Grono.net - Twój Serwis! [532094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bla.

Przygotowaliśmy dla Was test osobowości, dzięki któremu możecie dowiedzieć się o sobie czegoś nowego! :)

Wystarczy wejść tu: http://grono.net/psychotest/ i do każdego pytania wybrać obrazek najbliższy Waszej odpowiedzi.

Podoba Wam się? Zgadzacie się z wynikiem?

A już niedługo kolejna odsłona testu - tym razem będzie o miłości :)
  • Lily.

Przypomina mi to trochę quizy;p

Ale jest ok, kiedyś wszyscy się w to bawili na gronie. Jeszcze dorzućcie możliwość publikowania swojego wyniku;)
  • 需要完美的愛

a czy wyniki będą jakoś publikowane, porównywane itd?
  • TS Turos

Dlaczego w teście osobowości, gdy mamy wybrać napój nie ma CZARNEJ KAWY !? Musiałem skłamać w tym miejscu o sobie. A sporo osób pije czarną kawę.
    Właśnie, brak też porównania chociażby ze znajomymi, albo żeby chociaż podejrzeć wyniki znajomych.
  • Anonim

Zrobiłam ten test.
    I nic się nie zgadza, ale fajny jest :)
  • крудж

Świetny jest ten test! Zaznaczałem czasami obrazek, mimo braku pewności, że akurat ten jeden mam klikąć, a wynik jest zatrważająco celny!

Brawo dla autora/ów
  • Uczeń przerósł Mistrza;)

wynik usatysfakcjonował mnie w 100 %;)
  • ◊Бонцки◊

fajna ta dziewczyna z pierwszego pytania. :3

fifti-fifti ten test, ale to pewnie dla tego, że mój charakter i zachowanie to straszne sprzeczności.; x
  • Anonim

zgadza się w szystko:P
  • Uczeń przerósł Mistrza;)

ale czarna kawa faktycznie być powinna:)
  • Krzysiek Łi

Pierwszy test w którym wszystko mi się zgadza; )
  • Avalanche

Gdybyście losowo pozaznaczali wszystko, to też by się zgadzało. To jest tak ogólne, że jest prawidłowe dla każdego człowieka żyjącego w naszym społeczeństwie.

Dowód i wyjaśnienie: http://www.youtube.com/watch?v=rD_n...
  • Policov

Co pytanie te same obrazki, a do tego pojawiające się różowe okno - co ono ma w ogóle reprezentować ?
    Test generalnie do bani, bo brak w nim sensu. Pytanie: Jaki masz nastrój ? Odpowiedź : uśmiech/słoneczko/uśmiechnięte słoneczko/ słoneczko i trawka/ uśmiechnięte słoneczko i trawka... itd. A ja jestem w nastroju UJE**NIA komuś łba, i gdzie jest obrazek na to ? Tylko nie mówicie mi że wstawicie zdjęcie Freddiego Krugera - bo to żadna złość tylko śmieszny koleś z horroru.

A co do wyników... cóż ... strzelając na oślep zawsze się w coś trafi.
  • satan

Nic się nie zgadza!!! Wyszło że jestem złem absolutnym !
  • Szuler

Czarna kawa? Prosze bardzo xD http://www.youtube.com/watch?v=16yw...
  • Darth Hunterix

Jak zgodnie orzekła komisja orzekająca, mój wynik testu był tak daleki od rzeczywistości, jak z gabinetu premiera do domu przeciętnego człowieka. Czyli o lata świetlne.
    Ale obrazki niektóre ładne.
  • Lily.

Skoro po pierwszym teście pojawiało się, ilu gronowiczów "jest do Ciebie podobnych" to może warto by wprowadzić to przy kolejnych testach?
  • David

>Lily. napisała:
    >Skoro po pierwszym teście pojawiało się, ilu gronowiczów
    >"jest do Ciebie podobnych" to może warto by wprowadzić to
    >przy kolejnych testach?

słuszna uwaga. Dzięki!
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)