Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MARTINO #61

wyszlo nawet fajnie:)
  • Denver

Mi tylko jednej furki tu brakuje.... w filmiku z treningami śmigła po rondzie fajna klasyczna supra :) Szkoda, ze tu już jej nie ma, bo w końcu drifting jest japoński, to wiecej japońskiego sprzętu mogło by się ślizgać :)
  • Anonim

Filmik Kozacki !!!
    Jaram się opór i już postanowiłem jaką chce mieć następną fure(mam nadzieje że już niedługo); )

Gratulacje chłopaki !!!

Kozak!

pozdro...
  • Ukesz

Rewelacja.Gratulacje!!
  • mgr inż. arch. Killa

coz moge powiedziec panowie.... jak zwykle kawal dobrej roboty:)
    zaje...bisty filmik:)

pozdrawiam i czekam na jeszcze; )
  • K T

>Jasiek... napisał
    >Filmik Kozacki !!!
    >Jaram się opór i już postanowiłem
    >jaką chce mieć następną fure(mam
    >nadzieje że już niedługo); )
    >
    >Gratulacje chłopaki !!!
    >
    >Kozak!
    >
    >pozdro...

opowiadaj. Jaka?

pzdr
  • Anonim

Albo taka jak Ty masz, albo BMW e36 1.8 is :)

Ale to się wszystko rozstrzygnie dopiero po wakacjach na przełomie września i października :)

pozdro...
  • K T

nie kupuj fiata...
  • K T

heheh; ) spoko, 3mam kciuki!!! Musi byc RWD!
  • Romek

i nie kupuuj 1,8 is-a jeśli juz bmw to minimum 2,5 litra... pali tyle samo co is a jeździ 5 razy lepiej.

Jak sie już uprzesz na tego is-a to mój kolega ma b dobry egzemdlarz do sprzedaży.

Pozdro.
  • Anonim

a ile pali na 100 km??
  • Anonim

Fiat to to nie będzie na bank, mówie o 200sx; )
    A co do BMW to chodzi mi strasznie po głowie, niestety sie nie znam na silnikach jakie w nich siedzą ale dzięki za pierwsze info Miłek, jak już bede zdecydowany co i jak to dam znać ...ale to dopiero jak juz mowiłem na przełomie września i października:)

pozdro...
  • K T

>Jasiek... napisał
    >Fiat to to nie będzie na bank, mówie o 200sx; )
    >A co do BMW to chodzi mi strasznie po głowie, niestety
    >sie nie znam na silnikach jakie w nich siedzą ale
    >dzięki za pierwsze info Miłek, jak już bede
    >zdecydowany co i jak to dam znać ...ale to dopiero jak
    >juz mowiłem na przełomie września i
    >października:)
    >
    >pozdro...

Wszystko zalezy od szmalu. 200sx bardziej awaryjny ale czesci i dllubanie go to banał.

Beemki mozna zajebiscie zrobic. Chyba taniej kupisz w lepszym stanie niz sx'a. Zeby sx'a w sensownym stanie to trzeba z 9k. Ale wtedy mozna miec juz sporo zrobione. Mowa oczywiscie o s13. Przejrzyj ogloszenia na Turbokillers bedziesz mial wiekszy poglad na sprawe.

pozdro!!
  • Anonim

Turbo killers to kopalnia wiedzy, ale tu Tery wiedzie prym i wie co i jak. Natomiast nie sądze (tak mi się wydaje), że można kupic w dobrym stanie e36 za 9k. Bardziej bym celował w 15k; )

Albo oczywiście kupić w dobrym, a reszte samemu zrobić. To tez jest wyjście i nie wiem czy nie lepsze jeżeli chodzi o uzywane samochody. Zresztą co ja się tu produkuje, jak w każdy siedzi w samochodoach nie od wczoraj; )
  • K T

>Starrski. napisał
    >Turbo killers to kopalnia wiedzy, ale tu Tery wiedzie prym i
    >wie co i jak. Natomiast nie sądze (tak mi się
    >wydaje), że można kupic w dobrym stanie e36 za 9k.
    >Bardziej bym celował w 15k; )
    >
    >Albo oczywiście kupić w dobrym, a reszte samemu
    >zrobić. To tez jest wyjście i nie wiem czy nie
    >lepsze jeżeli chodzi o uzywane samochody. Zresztą
    >co ja się tu produkuje, jak w każdy siedzi w
    >samochodoach nie od wczoraj; )

Wszystko zalezy.

Jeden woli rybk inny pipki; )

Jak Janek bedzie konkretnie szukal to napewno chetnie mu wszyscy pomozemy. :)

To napewno ma byc auto do codziennego uzytku wiec ja bym wolal kupic w dobry stanie, niz budowac od podstaw itd...

Pogadamy jak bedzie temat :)))

pzdr
  • Anonim

Dokładnie, wolałbym kupić w dobrymn stanie a nie sie bawic w budowanie (jak narazie; P).

Jak będe już pewnien że bede kupował coś nowego to założe temat i podyskutujemy :)

pozdro....
  • Anonim

Nie no proste, nawet przez głowe nie przeszło mi budowanie od podstaw.
    Samochód musi być w dobrym stanie, bo reperwowanie grata mija się z celem. Nidy nie będzie doprowadzony do przyzwoitego stanu (chyba że ogromnym nakładem pieniędzy, załatwiania części i pracy ... wiem po sobie).
    Miałem bardziej na myśli wymiane części eksploatacyjnych, elementów zawieszenia, itp, itd ... :)
| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)