Grono.net - Twój Serwis! [532094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witajcie,
    od dzisiaj udostępniamy Wam Glog - Grono Blog.

Glog znajdziesz wchodząc w zakładkę "Profil".

Czym jest Glog?
    Glog jest blogiem nowej generacji. To Ty decydujesz o tym, co do niego trafi.

Jak to działa?
    Wystarczy zaznaczyć pole "Dodaj do Gloga", aby Twoje wpisy, wątki, fotki, filmy itp. pojawiły się w nim i były widoczne dla Gronowiczów. Twoje wpisy mogą komentować inni Gronowicze.

Prosimy o wpisy dotyczące Gloga.

Pozdrawiam,
    Mikołaj
    Ekipa Grono.net
  • ∂nja.

Do dupy.
  • ღPaulie®

beznadzieja..;/ za drastyczna zmiana.. zrobcie iod nowa gelrie a nie te slajdy.. pomieszanie z poplataniem jest na profilach; /; /
  • m

no masakra. nic nie mozna ogarnąć w tym wyglądzie. wezcie to cofnijcie:/
  • .ori as fuck!

Wyglad imo spoko, trzeba sie przyzwyczaic :P Tylko brak mi wlasnie podzialu na galerie, bo teraz rowniez mozna wejsc na nie ( tak na wypadek gdyby ktos twierdzil, ze sie nie da ) ale trzeba tak dosyc pokretnie to zrobic. Wiec?
  • Gosia! ha!

W ogóle nie można ogarnąc tego nowego wynalazku.; / To nie jest fajne...
  • Paulina

Nie podoba sie.;/
  • alith

>.øri as fuck! napisał
    >Wyglad imo spoko, trzeba sie przyzwyczaic :P Tylko brak mi
    >wlasnie podzialu na galerie, bo teraz rowniez mozna wejsc na
    >nie ( tak na wypadek gdyby ktos twierdzil, ze sie nie da )
    >ale trzeba tak dosyc pokretnie to zrobic. Wiec?

zgadzam sie w 100% Moglibyście przywrócić galerie, bo tak jest jeden wielki chaos ze zdjeciami, a do reszty trzeba sie przyzwyczaic ^^
    Tyle ludzi chciało, żeby blog był...
  • Tommy™

W profilu macie linka przekierowującego do swoich galerii: "Moje fotki".
  • чёрнуй хасан™

ja chcę żeby były znowu galerie, a nie wszystko zbite do kupy. mapka mi się na dodatek zmniejszyła, na górze jakiś niepotrzebny pokaz slajdów, mimo, że obok wszystkie fotki do przeglądania, grona tematyczne zjechały mi w dół.

no i na kiego jakiś glog??

czy ktoś to cofnie? i czy następnym razem spyta gronowiczów o zdanie???
  • mario

po co zmieniać coś co było dobre?!

żal...
  • ...

ale beznadzieja!!!!!!!!! ja chce to poprzednie :[ bałagan niesamowity;/
  • Michał

Nie róbcie z grona multikombosa ....... zazwyczaj jak coś jest do wszystkiego to w rezltacie jest do niczego. W tym wypadku jest podobnie.
    Myślę że jak ktoś chce sobie poblogować to idze zakłada konto na specjalnym serwisie, a grono zaczyna tracić "na wartości" i znów posypią się teksty typu "oddajcie stare grono".
    Ktoś się napracował, ale to raczej nie wypali.
    Pozdrawiam
  • .ori as fuck!

Tommy, rzeczywiscie, jest taki button co kieruje do galerii :)
    Coz. Z gloga nie bede korzystal, a reszta w miare ujdzie; )
  • Paulina

Wszystko jest zwalone na jedna strone, brak porzadku itd.:/
  • Anonim

>{*C∂rre.*} napisała:
    >Do dupy.

dokładnie!
  • Anonim

co wy zrobiliście! masakrastycznie:/
  • Tommy™

1. Możnaby zrobić tak, by po wpisaniu posta do Gloga można było kliknąć na odnosnik do niego i przejść przynajmniej do strony, na której ten wpis się znajduje.

2. Dajcie możliwość usuwania z Gloga postów, filmików, blimpów i w ogóle wszystkiego, co tam się tylko może znaleźć. Można przecież po pewnym czasie nie chcieć w TGlogu tego, co się wprowadziło.

3. Przydałaby się opcja usuwania Gloga w Ustawieniach - klikamy na taką opcję i nigdy nie wyświetla nam się pole "Dodaj do Gloga".

Dziękuję
  • Anonim

Nie no ja uważam, że są inne strony do blogowania a nie grono :D grono jest żeby znajomych zapraszać a nie rozpisywać się na blogu :D:D:D
    Ale jeśli ma być to niech będzie bo ja tam nie jestem ani za ani przeciw :)

luv ya.
    ciao :*
  • Kastis

niki, z calym szacukniem, ale chyba Was poje.alo w robocie z braku innych zajec. robicie z grono.net jakis szmatlawiec, super expres dla dzieci neostrady - pamietam, jak jeszcze niedawno tworcy serwisu zarzekali sie, ze na gronie nie bedzie niczego takiego jak Blog(!) i to pozwalalo zachowac do tego przedsiewziecia sympatyczne podejscie. powiedz mi (nam): po kiego grzyba taka funkcja????
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)