Grono.net - Twój Serwis! [532094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tobiak

>需要完美的愛 napisał
    >>Lily. napisała:
    >>Ale lipa, że było tyle zmian i nikt nie wyrzucił
    >>zakładki nie używanej od 2008r...
    >
    >Wyrzucą pewnie, bo to tylko kwestia wycięcia 1 linii w
    >kodzie :)

usuniemy:)

• Jack..?

Rzucam pomysł..

chodźmy wszyscy na Facebook'a, Grono upadło nie oszukujmy się :), było wcześniej reagować a nie teraz, tyle wątków było o reklamach spamach i o dostępie do danych, jakbyście nie zrobili grono władnego przez którego mogło się jedynie jakoś działać, to może coś jeszcze by było, teraz jestem na Gronie, i zero aktywności od 2 miesięcy u moich znajomych.
  • Policov

Propozycja1 :
    Zobowiązać każdego Moda/Admina/Czy jeszcze jak się tam nazywacie do podawanie konkretnego punktu regulaminu gdy rozdawane są żółte kartki, bo samo rzucenie hasełkiem "regulamin" niewiele mówi, a można przecież podać artykuł i punkt regulaminu skoro się na niego ktoś powołuje.

Propozycja2 :
    Dodać opcję post expire - będzie mniejsze zamieszanie z komentarzami, a ja przestanę dostawać żółte kartki za udowadnianie niekompetencji co poniektórych osób.
  • \m/ Куцяк \m/

>Policov napisał
    >Propozycja1 :
    >Zobowiązać każdego Moda/Admina/Czy jeszcze jak się tam
    >nazywacie do podawanie konkretnego punktu regulaminu gdy
    >rozdawane są żółte kartki, bo samo rzucenie hasełkiem
    >"regulamin" niewiele mówi, a można przecież podać
    >artykuł i punkt regulaminu skoro się na niego ktoś
    >powołuje.
    >
    >Propozycja2 :
    >Dodać opcję post expire - będzie mniejsze zamieszanie z
    >komentarzami, a ja przestanę dostawać żółte kartki za
    >udowadnianie niekompetencji co poniektórych osób.

wrzuć to tutaj http://grono.net/chat/#wip/ideas/ :> mi się podoba :)
  • uparciuch

dobrze było by gdyby mozna było czatować z osobami z poza listy znajomych, oraz informacja przy zdjeciu głównym(bez wchodzenia na profil osoby) czy osoba jest online czy nie.
  • Lily.

Jeśli osoba jest on-line jej nick jest pogrubiony.
  • ReD_DrAgOn™

>Lily. napisała:
    >Jeśli osoba jest on-line jej nick jest pogrubiony.

Nie koniecznie, jeśli osoba wykupiła sobie GW, może ukryć czy jest on-line czy nie.
    W przypadku usera bez GW, to tak jak mówisz, nick jest pogrubiony.
  • Lily.

a racja. Ale skoro jest mozliwość ukrycia statusu, to nic by nie dał znaczek przy zdjęciu;)
  • uparciuch

no ok, ale możliwość czatowania z nieznajomymi mysle ze to dobry pomysł zamiast wysyłania wiadomosci albo shoutow;)
  • The Special One

Porządna aplikacja na androida.
  • Anonim

ale wykorzystywanie! wymyśl cos genailnego a dostaniesz skarpetki, dziękuję bardzo! a wy zarobicie grube miliony na wykorzystywaniu murzynów.. mam pomysł!

każdy kto napisze posta niech dostanie 10 złotych:D
  • Gremlinek

>The Special One napisał
    >Porządna aplikacja na androida.

Jasne. Każdego stać aby kupić sobie wypasiony telefon z androidem za równowartość jednej lub kilku wypłat.
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)