Grono.net - Twój Serwis! [532094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • moni

Witam
    Piszę w imieniu mojego znajomego który również ma tutaj konto ( http://grono.net/users/480630/ )
    Otóż dostał bana na 3 dni za obrażanie użytkowników. Ban miał trwać 3 dni (od 2.01.08 do 5.01.08)
    Ale bana ma do teraz i nie może wejść na grono. Pisał do administratorów grona z zapytaniem czemu go nie odbanowano. Dostał tylko 1 odpowiedź od pana Przemysława Dzienuć ( http://grono.net/pub/u/290043/) że po odświeżeniu serwerów wszystko powinno powrócić do normy. Znajomy naprawdę bardzo żałuje tego co zrobił i obiecuje więcej się tak nie zachowywać.
    I tutaj pytanie mam kiedy on będzie odbanowany ?
  • moni

napisal ze wyczyscil pamiec i cookies i ciagle to samo..
  • ★sweet dreadi★

W tej chwili Twój kolega powinien bez problemu móc się zalogować.

Pozdrawiam,
    Agata
  • KlAuDiA:)

Ja równiez chcialam poprosic o odbanowanie moje konto
    http://grono.net/users/1350605/
    bede z gory wdzieczna:)
    zostalam zbanowana od 08.01-13.01 a nadal nie moge wejsc, wiec cos jest chyba nie tak.
    pozdrawiam
  • ★ Doti ★

Obawiam się, że teraz możesz już być zbanowana na zawsze... bo utworzyłaś sobie drugie konto :)
  • madzia

Doti nie wprowadzaj ludzi w błąd. Owszem posiadanie drugiego konta jest niezgodne z Regulaminem,ale nie grozi raczej dożywotni ban.
  • ★ Doti ★

>madzia;) napisała:
    >Doti nie wprowadzaj ludzi w błąd. Owszem posiadanie
    >drugiego konta jest niezgodne z Regulaminem,ale nie grozi
    >raczej dożywotni ban.

eh znowu coś nie tak... napisałam, że może co nie znaczy że będzie... i napisałam jaki może być tego powód.... gdzie tu jest wprowadzanie w błąd ??
  • Colly

takie domysly sa nie na miejscu jak jie wiesz czego na pewnio to podkreslaj to WYRAZNIE
  • Colly

...albo wcale nie pisz.

ps. to byl moj ostatni kometaz do dzialalnosci uzytkowniczki Doti. dziekuje
  • Colly

ps. i przepraszam za bledy, ale mnie ponioslo, ze nawet nie sprawdzilam poprawnosci.
  • Anonim

>madzia;) napisała:
    >Doti nie wprowadzaj ludzi w błąd. Owszem posiadanie
    >drugiego konta jest niezgodne z Regulaminem,ale nie grozi
    >raczej dożywotni ban.

Nieprawda. Wskaz mi punkt regulaminu, w ktorym jest to powiedziane.
  • ★ Doti ★

★sweet dreadi★ napisała tak do użytkownika który prosił o odbanowanie... na tą okazję ten ktoś założył nowe konto...
  • Anonim

Doti, nie prosilem cie o przypomnienie, co zrobila sweet dreadi, z toba w ogole nie mam ochoty rozmawiac na jakikolwiek temat, poza tym sam umiem przeczytac, co kto napisal w watku. Odnioslem sie do posta Madzi.

Po banie uzytkownik nie ma prawa zakladac nowych kont, bo regulamin mowi o zbanowaniu wlasnie UZYTKOWNIKA, ze wszystkim, co ma na gronie, wszystkimi profilami, itd - taki delikwent nie mka wstepu do serwisu. Ale regulamin NIGDZIE nie zakazuje legalnemu, niezbanowanemu uzytkownikowi posiadania nawet i 10 kont, pod warunkiem podania prawdziwych danych rejestracyjnych.
  • ★ Doti ★

A Ty umiesz czytać... dziewczyna miała bana na 5 dni... a nowe konto założyła podczas owego bana!...

I po co robisz offtop?? chyba chory byłbyś jakbyś nie skomentował czegoś...
  • madzia

Avenger,ale jest mowa o posiadaniu więcej niż 1 konta,a to jest niezgodne. To konto zablokowane oficjalnie jest normalnym kontem tyle, że ograniczonym czasie braku dostępu. Osoba zablokowana może się skontaktować z supportem bez potrzeby logowania się ze strony głównej. Kontakt jest na samym dole po prawej. Nie widzę tu niezgodności.
  • Tomasz

w sobotę rano chciałem się zalogować na swoje grono i wyświetliło sie jesteś zbanowany moje Grono ID: 1378405 moje grono >>> http://grono.net/users/1378405/ admin napisał mi że zostałem testowo zbanowany odbanowany ale to nic nie pomogło wysyłałem także wiadomości do grona chyba suporty ale nie dostałe odpowiedzi co mam zrobic ?
  • .Pati.

Grono ID: 1273618 Ta osoba zostala zbanowana.
    Naruszula najprawdopodobniej zasady i jest jej bardzo przykro,od 8.1 czeka na odbanowanie...Pisala juz do kilkiu osob ale jakos bez skutku.
    Co mozna zrobic,prosze w jej imieniu o pomoc...Prosze na priv.o jakies rady,bede bardzo wdzieczna.
  • Rick Forrester

Moja koleżanka została zbanowana za coś tam tego dnia kiedy jej nie było na gronie...mkiała kare na 5 dni, od 8.01 do 13.01..kara trwa do dziś...i nic. pisałem do administracji,ale niewiadomo..poradźcie pliss..
  • Anonim

Radzimy- zachowywac sie normalnie, nie bluzgac i po prostu nie dostac bana.
  • Anonim

Chciałabym zgłosić, że moja koleżanka (ID: 1055109) została zbanowana. Kara miała trwać do 13.01, ale ona nadal nie może się zalogować, ponieważ pokazuje jej się "jesteś zbanowany". Koleżanka prosi o odbanowanie. Dziękuję.
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)