Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • K T

Witam,

Przygotowuje samochod do driftu, na ulice niestety ten samochod bedzie sie srednio nadawal.

Niestety koszty podrozowania po PL na zawody Laweta z WWA sa POTWORNE. Dzisiaj uslyszalem ze wyjazd do Pily jedna z firm warszawskich to jest 1400pln + nocleg dla kierowcy.

Czy ktos jest w stanie cokolwiek mi zaproponowac sensownego?
    Kontakt do kogos?
    Pomysl?

Zrobie w koncu prawko na lawete i bede wypozyczal przyczepke za 70pln za dzien. Ale.. to za chwile.

Moze jest jakis uzytkownik na forum(z odpowiednim prawkiem/sprzetem) ktory za dobra flaszke; ) i jakies sensowne wynagrodzenie bylby chetny pojezdzic na zawody driftowe w PL wozac moje auto :D 8)

Czekam na pomysly, sugestie.

Pzdr
  • Romek

Na Twoim miejcsu podszedł bym do tego długofalowo. TZN przmyślał sprawę że nie raz będzie Ci dane jechac na zawody (po to zbudowałeś ten samochód).
    Musisz to sobie przekalkulować ale jestem przekonany że po roku taki zakup na pewno sie zwróci. Daje Ci to dużą swobodę, i niezależność - i co najważniejsze po za zakupem nie ponosisz żadnych kosztów.

http://www.allegro.pl/item107806873...

Do tego wszystkiego jestem przkonany że coś takiego można taniej kupić.

Pozdrawiam
  • Anonim

Lawete moge porzyczyć od znajomego, nie ma żadnego problemu. Tylko nie ma kierowcy:(
  • Specter

Wystarczy terenowka i przyczepa, byle calosc nie przekroczyla 3,5 tony
  • K T

wybierasz sie do Pily ?? :>
  • Specter

Jesli juz to napewno nie Patrolem; )
  • K T

a no wlasnie...

:)
  • Specter

Z tego co pamietam to z Wawy do Pily jest ok 330 km, Patrolem bez przyczepy 7 godzin jazdy; ) Watpliwa atrakcja; )
  • K T

eeee tam , poprostu wymiekasz i tyle...; )
  • FaNtAsS Bamboocha :P

Tery, jak juz rozmawialsimy to moze i dam rade ale to juz teraz zalezy od moich znajomych, bo mielismy jechac na dwa auta od siebie i wtedy bede jechal swoim ale jak sie wysypia to nie ma sprawy, tylko ze na samochod nie wiem czY bede mogbl zaladowac nissana, ewentualnie na lawete i wtedy trzeba by bylo drugi woz jakis lekki na auto wpakowac. Ale jak powiedzialem nie wiem jeszcze jak wyjdzie takze poszukaj jeszcze kogos jakby co
  • K T

spoko Fanta dawaj znac jakby co, ja nadal kombinuje.

Nie bedzie problemu z drugim autem. Mam kilka pomylow kto chetnie by skorzystal z lawety.

pzdr!

Fajnie, takze jak bede wiedzial juz co i jak to daje znac a Ty szukaj dalej :)
  • K T

heheh spoko, ale nie brzmi to optymistycznie; )

pzdr!

Nie brzmi optymistycznie ani pesymistycznie, neutralnie :)
  • K T

poniewaz do Marty'ego sie nie moge dodzwonic, gadalem z innym kolega wiec jakby co to on by byl chetny na lawete na spolke, on ma civ'a na M+.

pzdr
| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)