Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madej

http://www.streetracing.pl/forum/vi...

jestem bardzo mile zaskoczony tym faktem; )
  • Anonim

No prosze jak pięknie :)) a taka ostra dyskusja była ostatnio na SR. A tu komuś z Niemiec chciało się ruszyć tyłek, znaleźć polskie forum i napisac gratulacje ... MISTRZOSTWO ŚWIATA :))

Cholera ta strona ... musze się ogarnąć w tym temacie. :)
  • Romek

Witam

Wlasnie.. strona...

Panowie weźcie się w końcu do roboty !!!

Ja zasuwam jak wół, klipy robię jak chińczyk... a wy nie możecie ogarnąć tak błachej sprawy jak strona ?. Przecież to chwila roboty; ). Mamy gdzie ją umieścić. Hubert nam serw udostępnił. Trzeba będzie tylko domenę za 100 zł wykupić. Liczę na Was.

Co do 2 części "Streetracing in Warsaw" to praktycznie juz skonczylem. Zaslaniam teraz te cholerne tablice. bardzo czasochłonne zajęcie. Po za tym mam dość czekania na Mateusza aż się weźmie do roboty i jutro postaram się wrzucić klip "Lacer Evo VIII" który zrobiłem kilka miesiecy temu (On miał go zrobić). Więc kolejnośc taka jak pisałem - a wczoraj z kolei odbyły się zdjęcia do najnowszej produkcji w której zagrają streetfighterzy. Ostre jazdy ścigaczami po ulicach Warszawy. Mówię Wam - Oni są szaleni; ).
    Mam zamiar zrobić dokrętkę jeszcze bo nie było niestety kilku dobrych wariatów. Zobaczymy jeszcze.

Co do popularności AMW za granicą.. to dostałem już kilka e-maili z gratulacjami zza granicy. Głównie piszą do mnie ludzie ze Stanów i Niemiec. Gratuluą produkcji oraz chcą zakupić DVD; ) hehe.
    Jeden facet z Caroliny chciał namiary GPS na miejsce naszego spota. Chciał się scigać. Odpisałem ze bardzo chętnie i serdecznie zapraszamy tylko że do Polski - O O - takie oczy zrobił. Pewnie nawet nie co to jest polska... i gdzie lezy.

Ogólnie budujące komentaże. Czasami znajdą się jacyś malkontenci którzy tylko krytykują. Wiadomo mistrzem montażu i kamery nie jestem - ale niech jeden kasztan z drugim zrobią cos takiego .. . jak my.
    Jego klip ( tego komentującego) jest tak hujowy że nikt nawet nie chciał go ocenić. Przez pierwsze 30 sekund jest zdjecie w sephi, jakiejs corsy. Przez kolejne 30 sek zdjecie silnika. Później jakis idiota prowadzi samochód i się cieszy przez kolejne 30 sekund. Jakiś przejazd po Siekierkowskiej no i na zakonczenie minutowe napisy!

zreszta zobaczcie sami :
    http://www.filefactory.com/dlf/f/45...

• Madej

najlatwiej jest krytykowac,
    jezeli to jest konstruktywna to ok, jezeli z zawisci to smiac mi sie chce z takich, zostawiam takich w tyle a z nimi tylko pule; )

Milek, trzymaj tak dalej, ja wiem, ze masz talent i za kilka lat bedziesz ogarnial perfekcyjnie, jezeli bedziesz to robil i uczyl sie w takim tempie w jakim to robiles to tej pory,

a z tego klipu to mi sie smiac chce, co on chcial udowodnic pokazujac go tobie ?

pozdro AMW
  • Anonim

Ja tam się pośmiałem zdrowo, niestety to miejsce wymaga jakiejś kultury, bo jakby pojechać mu od chuji to by sie skończyło banem i tyle byłoby z rozmowy. A zasłużył sobie na wiele więcej ... aż dziwne do czego ludzie są w stanie się posunąc i jakie farmazony wypisywać. Jeszcze sobie pochwałe dostał heheh No ale nic ...

Za strone wezme się niebawam (w tym tygodniu :). Tyle ze Wasyl się chyba na mnie obraził ...; )
  • Romek

Oratorski fejoza mi priwa napisał. Nic nie bede odpisywal bo mnie zbanuja. A korci niemilosiernie.

Zobaczcie jaki bełkot :

zrobimy tak, żeby wyjaśnić wątpliwości i oczyścić atmosferę.L0c0320 napisał: < Zaznacz >
    A nie rozterek admina Owko, który rozwodzi się nad wyższością nowego RS4 i malucha na szutrach.
    przyjmuję do wiadomości, że nie zrozumiałeś, co napisałem i nie mam z tym problemu. nie ma takiej potrzeby, żebyś rozumiał, rozstańmy się w tym niezrozumieniu.
    L0c0320 napisał: < Zaznacz >

Czy wpływu naszych produkcji na dojrzewająca młodzież - która odniesie zmiany w psychice oglądając nasz klip.
    ten temat podjął jeden z Twoich kibiców, ja odpowiedziałem, że większe zagrożenia stwarzają nieumiejące jeździć małolaty w mieście niż w lesie, oraz zwróciłem uwagę, że tego typu produkcje taki wpływ mają (patrz druga strona). To nie oznacza, że nie należy kręcić klipów, mówić brzydkich wyrazów, czy przekraczać prędkości. MOŻNA (bo nie trzeba) zdawać sobie sprawę z tego wpływu. Jeśli nie rozumiesz tego teraz, zrozumiesz pewnie za parę lat.

L0c0320 napisał: < Zaznacz >
    Taka polemika z późniejszymi średnio trafionymi oratorskimi wywodami... - to chyba nie to forum.

I na tym się zatrzymam, bo tu dotknąłeś sedna sprawy. Widzisz, jak najbardziej rozumiem, że zastanawiasz się, co pasuje do tego forum, a co nie. Powiem więcej, ja również się nad tym czasem zastanawiam, a nawet radzę innych moderatorów, czy Alberta, jeśli mam wątpliwości.
    Zastanawianie się jest dobre.
    Jednak najwyraźniej zapomniałeś o istotnej różnicy pomiędzy Twoim zastanawianiem się a moim. Różnica jest taka: jeśli Ty zastanawiasz się, czy sr.pl Ci odpowiada, czy nie, to możesz się na nim udzielać lub nie. Natomiast jeśli ja zastanawiam się, czy Ty pasujesz do sr.pl, czy nie, to podejmuję decyzję, czy Ci to umożliwić, czy nie.

Jak rzekłeś wcześniej, może i średnio oratorsko mi to wychodzi, ale skup się i zrozum jeśli życzeniem Twoim jest i będzie podważanie autorytetu moderatora, to będziesz musiał znaleźć sobie odpowiednie po temu forum. To, na którym obecnie dyskutujemy, takim forum nie jest.

Jeśli zechcesz wziąć sobie do serca moje powyższe dyrdymały: życzę miłego korzystania z forum. Jeśli nie: będzie nam Ciebie brakowało.

Pozdrawiam.
    Owko
  • Romek

a pózniej koleżka Bio dał mu pochwałe. To jest kurwa towarzystwo wzajemnej adoracji. Przymilaja sie sobie nawzajem. Ech... szkoda słów.
  • Madej

nie znam tego goscia osobicie,
    ale strasznie mnie irytuje to jak on sie wozi, ze jest MODERATOREM,

ciekaw jestem dlaczego nigdy, nigdzie nie widzialem jego wozka na ulicach wawy ...
    dobrze mu Adas pojechal to ten sie zapienil i wyedytowal jego post tak zeby bylo jemu wygodnie i zle nie wygladal w oczach innych,

chyba nigdy nie zmienie zdania, ze Sr.pl to kolko wzajemnej adoracji dlatego odkad zniknelo moje konto, nie wiadomo z jakich przyczyn haslo zostalo zmienione po czym jak napisalem do Alberta zeby powiedzial mi jakie jest haslo, w odpowiedzi je otrzymalem, wklepalem i dowiedzialem sie, ze konto uzytkownika zostalo usuniete WTF? tak poprostu bez przyczyny...chyba tez komus bylo nie na reke ...
    takich przykladow znam wiele jak chocby sprawa wlamu na konto Terego...

dlatego nie chce mi sie tam logowac ponownie, siedzi tam duzo ludzi ktore maja ogromne pojecie i zeby poczytac ich posty nie czuje wewnetrznej potrzeby logowania sie...

• Anonim

Daj spokój Miłek ... juz pomine, ze nazwał mnie kibicem i powiedział, ze mam kompleksy na podstawie tego, ze powiedziałem, ze kierowcy są także właścicielami samochodów.

Mam wrażenie, że on jest poprostu przygłupi. Jak musi się radzic innych moderatorów jaką podjąc decyzje, jak nie potrafi samodzielnie myślec ... Ma jakiś plan zbawienia świata, a tak naprawde by to zrealizowac trzebaby wywali całe to forum i zostawic temat o dowcipach na offtopic. Naprawde leje na niego z góry i nie omieszkam powiedziec mu tego osobiście jezlei nadarzy się taka okazja.
    I na koniec sam sie ocenił "moje powyższe dyrdymały" ... to nie jest człowiek z którym prowadzi sie interesująca polemike, to baran, który ma manie wyższości bo jest moderatorem.
    W tym momencie patrząc przez aspekt klipów to jedyne dobro tego forum, to dostępnośc do tysięcy użytkowników.
  • Romek

Ale się cieszę....

Na streetfire.net główny Admin wrzucił nasz klip na główną stronę !!! \. To naprawdę duże wyróżnienie. Poniżej link :

http://www.streetfire.net/default.a...
  • Anonim

Europe - strange exotic land heheheh
    Piękna sprawa :)) No cóż ... gratulacje Miłek !!
  • Młody

No to gratuluje Miłek. I nie przejmuj sie tamtymi "znawcami" czekamu na kolejne filmy;) ( z moim udzialem:) )
  • ...

nie no gratulacje!!
    zrobcie wreszcie stronke
  • Madej

hehehe

chlopcy na sr.pl szczegolnie krzych00 troche zbladl po riposcie Milka hahahahahhaaha

| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)