-
Anonim
gdzie planujecie kontynuowac nauke po skonczeniu studiow licencjackich? to moze byc wazny wybor), wiec trzeba skupic informacje w jednym mjejscu w celu podjecia wlasciwej decyzji.. -
Gdzie mnie przyjma :P !Zartuje oczywiscie....Jeszcze troche czasu a w glowie jeszcze niepoukladane informacje. Pewnie bede zostawal na UKSW na uzupelniajace, poniewaz na UW sa tylko zaoczne a nie za bardzo usmiecha mi sie placic bodajze 6300 za rok...Jesli to nie wypali....to jeszcze nie wiem:D
-
Uti Qrka
no tez srednio widze alternatywe rozsadna dla uksw - ale jak pomysle ze jeszcze 2 bonusowe lata w tej szkole to mi sie srednio usmiecha - zwlaszcza ze uzupelniajace dopiero ruszaja i pewnie bedzie niezly bajzel organizacyjny -
Anonim
poprosze od rozwiniecie skrotu uksw) , ja mysle nad kontynuacja w katowicach, lodzi lub wroclawiu -
-
Uti Qrka
Uniwersytet Koło Samej Warszawy zwany potocznie Uksfordem
... niektorzy wiążą nazwe również z prymasem 1000 lecia -
Anonim
dlatego ja poczekam na twoj rocznik... szkoda że musiał się do tego ktoś jeszcze przyczynić i nie jest to tylko moja decyzja;) -
Anonim
oczywiscie dr muszynski doskonale zdaje sobie sprawe ze zamknal 1/3 roku droge na magisterskie uzupelniajace.... -
Gazela
hm ja juz jestem na migisterskich[Wspiz] ale zastanawaim sie nad przejsciem na licencjat co byscie polecali toczyc sie do wyspy zwanej magistrem czy moze lepiej zrobic licencjati uzupelnic moze jakims innym kierunkiem ?
Myslal ktos wogule o KSAP pozniej ???? -
Uti Qrka
ja tam duzo mysle nawet czasami o KSAPie :]
ostanio oswiadczylam rowniez rodzinie ze zostane kontrolerem NIKu i ze to moja zyciowa ambicja
ale moj zapal do nauki chyba sie z roku na rok wyjalawia i duzo z mojego myslenia nie wyniknie
-
Gazela
Wiesz no jesli chodzi o Prace w NIKu to kazdy z nas Studentow administracji o tym myslal Co by tu nei gadac Jest to chyba jedna z Najlepszych Fuch p otym Kierunku ! -
-
Gazela
-
czasami trzeba powiedzieć STOP
za darmo w naszym kraju to mozesz sie siniaków tylko dorobić:) a tak w ogóle to siemka:))) moje koleżanka studiuje w Nowym sączu dyplomację teraz juz na 3 roku i właśnie jest na praktykach w Nowym Jorku w Ambasadzie RP:) powiem wam,ze troszkę mnie serduszko ściska, ze ma tak fajnie. a co do adm, to ja też jestem jak Polepiony na WSPiZ na magisterce, ale nie zamierzam simę przenosić na licencjat. zaczynam jesio teraz prao jak dobrze pójdzie i zobaczymy co będzie dalej:)
pozdro -
Poli
Witam!! Ja zaczynam teraz uzupełniające na UMCS-ie, mam nadzieję,że dobrze wybrałem:)
-
-
Poli
-
Ok.Dzieki za ino.A mozesz mi jeszcze napisac ile kosztuje czesne za rok nauki i czy ciezko sie bylo dostac czy byl jakis egzamin itd...Z gory dzieki ipozdrawiam:)
-
Anonim
Orientujecie sie moze, gdzie i na jakich warunkach mozna zrobic zaoczna uzupelniajaca mgr w Warszawie? I czy jest mozliwosc po licencjacie z Administacji, zrobic mgr na innym kierunku? Pozdrawiam.. -
Anonim
-
ღKaSIaღ
Po licencjacie z administracji naszybciej (najłatwiej?) zrobisz magistra z prawa... trzeba bedzie tylko troche zaległosci nadrobic, ale w wiekszosci program jest bardzo zblizony; )