-
>STAMiNA™ napisał
>Ja mam takie k#%a pytanie. Miałem transferu coś koło
>4GB. Dziś kończy mi się Gronowładny i nie wiem
>czy mnie wzrok myli:
>
>Pozostało Ci 0.00 MB limitu transferu !!!
>
>Wyjaśni mi to ktoś k#$3a jak 4latkowi? Przecież
>wcześniej wykupiłem ten transfer...
Transfer przepada, jak się kończy gronowładny. Ale po doładowaniu GW odzyskasz te 4GB transferu:) -
Co za syf. Inni nazwaliby to zwyczajną kpiną. Pewnie niedoczytałem umowy. Bo jakbym wiedział, że coś takiego się zdarzy nigdy bym nie wykupił Gronowładnego.
-
-
-
-
osama
>GhostWoman napisała:
>Przecież tak było zawsze:O
to ja tez tradycyjnie - Prosze Pani, otworzy Pani :) ? ? -
>osama napisał
>>GhostWoman napisała:
>>Przecież tak było zawsze:O
>
>to ja tez tradycyjnie - Prosze Pani, otworzy Pani :) ? ?
Nie rozumiem o co pytasz, ale jeśli chodzi o gw, to pytaj administratorów (z zielonym gronkiem), bo MSi (żółte gronko) nie mają wystarczających uprawnień do przyznawania gw, transferów itp. -
osama
-
Meg AndroID
Ponieważ nie minął jeszcze czas co do odpowiedzi supportu a propo's mojej skargi o niedopełnienie umowy ze str Grono net i raczej się jej nie spodziewam, pozostaje czas na ważne ogłoszenie.
Wszystkie osoby, które zapłaciły za usługę gronowładnego a z funkcji tych korzystać nie mogą i czują się oszukane brakiem nie tylko wykupionej usługi, ale i rażącą bezczynnością obsługi technicznej Grono net , proszę o zgłaszanie się na niżej podany email. Proszę o dokładne opisanie sprawy, nr referencyjny, jeśli zgłaszaliście spr do supportu i wasz nr id.
Ponieważ brak zainteresowania problemami klienta jest porażający, chcę zgłosić sprawę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów jako sprawę zbiorową.
Mój email; magdella@tlen.pl -
Chciałem tylko napisać, że ja nigdy jeszcze nie miałem problemów z płatnościami za Gronowładnego. Od dawien dawna wykupuje abonament Gronowładnego (12 miesięcy) przez przelew internetowy i mam go błyskawicznie po dokonaniu przelewu...
-
Nie wygłupiajcie sie... Napisałam już do supportu, do administratora,jednego ,drugiego i nadal nic.. Co wy w ogóle wyprawiacie? nie dziwcie sie potem że ludzie kasuja konta i wybierają inny portal. myślałam że zalezy wam na tym,aby stanac na nogi.Kiedy pojawiły się gronosze i mozliwość wymiany ich na gronowładnego,pomyślałam ze to bedzie fajna opcja i szansa aby gronowicze aktywniej spędzali czas na tym portalu,a teraz takie zaskoczenie?Jak mozna tak traktowac ludzi,którzy starali się aby tego gronowładnego dostać,stali się bardziej aktywni itd? Jeszcze raz proszę abyście naprawili ten problem,moja cierpliwość już sie konczy!!!
-
>babygirl♥ napisała:
>Nie wygłupiajcie sie... Napisałam już do supportu, do
>administratora,jednego ,drugiego i nadal nic.. Co wy w
>ogóle wyprawiacie? nie dziwcie sie potem że ludzie kasuja
>konta i wybierają inny portal. myślałam że zalezy wam na
>tym,aby stanac na nogi.Kiedy pojawiły się gronosze i
>mozliwość wymiany ich na gronowładnego,pomyślałam ze to
>bedzie fajna opcja i szansa aby gronowicze aktywniej
>spędzali czas na tym portalu,a teraz takie zaskoczenie?Jak
>mozna tak traktowac ludzi,którzy starali się aby tego
>gronowładnego dostać,stali się bardziej aktywni itd?
>Jeszcze raz proszę abyście naprawili ten problem,moja
>cierpliwość już sie konczy!!!
Napisz do Wolfa: http://grono.net/chat/#users/120162... na ile naładowałaś gronowładnego, to Ci na tyle doładuje. -
własnie pisałam do niego,ale on z kolei odesłał mnie do supportu i żebym tam sie zgłosiła z problemem...Wiec o co chodzi? naładowałam na 6 miesięcy,ale nadal nic się nie zmieniło.
-
-
jedynie transfer zdjęć się zwiekszył ale nadal nie moge zmieniac ustawien w zakładce "Gronowładny" :(
-
Aggy [0+]
Super, na pół miesiąca zabraliście mi gronowładnego a teraz każecie kupic nowego? :| -
>Aggy [0+] napisała:
>Super, na pół miesiąca zabraliście mi gronowładnego a
>teraz każecie kupic nowego? :|
Napisz do Kuby ( http://grono.net/chat/#users/154425... ) On Ci doładuje:)