Grono.net - Twój Serwis! [532094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wolf

Skasowany.
  • Porzeczka

Nie wydaje mi się poprawne wrzucać tak "odważne" gify do wglądu każdego. Trochę nie ten portal.
    Ale jak uważacie. :)
  • Wolf

>Porzeczka hat geschrieben:
    >Nie wydaje mi się poprawne wrzucać tak "odważne" gify do
    >wglądu każdego. Trochę nie ten portal.
    >Ale jak uważacie. :)

Subiektywne zdanie nie może decydować o usunięciu określonego zdjęcia czy posta. Musi być ku temu jednoznaczna podstawa.
  • κar

Szerzyć zło na serwis?
    Tak się wyraża moderator ?? No pięknie... :)

• Wolf

Wzajemne żarty w komentarzach pod zdjęciami są dopuszczalne dla każdego, bez względu na to, czy jest moderatorem, czy też nie. Dopóki nikt nikogo nie obraża - wszystko jest OK. Prywatne sympatie czy antypatie również nie są brane pod uwagę przy rozpatrywaniu zgodności z Regulaminem Serwisu.
  • Aisab-LT

Ja was czytam i czytam i już się pogubiłam o jakim wy regulaminie i czyim tu piszecie.:)
    Moim skromnym zdaniem regulaminy po to są żeby ich nie łamać jest tylko jedno ale:) musi być dobrze napisany.

Kto sprawdza łamię czy nie łamię regulamin, nie wiem. Wiem natomiast, że są takie strony gdzie napisane w regulaminie jest o nieumieszczaniu konkretnego rodzaju zdjęć i wpisów. Jak ktoś chce na przykład wstawiać zdjęcie z biustem na wierzchu(a tam akurat nie życzą sobie tego w regul.) ono nie jest akceptowane. Fakt że takie wstawienie zdjęcia trochę trwa a do tego chyba jest tez moderator(może napisany program specjalnie do tego, a może człowiek lub kilku ludzi do tego zatrudnionych). To samo dotyczy wpisów gdzie ktoś zamiast przecinka używa k.... nieustannie:)

Tam nie ma takich rozważeń czy łamię czy nie ich regulamin bo są konkretnie ustalone zasady:)
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)