-
Stworzyliśmy nową stronę główną przed logowaniem. Opisaliśmy w niej dlaczego warto mieć konto na Gronie i co ciekawego można znaleźć w serwisie.
A Was namawiamy do zapraszania swoich znajomych do Grona - wystarczy wejść tu: http://grono.net/users/invite/ i wysłać zaproszenie. W zamian możecie otrzymać nawet 200 gronek!
Do dzieła! -
ReD_DrAgOn™
No proszę, świetna robota, na prawdę podoba mi się teraz wygląd str. głównej przed logowaniem:)
Na mnie osobiście zrobiła wrażenia, myślę, że zrobi pozytywne odczucia dla tych którzy będą chcieli się zarejestrować. -
Arcadio
-
-
-
Tja... najlepsze jest to:
"Lub wybierz swoją pocztę, z której zassiemy adresy Twoich znajomych.
W następnym kroku wybierzesz tych, do których chcesz wysłać zaproszenie.
Pamiętaj, że Twoje dane są całkowicie bezpieczne!
"
ha ha ha <lol>; P
P.S. Jakos fejsem jedzie..? -
Grzesiek M
przywróćcie jeszcze możliwość korzystania z grona JEDYNIE poprzez zaproszenie - będzie jak dawniej :) -
крудж
-
PioTTr
>Grzesiek Michalak napisał
>przywróćcie jeszcze możliwość korzystania z grona
>JEDYNIE poprzez zaproszenie - będzie jak dawniej :)
Popieram. Grono zaczęło się staczać mniejwięccej właśnie odkąd zlikwidowano zaproszenia. -
Anonim
-
-
>PioTTr napisał
>>Grzesiek Michalak napisał
>>przywróćcie jeszcze możliwość korzystania z grona
>>JEDYNIE poprzez zaproszenie - będzie jak dawniej :)
>
>Popieram. Grono zaczęło się staczać mniejwięccej
>właśnie odkąd zlikwidowano zaproszenia.
no pewnie, grono było wtedy elitarne, było zamkniętą społecznością i to najbardziej odróżniało ją on innych serwisów.
teraz każdy może założyć konto, rozsyłać spam treści: sexi fotki pod adresem:
o, zaproszenia byłyby dobrym pomysłem na zlikwidowanie spamu! nie pamiętam takich ogłoszeń, kiedy były zaproszenia! :> -
Generał Ferreira
-
Patrycja Selau
-
Kaśka
>Generał Ferreira napisał
>^^ por raz kolejny popieram rejestracje poprzez zaproszenie
>
Również popieram. Być może grono miałoby mniej użytkowników, ale za to prawdziwych! i nie byłoby tylu "opuszczonych" gron... -
Anonim