-
★sweet dreadi★
Witajcie,
od dzisiaj udostępniamy Glog wszystkim Gronowiczom.
Początkowo Glog dostępny był jedynie dla Gronowiczów Gronowładnych, teraz oddajemy go do użytku Wam wszystkim.
Po zapoznaniu się z Waszymi sugestiami ( http://grono.net/forum/ topic/5809554/0/) wprowadziliśmy poprawki - czekamy tu na Wasze dalsze sugestie.
Prosimy o wpisy dotyczące Gloga. -
pom
porazka.
powinna byc funkcja normalnego podgladu.
ale i tak nic sie pewnie nie zmieni.
jedynie funkcjonalnosc grona spada, bo nia nie jest to ile jest dodatkow, ale to, jak sprawnie i latwo to wszystko dziala. -
RZUCIŁA MNIE DLA KAMILA BEDNARKA
-
Anonim
-
-
pom
-
Anna Van Der Klusken
Jedna wielka pomyłka.
Zaatakowały mnie okropne zielenie - wszędzie zielony, wszystko zielone. Przeglądanie galerii bardzo niepraktyczne i czasochłonne.
Ale jak zwykle - przyzwyczaimy się. -
Anonim
Do bani ! Było lepiej poprzednio. Glog mógłby być ale tylko dla tych co sobie tego życzą. -
VVujcio VVariatuńcio
TYLE SIE NAPRACOWALEM NAD ZSYNCHRONIZOWANIEM ZDJEC W GALERII TAK BY TWORZYLY JEDNOLITA, ODRAZAJACA CALOSC - WSZYSTKO NA MARNE!
prosze o przynajmniej chwilowe przywrocenie dotychczasowego layoutu, zebym mogl zrobic pamiatkowego printscreena...
-
Anna Van Der Klusken
Aha, wygląd profilu był moim zdaniem o wiele estetyczniejszy z wyśrodkowanymi elementami. -
..::T::..
-
Anonim
chaos. zupełny bałagan. nie interesuje mnie żaden glog(?) nie chce tego bajzlu. nie daliście żadnego wyboru użytkownikom grona. nie wystarczy wam, że trzeba łapać latające po ekranie reklamy? komu ma się podobać nowa wersja grona? twórcom czy użytkownikom???
chcecie komentarzy, a w ogóle nie bierzecie ich pod uwagę. to jest typowy beton. niedobrze się robi. takie jest moje zdanie. -
★-mar-☆
fajne, podoba mi sie :)
aha i pytanie, czy jesli ktos z moich znajomych napisze blog, to czy informacja o tym pojawi sie na mojej stronie? (tak jak pojawia sie info o zaladowaniu nowych zdjec). jesli nie to zrobcie zeby tak bylo. -
VVujcio VVariatuńcio
zeby unaocznic problem zalaczam screena ktorego udalo mi sie odszukac na dysku
ilez ja pracy wlozylem, ilez zmudnych obliczen w windowsowym kalkulatorze, by osiagnac tak piorunujacy efekt!
miniatury zdjec i filmow(!) ukladaly sie w spojna calosc, w psychopatyczne spojrzenie vvujcia vvariatuńcia
teraz wszystko stracone...
skoro juz trzeba bylo cos zepsuc, niech przynajmniej istnieje mozliwosc wyboru miedzy poprzednim a nowym ukladem profilu -
★sweet dreadi★
>★ 魔 ☆ napisał
>fajne, podoba mi sie :)
>
>aha i pytanie, czy jesli ktos z moich znajomych napisze
>blog, to czy informacja o tym pojawi sie na mojej stronie?
>(tak jak pojawia sie info o zaladowaniu nowych zdjec). jesli
>nie to zrobcie zeby tak bylo.
Na razie taka informacja się nie pojawi, ale pracujemy nad wprowadzeniem takiej funkcji - będzie ona działała podobnie do Blimpów znajomych.
Pozdrawiam,
Agata -
Anonim
>VVujcio VVariatuńcio napisał
>zeby unaocznic problem zalaczam screena ktorego udalo mi sie
>odszukac na dysku
>ilez ja pracy wlozylem,
Teraz możesz zrobić dokładnie to samo, bez konieczności wsadzania okładek filmów do określonych galerii.
Wystarczy tylko ustawić okładki galerii w profilu i już - będziesz miał dokładnie ten sam (a może i lepszy?) efekt.
Za utrudnienia przepraszamy. -
ach!
no to może jeszcze wprowadzicie funkcję *wyłączania* gloga... to jest beznadziejna opcja... chcę mój stary profil :( bez tego... CZEGOŚ! -
Anonim
>Queen Of Magic napisała:
>no to może jeszcze wprowadzicie funkcję *wyłączania*
>gloga... to jest beznadziejna opcja... chcę mój stary
>profil :( bez tego... CZEGOŚ!
Możesz wyłączyć widoczność Gloga, ale korzystanie z niego nie jest konieczne i do niczego nie obliguje. -
ach!
o jak miło :) tylko przydałaby się jeszcze łopatologiczna instrukcja obsługi... -
VVujcio VVariatuńcio
>zeby unaocznic problem zalaczam screena ktorego udalo mi sie
>odszukac na dysku
niech to, przelozylem do innej galerii i obrazek pod postem zniknal, wklejam zatem raz jeszcze: -
Anonim
>>VVujcio VVariatuńcio napisał
>>zeby unaocznic problem zalaczam screena ktorego udalo mi
>sie
>>odszukac na dysku
>
>niech to, przelozylem do innej galerii i obrazek pod postem
>zniknal, wklejam zatem raz jeszcze:
świetnie, teraz przeczytaj moją odpowiedź na Twoj wcześniejszy post.