Grono.net - Twój Serwis! [532094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

od pewnego czasu miałem komunikat że konczy mi sie gronowładny i żebym go przedłużył, chociaz ostatni raz korzystałem z tej niesamowitej i wielce interesującej funkji rok temu. no nic - mysle sobie - pewnie znowu im sie coś posypało, po staremu.

ale dziś wchodze i widze napis:

"W zeszłym tygodniu skończył Ci się Gronowładny. Jak możesz bez tego żyć? Koniecznie przedłuż abonament."

Możecie mi wyjaśnic po co kłamiecie? Nie chce gronowładnego i żyje mi sie bez niego świetnie. Prosiłbym was o zabranie tego napisu, kto chce GW to go kupi rownie chetnie bez waszej propagandy.
  • Anonim

Witaj,
    Sprawdzimy tę sytuację, na pewno nie jest to naszym zamierzonym działaniem.
    Wyczyść proszę pliki cookies.

Jesteś jedną z 12 tysięcy osób, które wzięły udział w świątecznej ankiecie i w prezencie od nas otrzymało GW za darmo.
    Została wysłana do Ciebie informacja na PW.

Obecnie abonament Ci wygasł, więc system wyświetla komunikat.

m.
    Grono.net
  • Anonim

Dobrze wiedzieć :D:D:D:D
    na przyszłość może jakos dawajcie znac na PW że coś takie mam? :)
  • Anonim

>exactly what you've expected. napisał
    >Dobrze wiedzieć :D:D:D:D
    >na przyszłość może jakos dawajcie znac na PW że coś
    >takie mam? :)

Otrzymałeś od nas PW z informacją.
  • Anonim

nie, nie dostałem :)
  • Anonim

Jestem grono władnym. Na gronie klasy nie ma żadnego moderatora. Ja zrobić, żebym ja nim była? Na pasku nie mam żadnej funkcji: chcę moderować grono: dkfjdf. Pomóżcie!
  • Anonim

>nie, nie dostałem :)

Sprawdzałeś skrzynkę wiadomości od Gronka?
    Mailing poszedł do WSZYSTKICH.
  • Anonim

>Domka;3 napisała:
    >Jestem grono władnym. Na gronie klasy nie ma żadnego
    >moderatora. Ja zrobić, żebym ja nim była? Na pasku nie
    >mam żadnej funkcji: chcę moderować grono: dkfjdf.
    >Pomóżcie!

Podaj proszę link do tego grona tematycznego.
  • Anonim

• ★ Doti ★

grono zrobiło się szkolnym a nie ogólnym...
  • morus todrzykus

mam to samo, spam na maila ze mi sie konczy i teraz ten duzy napis
    tak odpowiedzialem w ankiecie ze nic nie dostalem
    nie nie mialem gronowaldnego, nie dostalem informacji ze go mam, a probowalem rownez 'moderowac' grono i wyskakiwalo mi ze musze byc gronowaldnym
  • Anonim

nic nie dostałem, chyba znowu coś Wam nawala...
  • Anonim

od dłużeszego czasu nie wykupowałam gronowładnego,teraz kiedy wysłałam sms i wpisałam kod nie stałam się gronowładnym<wyświetliło się tylko ze limit został przedłużony do 10.06.2007> już dwa razy mi się tak zadrzyło,dlaczego tak jest?jak moge znów stać się gronowładnym?
  • Anonim

od dłuższego czasu nie wykupowałam gronowładnego,teraz kieyd wysłałam smsa i wpisałam otrzymany kod wyświetlił się napsi że limit został przedłużony do 10.06.2007 i wogóle limit sie nie zwiększył.Juz 2 raz coś takiego mi się przytrafiło.Dlaczego tak jest?O co w tym chodzi?Jak mogę znów stać się gronowładnym?
  • Bażant:)

a ilesie placi z agrono wladnego,co to jest??,con mi to daje???,i gdzie sie to zamawiea i z aile??
  • Bażant:)

ale gdzie sie to zamawiea?? na tej stronce ??? eee to calkiem fajne ile to??
  • Anonim

Na poczatek dajcie edycje postów a nie wrzucajcie bezsensowne bajery
  • Pan Rostek

Miałem dokładnie taką samą sytuację jak założyciel tematu:w pewnym mo mencie wyświetlał się komunikat że kończy mi się gronowładny i dopiero wtedy odkryłem, że taką ocję mam, mimo iż nigdy w życiu z tej opcji nie korzystałem.

I tak samo, nie dostałem żadnego info na PW. Więc jednak system nie jest tak cudny jakby się Nikiemu zdawało :P
  • ★sweet dreadi★

>Na poczatek dajcie edycje postów a nie wrzucajcie
    >bezsensowne bajery

Nie do końca rozumiem, co masz na myśli pisząc o bezsensownych bajerach, ale edycja postów jest dostępna już od jakiegoś czasu - jeśli jesteś Gronowładnym możesz edytować swoją wypowiedź do 15 minut od momentu jej napisania lub do momentu pojawienia się następnego posta.

Pozdrawiam,
    A.
  • madzia

No narazie opcja edytuj nie jest dostępna nawet dla GW...
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)