-
MARTINO #61
-
Denver
Mi tylko jednej furki tu brakuje.... w filmiku z treningami śmigła po rondzie fajna klasyczna supra :) Szkoda, ze tu już jej nie ma, bo w końcu drifting jest japoński, to wiecej japońskiego sprzętu mogło by się ślizgać :) -
Anonim
Filmik Kozacki !!!
Jaram się opór i już postanowiłem jaką chce mieć następną fure(mam nadzieje że już niedługo); )
Gratulacje chłopaki !!!
Kozak!
pozdro... -
Ukesz
-
-
mgr inż. arch. Killa
coz moge powiedziec panowie.... jak zwykle kawal dobrej roboty:)
zaje...bisty filmik:)
pozdrawiam i czekam na jeszcze; ) -
K T
>Jasiek... napisał
>Filmik Kozacki !!!
>Jaram się opór i już postanowiłem
>jaką chce mieć następną fure(mam
>nadzieje że już niedługo); )
>
>Gratulacje chłopaki !!!
>
>Kozak!
>
>pozdro...
opowiadaj. Jaka?
pzdr -
Anonim
Albo taka jak Ty masz, albo BMW e36 1.8 is :)
Ale to się wszystko rozstrzygnie dopiero po wakacjach na przełomie września i października :)
pozdro... -
K T
-
K T
-
i nie kupuuj 1,8 is-a jeśli juz bmw to minimum 2,5 litra... pali tyle samo co is a jeździ 5 razy lepiej.
Jak sie już uprzesz na tego is-a to mój kolega ma b dobry egzemdlarz do sprzedaży.
Pozdro. -
Anonim
-
Anonim
Fiat to to nie będzie na bank, mówie o 200sx; )
A co do BMW to chodzi mi strasznie po głowie, niestety sie nie znam na silnikach jakie w nich siedzą ale dzięki za pierwsze info Miłek, jak już bede zdecydowany co i jak to dam znać ...ale to dopiero jak juz mowiłem na przełomie września i października:)
pozdro... -
K T
>Jasiek... napisał
>Fiat to to nie będzie na bank, mówie o 200sx; )
>A co do BMW to chodzi mi strasznie po głowie, niestety
>sie nie znam na silnikach jakie w nich siedzą ale
>dzięki za pierwsze info Miłek, jak już bede
>zdecydowany co i jak to dam znać ...ale to dopiero jak
>juz mowiłem na przełomie września i
>października:)
>
>pozdro...
Wszystko zalezy od szmalu. 200sx bardziej awaryjny ale czesci i dllubanie go to banał.
Beemki mozna zajebiscie zrobic. Chyba taniej kupisz w lepszym stanie niz sx'a. Zeby sx'a w sensownym stanie to trzeba z 9k. Ale wtedy mozna miec juz sporo zrobione. Mowa oczywiscie o s13. Przejrzyj ogloszenia na Turbokillers bedziesz mial wiekszy poglad na sprawe.
pozdro!! -
Anonim
Turbo killers to kopalnia wiedzy, ale tu Tery wiedzie prym i wie co i jak. Natomiast nie sądze (tak mi się wydaje), że można kupic w dobrym stanie e36 za 9k. Bardziej bym celował w 15k; )
Albo oczywiście kupić w dobrym, a reszte samemu zrobić. To tez jest wyjście i nie wiem czy nie lepsze jeżeli chodzi o uzywane samochody. Zresztą co ja się tu produkuje, jak w każdy siedzi w samochodoach nie od wczoraj; ) -
K T
>Starrski. napisał
>Turbo killers to kopalnia wiedzy, ale tu Tery wiedzie prym i
>wie co i jak. Natomiast nie sądze (tak mi się
>wydaje), że można kupic w dobrym stanie e36 za 9k.
>Bardziej bym celował w 15k; )
>
>Albo oczywiście kupić w dobrym, a reszte samemu
>zrobić. To tez jest wyjście i nie wiem czy nie
>lepsze jeżeli chodzi o uzywane samochody. Zresztą
>co ja się tu produkuje, jak w każdy siedzi w
>samochodoach nie od wczoraj; )
Wszystko zalezy.
Jeden woli rybk inny pipki; )
Jak Janek bedzie konkretnie szukal to napewno chetnie mu wszyscy pomozemy. :)
To napewno ma byc auto do codziennego uzytku wiec ja bym wolal kupic w dobry stanie, niz budowac od podstaw itd...
Pogadamy jak bedzie temat :)))
pzdr -
Anonim
Dokładnie, wolałbym kupić w dobrymn stanie a nie sie bawic w budowanie (jak narazie; P).
Jak będe już pewnien że bede kupował coś nowego to założe temat i podyskutujemy :)
pozdro.... -
Anonim
Nie no proste, nawet przez głowe nie przeszło mi budowanie od podstaw.
Samochód musi być w dobrym stanie, bo reperwowanie grata mija się z celem. Nidy nie będzie doprowadzony do przyzwoitego stanu (chyba że ogromnym nakładem pieniędzy, załatwiania części i pracy ... wiem po sobie).
Miałem bardziej na myśli wymiane części eksploatacyjnych, elementów zawieszenia, itp, itd ... :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne