jednak po prostu nie posiadać takiej informacji na profilu, nawet dla siebie ( choć wynik nie jest straszny ). Nie da się tego w żaden sposób usunąć? Jeśli nie, to cóż - przydałaby się taka opcja.
  • Anonim

Jeśli robiłam test dwa razy, wynik będzie ostyatni? Bo tamten był dla zanbawy >)
    i gdzie to się pojawia?
  • David

>★ ladyMseer napisała:
    >Jeśli robiłam test dwa razy, wynik będzie ostyatni? Bo
    >tamten był dla zanbawy >)
    >i gdzie to się pojawia?

Tak, pokazuje się ostatni wynik.
  • David

>AśDJ napisała:
    >a opcja ukrywania jest również, że mogę ukryc widocznosc
    >dla znajomych? zanim zrobie wole sie upewnić :P

Ustawienia widoczności są: dla Ciebie, dla znajomych, dla wszystkich w gronie.
  • Anonim

ile maksymalnie można zdobyć pkt?
  • Karwas »

>★ ladyMseer napisała:
    >ile maksymalnie można zdobyć pkt?

150
  • Anonim

Trochę lipa, że te same pytania, za pierwszym razem (w pracy) nie zdążyłem całości (7 mi zostało) zrobić i mi wyszło 122, w domku chciałem powtórzyć i tu zdziwko bo ten sam zestaw zagadek. Żeby wynik nie był przekłamany to powtórzyłem bez zastanawiania się tamte 33 odpowiedzi, ale to jednak nie to samo; ). Mimo wszystko fajna sprawa, chociaż muszę przyznać, że przed rozpoczęciem testu miałem spore wątpliwości, czy na koniec nie wyskoczy mi informacja typu "wyślij sms żeby sprawdzić wynik" (z tego co czytałem, osoby bez GW tak mają ^^). Warto by jednak tę kwestię rozjaśnić, chociaż oczywiście rozumiem, że to chwyt marketingowy.
  • Kilip

Beznadziejny chwyt na kasę. Ośmieszacie się.
  • Pcheła

zrobilem test, stracilem 10 minut i co? musze wykupic gronowladnego, zeby zobaczyc wynik. taki sam chwyt jak kiedys bylo z wysylaniem smsa po tescie iq. widocznie za malo macie gronowladnych i chcecie, zeby wiecej ludzi wykupowalo... walnijcie sie w leb sztacheta i poprawcie na wszelki wypadek.
  • Marla

>Kamiś napisał
    >>Paranoid. napisał
    >>przydałaby się informacja na początku, że wyniki tylko
    >>dla gronowładnych, nie?
    >
    >zgadzam się! to jakaś kpina... "Wynik testu widoczny jest
    >tylko dla Gronowładnych." strata czasu i tyle.

j.w.
  • Anonim

>guu napisała:
    >a przeciętniak ile uzyskuje punktów z takiego testu? może
    >grono poda jakieś progi typu wynik poniżej/powyżej
    >średniej, hm?

Wystarczy wpisać IQ w guglu - http://pl.wikipedia.org/wiki/IQ
    Przeciętny wynik to 100. Domyślam się, że jak aplikacja się przyjmie, to operator powiększy ją o statystykę właśnie; -).
  • miss Anne Thropy

Miła aplikacja, chociaż chyba jednak słuszniej by było, gdyby test dało się rozwiązać tylko raz albo gdyby przynajmniej pytania się zmieniały przy każdym kolejnym podejściu. W końcu testów na IQ jest tyle, że w pytaniach naprawdę można przebierać:P
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)