-
-
Porzeczka
Nie wydaje mi się poprawne wrzucać tak "odważne" gify do wglądu każdego. Trochę nie ten portal.
Ale jak uważacie. :) -
>Porzeczka hat geschrieben:
>Nie wydaje mi się poprawne wrzucać tak "odważne" gify do
>wglądu każdego. Trochę nie ten portal.
>Ale jak uważacie. :)
Subiektywne zdanie nie może decydować o usunięciu określonego zdjęcia czy posta. Musi być ku temu jednoznaczna podstawa. -
κar
-
-
Wzajemne żarty w komentarzach pod zdjęciami są dopuszczalne dla każdego, bez względu na to, czy jest moderatorem, czy też nie. Dopóki nikt nikogo nie obraża - wszystko jest OK. Prywatne sympatie czy antypatie również nie są brane pod uwagę przy rozpatrywaniu zgodności z Regulaminem Serwisu.
-
Aisab-LT
Ja was czytam i czytam i już się pogubiłam o jakim wy regulaminie i czyim tu piszecie.:)
Moim skromnym zdaniem regulaminy po to są żeby ich nie łamać jest tylko jedno ale:) musi być dobrze napisany.
Kto sprawdza łamię czy nie łamię regulamin, nie wiem. Wiem natomiast, że są takie strony gdzie napisane w regulaminie jest o nieumieszczaniu konkretnego rodzaju zdjęć i wpisów. Jak ktoś chce na przykład wstawiać zdjęcie z biustem na wierzchu(a tam akurat nie życzą sobie tego w regul.) ono nie jest akceptowane. Fakt że takie wstawienie zdjęcia trochę trwa a do tego chyba jest tez moderator(może napisany program specjalnie do tego, a może człowiek lub kilku ludzi do tego zatrudnionych). To samo dotyczy wpisów gdzie ktoś zamiast przecinka używa k.... nieustannie:)
Tam nie ma takich rozważeń czy łamię czy nie ich regulamin bo są konkretnie ustalone zasady:)