-
Wprowadziliśmy opcję, dzięki której jednym kliknięciem usuniecie skasowane profile ze swojej listy znajomych.
Wystarczy wejść w zakładkę "Znajomi" ( http://grono.net/chat/#users/groups... ) i kliknąć: "Usuń z listy znajomych wszystkie skasowane konta" na panelu po lewej stronie. Obok tej opcji, w nawiasie, możecie zobaczyć ile skasowanych kont znajduje się na Waszej liście znajomych.
Uwaga! Opcja nie jest widoczna, jeżeli nie macie żadnych skasowanych kont na liście znajomych.
Co o tym sądzicie? -
Dobra opcja ale po naciśnięciu na liczbę w nawiasie mogłyby pokazywać się profile skasowane żeby móc zobaczyć czyje one były, bo do tej pory przy skasowanym koncie nick zostawał.
Skasowałam 3 konta ale nie wiem do kogo one należały. -
Equinoxe
-
Elżbieta
Może jest to dobre rozwiązanie, jak ktoś sobie radzi nieźle z internetem. Ja padła ofiarą własnej niewiedzy. Chciałam skasować znajomość, nieświadomie zawartą, a z osobą o podejrzanych zamiarach.
Coś kliknełam, coś zaznaczyłam, pozbyłam się wszak intruza, ale o moim koncie znajomi otrzymują informację, że konto zostało skasowane...Nie widać też mojej fotki wgranej dziś. Pozdrawiam. -
-
Lily.
-
PioTTr
Bardzo przydatna funkcja biorąc pod uwagę masowy exodus użytkowników z Grona...
U mnie było aż 36 martwych dusz, czyli jakieś 17%
A da się ten sam ficzer zastosować do gron tematycznych? Żeby jednym klikiem moderator mógł wywalić wszystkie martwe dusze? -
Kalwin®
w sumie jest to dobre ale pytanie czy liczba znajomych zostaje ta sama czy o tą 1 jest mniej????? -
Anonim
-
Anonim
-
>PioTTr napisał
>Bardzo przydatna funkcja biorąc pod uwagę masowy exodus
>użytkowników z Grona...
>U mnie było aż 36 martwych dusz, czyli jakieś 17%
>
>A da się ten sam ficzer zastosować do gron tematycznych?
>Żeby jednym klikiem moderator mógł wywalić wszystkie
>martwe dusze?
Tak, bardzo fajny pomysł :) -
>Kalwin® napisał
>w sumie jest to dobre ale pytanie czy liczba znajomych
>zostaje ta sama czy o tą 1 jest mniej?????
skasowane konta zostają odjęte od liczby znajomych. -
Jazzzda mi tutaj!
-
Aurelia(Romantyczna Strzała).
-
Karmel.
rzeczywiście - opcja super! jednak gdyby była możliwość zobaczenia, czyje to było konto - byłoby lepiej -
PioTTr
>bla. napisała:
>>
>>A da się ten sam ficzer zastosować do gron tematycznych?
>>Żeby jednym klikiem moderator mógł wywalić wszystkie
>>martwe dusze?
>
>Tak, bardzo fajny pomysł :)
Znaczy, zostanie zakodowane i wdrożone? Już znów zaczynam Was kochać. :-*
-
Anonim
-
-
Cassandra_Ruth
>Jazzzda mi tutaj! napisał
>myślę, iż grono i tak już upadło :)
Nieprawda ! -
Anonim
Ja zauważyłem, że sporo osób poszło sobie na twarzoksiążkę. Ja nie mam zamiaru. Najwyżej zostanę tym, który gasi światło... -
Cassandra_Ruth
>Truteń napisał
>Ja zauważyłem, że sporo osób poszło sobie na
>twarzoksiążkę. Ja nie mam zamiaru. Najwyżej zostanę
>tym, który gasi światło...
A co to znaczy, że poszli 'na twarzoksiążkę'? :)